• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 Ayda 8 Kilo Verdiren Ayça Kaya Diyeti Listesi

Sabah Kahvaltısı

Sabahları 1 dilim kepek ekmeği ile 1 tutam maydanoz, tere (isteğinize göre limonda sıkabilirsiniz maydonozlarınıza) 1-2 kaşık lor peyniri ya da ince dilim beyaz peynir. Sabah kahvaltının olmazsa olmazı 1 fincan çay (Yeşil çay veya bitki çayı da olabilir)

Öğlen Yemeği Vakti
3 adet köfte ya da 1 baget 100 gram civarı tavuk ızgara da olabilir. Bol bir salata yağsız 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği ile öğle yemeğini tamamlıyoruz.

Ara Öğün Zamanı
Yağsız tost (Domatesli peynirli olabilir, tosta bir dilim odun ekmeği baz alınacak) 1 adet portakal veya mevsim meyvesi’de olabilir. Tuzsuz 1 bardak ayran.

Akşam Yemeği Vakti

Bol yeşillikli bir salata tabağı (Akdeniz salatası olabilir) Etsiz sebze yemeği (5 kaşık civarı), Sebze çorbası (1 kase) ve son olarak yoğurt yağlı yağsız fark etmiyor yatmadan önce yoğurt tüketmeniz hem metabolizmanızı rahatlatacaktır hemde rahat uyku uyumanızı sağlayacaktır.

Ben bu sekılde 3 öğün dusenlı saatı saatıne beslenıp 16 kılo verdım ılk dogumumdan sonra evdeyken yapmak kolayda ıste çalışınca zor benım ıcın beslenme Birgaripanne Birgaripanne

Dün sabah 2 haş. Yumurta yazmışım ya yanlışş. 1 haşlanmış yumurta o kızlar 🤣🤣

Toparlarsın canım. Menün çok Güzel 🧿

Bitirdim bitirdim canım çok şükür. Evet 22 aylık oğlum var 🥰 babası akşam oynatırken bende o arada hallettim. Senin varmıydı bebiş
ins. toparlarim cnm. oyle oyle gidecek kilolar napalim.
ben de bu sabah yaptim ütüyü 1 saatten fazla sürdü sanirim 😣
ben de 3 tane var cnm. 9, 6 ve 1.5 yaslarinda..
aslinda biri bebis digerleri buyudu ama buyukler bebisden de fenalar daha zorlar. Rabbim saglik sihhat versin hep mutluluklarini gostersin

Iyi aksamlar kizlar
Cocuklari yatiracagim. Uyuya kalma ihtimalim yuksek. Menu yazsyim
Uyumazsam gecmisi okumaya gelirim

Sabah evden cikmadan
Ketojenik kahve

Ögle
Ton
Yarim avokado

Aksam
250gr kiyma
50gr Cheddar
25gr mozarella

Kiymanin ustune attim peynirleri sonra firina

Su 2 L
Spor sabah 30dk yuruyus
18bin adim 900 puan
160 Squat 😩

Isten gec ciktigim icin spor yok.
JaneRizzoli JaneRizzoli Yawrukush Yawrukush
:KK200: :KK200:

15 Eylül menüm
Sabah : 1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek

Aksam : 2 minik bazlama
Peynir
Domates
Yesil fasulye

Ara : 4 kare bitter

Su : 1.5litre
Spor : 30 dk yürüyüş

Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
2 ogun yemissin canimcim ama aksam 2 bazlama var 30 mekik telafisi geliyor..

Evet bu Allah in bizi unutmadigina delildir. Sabırla amenna demek düşüyor bizlere.
Ucuk zaten ara ara çıkar da bu baya büyük oldu. Krem de kullandım ama asıl iyileştiren hapı oldu. Hap aldım artik içten de geçirsin biran önce diye.
Allah razı olsun
Kalbimdesiniz 😍
Sende bizim kalmbimizdesin canim.:KK68:

Sağ ol özgecim amin :) aşk hayatım diye bir sey yok canım , bana bakan yok :bicak:
Halt etmissin sen, ne bicim soz bu boyle..
Zamanin yoktur kuzum, hayirli zamanda, hayirli insanlar ciksin karsina..

fena değilim kaptanım iş yerinde korona çok fazla benim de moralim bozuluyor bu durumda
Her yerde cogaliyor malesef korona.. :(
Cok haklisin ama dikkat etmekten baska elimizden gelen bir sey yok canim..
Moralini yuksek tut, gecip gidecek insallah..

