• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler hanimlar...
11.00
1 .5 haş. yumurta domates 5 zeytin
1kk peynir avuc ici kadar pide
ara minik bir salkim üzüm
16.00
5 kofte bol salata ve 2 catal kiymali makarna

su 3 litre
50 squat
60 saniye plank
aydingelini aydingelini bugün yuruyus yapamadim canim. yatmadan once rutinim olan squat ve plank i yaptim sadece. ama yarin cok hareketli bir gun olmasi lazim. ssen ne yaptin

Gider canim boyle diyet yaptikca..
Benim haftalik hedefim 500 gr..
Sende kendine hedef koyarsin..
Iyiyim canim benim, bugun biraz relax takilip dinleniyorum...
Yarin alisveris ve camasir katlama gunum :))
ben de bugun dunya ev isi yaptim, hala da var, ara verdim yine devam edicem.
ben de 500gr istiyorum minimum, umarim en azindan 63e kadar takilmadan her hafta min 500gr gider 🤞

yaaa :KK74: :KK74:
buradayim artik, mezun olucaz beraber. spor yapabiliyor musun? simdi online egitim aileleri cok zorluyor goruyorum, kolay gelsin. sana bu aralar en iyisi HIIT, sure az performans/etki cok :spor:
ailen nasil? herkes iyi mi TR'de de?
Spor ekstra bir sey yapamiyorum ama bol adimliyorum senemim..
Online egitim bir felaket, keske 1 yil okullari tamamen kapatsalardi..
DIrek velilerin uzerinde yuk bu online egitim, egitimcilerede ayri zor..
Cocuklarda neye ugradiklarini sasirdilar..
Ailem iyi canim, ananem biraz rahatsizdi ameliyat oldu gozunden, birde mide kanamasi gecirdi ama simdi cok sukur iyi..
Sizinkiler nasil canim, kuzucugun okula gidiyor mu?

ben de yaziyim bugunku menumu @_Vera_
sabah 1 kucuk paratha (katmer gibi birsey), menemen, cay
aksam haslanmis tavuk, haslanmis brokoli, firinda patates
az once dayanamadim 1 elma, 2 tk fistik ezmesi (sirf sekeri dengelesin diye, yoksa cok sevdigimden degil :oops:)
su bugun cok icemedim
spor 30dk leslie (2mile) + 5dk yoga + 5dk HIIT (aslinda once yogaya yeltendim ama kizim sirtima tepeme bindigi icin HIIT yapayim bari kisa olsun dedim, ayni sey oldu, o yatinca ben de leslie yaptim 😁hava butun gun yagmurluydu, yuruyus yalan oldu bugun)

Tesekkurler canim, cok zorluyorum bu kez kendimi, yemek konusunda bayaa disiplinliyim. ama spor yapmaktan zevk almiyorum nedense, oysa firsat buldugumda cok severek yapardim, simdi yapmam gerekiyor diye zorlayarak yapiyorum nedense :kızgın:
Bende ekstra spor yapamiyorum senemim ama surekli adimlamak icin sebepler buluyorum kendime..

Spor ekstra bir sey yapamiyorum ama bol adimliyorum senemim..
Online egitim bir felaket, keske 1 yil okullari tamamen kapatsalardi..
DIrek velilerin uzerinde yuk bu online egitim, egitimcilerede ayri zor..
Cocuklarda neye ugradiklarini sasirdilar..
Ailem iyi canim, ananem biraz rahatsizdi ameliyat oldu gozunden, birde mide kanamasi gecirdi ama simdi cok sukur iyi..
Sizinkiler nasil canim, kuzucugun okula gidiyor mu?
cok gecmis olsun, sevindim iyi olduguna.
bizim kres bayaadir kapali ama daha yeni haber aldik aciyorlarmis haftaya. gerci burada vakalar yine cok artmaya basladi ama gonderice herhalde yavas yavas, cunku islerimiz cok aksadi, cok yorulduk
terrible 2s ustune bir de tantrumlar basladi simdi, ama yinede evde bu kadar bol vakit gecirebilmek de cok guzeldi :KK36:

ben de yaziyim bugunku menumu @_Vera_
sabah 1 kucuk paratha (katmer gibi birsey), menemen, cay
aksam haslanmis tavuk, haslanmis brokoli, firinda patates
az once dayanamadim 1 elma, 2 tk fistik ezmesi (sirf sekeri dengelesin diye, yoksa cok sevdigimden degil :oops:)
su bugun cok icemedim
spor 30dk leslie (2mile) + 5dk yoga + 5dk HIIT (aslinda once yogaya yeltendim ama kizim sirtima tepeme bindigi icin HIIT yapayim bari kisa olsun dedim, ayni sey oldu, o yatinca ben de leslie yaptim 😁hava butun gun yagmurluydu, yuruyus yalan oldu bugun)
Çok güzel aktif bir gün olmuş ama biraz karbonhidrat ağırlıklı mı olmuş emin olamadım afiyet olsun

cok gecmis olsun, sevindim iyi olduguna.
bizim kres bayaadir kapali ama daha yeni haber aldik aciyorlarmis haftaya. gerci burada vakalar yine cok artmaya basladi ama gonderice herhalde yavas yavas, cunku islerimiz cok aksadi, cok yorulduk
terrible 2s ustune bir de tantrumlar basladi simdi, ama yinede evde bu kadar bol vakit gecirebilmek de cok guzeldi :KK36:
Arasin okulu bu hafta online olarak basladi..
3 bucuk yasinda online o kadar zor oluyor ki Senemim..
Bu yas grubu ya okula gitmeli ya da online egitim olmamali..
Cok iyi anliyorum seni en yorucu yaslar..
Ama geciyor ve sen bu anlarinda tadini cikartmak icin elinden geleni yapiyorsun, cok begeniyorum bu yonunu :)

Kizlar menulerinizi not ettim, alinti yaptim ama alintilari ilerleyen saatlerde yazabilecegim, simdi Aras'in uyku saati..
Aksam menu yorumlari ve tablomuzu hazirlayacagim :))

Arasin okulu bu hafta online olarak basladi..
3 bucuk yasinda online o kadar zor oluyor ki Senemim..
Bu yas grubu ya okula gitmeli ya da online egitim olmamali..
Cok iyi anliyorum seni en yorucu yaslar..
Ama geciyor ve sen bu anlarinda tadini cikartmak icin elinden geleni yapiyorsun, cok begeniyorum bu yonunu :)
3bucuk cok kucuk bir yas gercekten, bizimki hala tam konusmuyor bile. egitim verseler ne anlar bilemiyorum uzaktan ekrandan, cok zor gercekten ☹️

aslinda dengeli yemeye dikkat etmistim. biraz daha dikkat ediyim o zaman, bu hafta birinci olucaz ne de olsa 😁
Geçen hafta misss gibi 1 kg gitmişti bu hafta 200 gram şaka gibi ama artık ekstra spor yapmaya başlıcam inşallah cuma günü yüzümüz gülücek

Bir haber daha verip Aras'i uyutmaya kaciyorum :)
Sali gunu bir saat belirleyip (cogunluga uyan bir saat) 5. takimi ziyarete, sohbete gidelim kizlar, ne dersiniz :)
Hangi saatler uygun olur sizler icin?
Benim saat farkindan oturu aksam 17.00-18.00 arasi, 20.00-21.00 arasi, 22.00-23.00 arasi musait oluyor fakat cogunluga baska saatler uygunsa o saatlerde de telefondan katilmaya calisirim aksam 17.00 itibariyle :)

3bucuk cok kucuk bir yas gercekten, bizimki hala tam konusmuyor bile. egitim verseler ne anlar bilemiyorum uzaktan ekrandan, cok zor gercekten ☹
Evet canim masanin basinda zor oturuyor..
SIkilip hemen kaciyor, aktivite yapacak hesapta beraber yapiyoruz :)
Odev veriyor ogretmen ,aktivite odevleri bin zorlukla bitiriyoruz, halimiz komik :)))

Back
X