Kızlar merhaba
İlk öğünüm tavuklu mantar sote ve salata bir salkım da üzüm
Akşam yine tavuk ve çok az erişte
Su 3 lt
Spor yok ne yazıkki ruhen ve bedenen kendimi yorgun hissediyorum. Çok yakın arkadaşım kovit çıktı. İş yerinde vaka çok kendimi çok sıkışmış hissediyorum
@MorVampirella
Spordan muaf tuttum cnim seni..
Arkadasina acil sifalar diliyorum, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur..:dua::dua:

[

eşim moralim çok bozuk az önce bir akraba kapıdan bizden ödünç aldığı bir eşyamızı getirdi. Obez sınıfına girecek bir kilosu vardı 6 aydır görmedim şimdi geldi 25 kilo vermiş erimiş. moralim çok bozuldu ben neden veremiyorum herkes iğne iplik oluyor bi ben kaldım şeytan diyo ölüm orucuna gir
Sende cok guzel kilo veriyorsun, daha cumadan pazartesiye 2 gunde 800 gr veren kimdi?
6 ay sonra sende taniyamayacaksin eski fotolardaki halini..
Baskalari seni sadece motive etsin, hirslandirsin, motivasyonunu dusurmesin canim..

Kaptanım öyle oldu hatta ben baya 66.3 lere falan düşmüştüm ama bugün baktım 1 kilo fazla gözüküyorum 😬😬 adet öncesi kilo 😬 66.8 yada daha altı olmam lazım cumaya 🙃
Ahh resmen muzun oluyorsun kuzum :)
pesto26 pesto26 nerelerde , hic sesi cikmiyor, bizi unuttu... :KK43:

İyi aksamlar:KK25:

Menu

Sabah
Salamli omlet (3 yumurta ve 2 dilim salam), 8-9 siyah zeytin, domates, salatalik, labne ve sut

Ara
Sutlu kahve ve cevizli kuru incir (3)

Aksam
But sarma (yagsiz tavada sote, 2 porsiyon). marul salatasi ve ayran

Yogurt ve yesil elma

Su 3 litreyi gecti
10 bin adim 500 puan

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Her zamanki gibi harika birgun olmus canim :)
Dunku kucucuk artinin cumaya kalmayacagina eminim..

Bugunkü menüm

Saat 09:30 sade kahve

Saat 12:30 kahvaltı

Saat 20:00 aksam yemegım

Su 3 lt

Spor 100 jj ınsallah devamı gelır😂
Bugunum boyle oldu 1.ci resim kahvaltı 2.visi aksam ek olarak 1 adet çiğköfte yedım😕
Yawrukush Yawrukush MotivatedAlready MotivatedAlready JaneRizzoli JaneRizzoli Arrietty_ Arrietty_
Son zamanlarda gordugum en guzel menun canim :)
Fakat yinede az yemissin..

Sabah
1 adet filtre kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş

Öğle
3 çatal peynirli yumurta
2 zeytin

Akşam (sabah neden mi az işte cevabı 😁😁)
3 küçük dilim ev yapımı tam buğday unundan pizza (650 kcal)

Su: 3L
Spor: yöntem değiştirdiğim için 1 gün Spor 1 gün dinlenme şeklinde gidiyorum o yüzden spor yok bugün
esmeriiim esmeriiim
2 ogun yemissin, ve pizzayida az yemissin o sebeple telafi cezasi yok kuzuum..

Cezama razıyım:) kalori hesabı yapınca 1000 kalori gecmiyor bunlar bu arada .sadece makrodan ketoya uymuyor.ketonun zor tarafı canın bir şey çektimi tadına bile bakamıyorsun sürdürülebilir olmadıgına karar verdim
Kalori olarak diyete uygun canim ona lafim yok ama iclu kofte, su boregi kacamak sinifina giren yiyeceklerimiz ondan minicik bir telafi sporu geliyor...

Selamlarrrr
Sabah: 2 yumurtadan omlet, 1,5 yk patlican acı biber domates soslu kahvaltılık 1,5 dilim ekmek

ara 1 dibek kahvesi

öğlen: büyük bi tabak ton balıklı salata

akşam: 2 tabak tavuklu havuçlu çorba

biraz önce minik elmanın yarısı 2 ince dilim muz

şimdi süt içicem ve kapanış.

su: 2 lt
Spor: 7000 adım Ev temizliği vs bla bla blaaa
sserendipity sserendipity
Son 2 gundur gayet guzel menulerin canisi..:KK200:

Sabah
Yulaf lapası (yulaf+muz+fıstık ezmesi+tarçın)

Öğle
1,5 kepçe yayla çorbası
4 yk et sote

Ara
200 ml sade kefir+ 3 incir

Akşam
1 kepçe sebze çorbası
5 yk haşlanmış yemeklik doğranmış tavuk

Su 1,5 L
Adım 6670 334 puan
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ G GCA
Guzel birgun olmus canim :)

İşten geldim geçmişi anca okudum bitirdim :) Yawrukush Yawrukush kaptanım nasılsın demişsin çok şükür iyiyim yarın diyetisyende tartı günüm yarın güzel geçerse cuma da güzel geçer inşallah :) senin nasıl gidiyor :)
Yarin guzel kilolar gor canim tartida :)
Bende iyiyim, her sey yolunda.. :KK200:

Son düzenleme:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

@_Vera_ , stitch stitch , B Beklenen2 , sserendipity sserendipity , pesto26 pesto26 , Hyperborea17 Hyperborea17 , bnnu bnnu , cool_lime cool_lime sali gunu menulerinizi bekliyorum kizlar.

ins. toparlarim cnm. oyle oyle gidecek kilolar napalim.
ben de bu sabah yaptim ütüyü 1 saatten fazla sürdü sanirim 😣
ben de 3 tane var cnm. 9, 6 ve 1.5 yaslarinda..
aslinda biri bebis digerleri buyudu ama buyukler bebisden de fenalar daha zorlar. Rabbim saglik sihhat versin hep mutluluklarini gostersin
Oy maşallahh senin tempon daha yoğun Allah sağlık versin inşallah.
Sende cok guzel kilo veriyorsun, daha cumadan pazartesiye 2 gunde 800 gr veren kimdi?
Baskalari seni sadece motive etsin, hirslandirsin, motivasyonunu dusurmesin canim..

Kalori olarak diyete uygun canim ona lafim yok ama iclu kofte, su boregi kacamak sinifina giren yiyeceklerimiz ondan minicik bir telafi sporu geliyor...

Kaptanım çünkü pazartesi günü eşim gündüz vardiyesine geçti 🤣🤣 yani sabah gidip akşam geliyor o yüzden bende sabah kabvaltımı düzgün yaptım mı devamj güzel gidiyor

Ara verince daha cok arti cikiyor arada sirada tartilip kendine gel diyorum kendime

Mezunmu olucaksin yoksa :110::KK14::KK61:
Hadi olayım olayım 😄 bu hafta 58 görmem sanırım ama en iyi ihtimalle haftaya 😄
Selam kızlar . Bugünki menümü paylasayım
bnnu bnnu
Eki Görüntüle 2690439 Eki Görüntüle 2690441 aralarda 10 fındık 20 antepfıstıgı, keto çikolata ve kahve
Spor:1800 adım 90 puam
60 dk kosu bandı 240 puan
100 squat 300 puan Arrietty_ Arrietty_
Su:2lt
Afiyet olsun eşim çok güzel menün 👍
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

bnnu bnnu pasta ve börekten dolayı menüye 10 squat cezası yazdım ama eşin ceza verdiyse bilmiyorum ki Arrietty_ Arrietty_ kaptanımıza soralım.

genel olarak spor yapmayanlar vardı ama pazar günü ev koşuşturmacası felan herkese kalp koydum.İnşallah becerebilmişimdir Yawrukush Yawrukush
Tamam canım akşam cezamı yapayım👍

Oy maşallahh senin tempon daha yoğun Allah sağlık versin inşallah.

Kaptanım çünkü pazartesi günü eşim gündüz vardiyesine geçti 🤣🤣 yani sabah gidip akşam geliyor o yüzden bende sabah kabvaltımı düzgün yaptım mı devamj güzel gidiyor
Senin adina sevindim canim 🥰

dünki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Sade filtre kahve

öğle
1 kase tel şehriye çorbası
4 adet ızgara köfte

Ara
Anasonlu gevrek minik 5-6 tane

Akşam
Çeyrek kase mercimek çorbası
1 p kıymalı taze fasulye

su:2 lt
Spor: ofis işleri
Yawrukush Yawrukush Mathildablue Mathildablue
Anasonlu gevregin ne oldugunu bilmiyorum ama hamurisi muhtemelen. Boyutu nasil Banucum?

çok geçmiş olsun çember artık o kadar daraldı ki sevdiklerimiz bir bir hastalanıyor. ama hafif atlatıp sağlığına kavuşan o kadar çok ki.Moral bu süreçte çok önemli.inşallah en yazkın zamanda arkadaşınız iyileşir.

evet ya çok şükür ayakta ama yine de insan çok geriliyor.4,5 yaşında kızım var kreşe başlamıştı ama geri yollamadım bu hafta. Aman gerçekten psikolojik olarak çok kötü etkilendim ben bu süreçten

Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır.

Menülerin çok düzensiz baktığın zaman az görünüyor az olmasından ziyade içerik aslında ama içeriğe bakınca da çok tatmin etmedi beni pek diyetlik değil gibi :)

iş yerine yemek getirmediğimde kaderime razı oluyorum tost gibi 🙂 evden de getirirsem ya dünden kalan ya Da. Sonraki akşam için Gün evveli hazırladığım oluyor.İşe geldiğim günler başka alternatifim olmuyor

Gerçekten öyle kaptanım :p
pesto26 pesto26 görüntü gitti ses gelmiyor, nerelerdesin beybi 😁
Yine yırttık 🤭

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

:KK200::kk77:PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:

@_Vera_ , stitch stitch , B Beklenen2 , sserendipity sserendipity , pesto26 pesto26 , Hyperborea17 Hyperborea17 , bnnu bnnu , cool_lime cool_lime sali gunu menulerinizi bekliyorum kizlar.
Dunku menum sabah
Yarim yumurta 3 dilim sucuk 1 dilim ekmek
Ogle
1 kucuk kase bulgur pilavı
Ara 1 dilim ananas
Aksam
Kiymali menemen 1filim ekmek
Su 2 lt
Spor 4000 adim

Back
X