• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Almıyorum ve evdede yapmıyorum tatlı aslında mısafırler getırmıs yanlarında hayrda dıyemedım
Benimde misafirliğe gitmemem lazım hayir diyemiyorum ozaman🙄
Sevgili eşim spor yapmak istiyorum akşama ne spor yapalım sen söyle 😁

Neden komik olsun ki gayet güzel hangi sayıyı yazdığımızın ne önemi var toplamda 800 gram vermeyi hedefliyorsunuz ve bu gayet güzel bir hedef ben 400 500 hatta bazen 200 veriyorum haftalık. Ben hasta olmasam pazartesi 67.2 gördüm cuma 66.8 hedef koyacaktım
bana kendi hedefini mi koydun :rolleyes:

stitch stitch 73.1'im bugün, cumaya 72.2 olsam güzel olur :')
olur olur neden olmasin :KK49:
nasil gidiyorsun simdilik?
ben sabah 1 haslanmis yumurta yedim, oglen yogurt ve ispanak yemegim var, aciktim vakit gelsin diye bekliyorum :)
bir de 1 sutlu nescafe 1 bitki cayi ictim simdiye kadar
hava soguk canim hic su icmek istemiyor :KK43: ama 2lt icmeye zorluyorum yoksa gitmiyor bende kilolar

olur olur neden olmasin :KK49:
nasil gidiyorsun simdilik?
ben sabah 1 haslanmis yumurta yedim, oglen yogurt ve ispanak yemegim var, aciktim vakit gelsin diye bekliyorum :)
bir de 1 sutlu nescafe 1 bitki cayi ictim simdiye kadar
hava soguk canim hic su icmek istemiyor :KK43: ama 2lt icmeye zorluyorum yoksa gitmiyor bende kilolar

benim 11de bi toplantım vardı, 10.30da kalkıp direkt ona daldım daha hiçbir şey yemedim. şimdi bir omletle tükkanı açacağım :)

kalkip iki yuruyus mu yapsam :işsiz: 🤣 🤣 🤣
Evettt evetttt spor puanlarını toplayıver 💪💪
1855cdcefcda0316ae05dbb6a9e8cf9e74825c26.webp

Yawrukush Yawrukush kaptanım ahirette 4. Takım olarak saf tutarsak hiç şaşırma cennet meyveleri sınırsız hizmet felan derken gelsin kilolar. stitch stitch ama hiç merak etme ben seni orda da bulur gaz veririm. Leslieyi kolundan tutar getiririm 🤣🤣

CUMARTESI MENUM
Sabah
1 haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin, yarim pita ekmegi ile klasik kahvaltim.Telin sarji yoktu cekemedim foto.

Oglen
Eki Görüntüle 2703405

Ara %72kakaolu bitter cikolata)
Eki Görüntüle 2703404

Aksam (ton balik ve yumurta tabaniyla yaptigim pizza, ve brokoli-karnabahar)
Eki Görüntüle 2703403

Su:1.9lt
Spor: 19.500 adim =975 puan Arrietty_ Arrietty_ Canfeb Canfeb
Ton balıklı pizza bende deneyeyim bu hafta, afiyet olsun canım güzel menü spor 👌

PAZAR MENUM
Sabah

Eki Görüntüle 2703453

Ara
Filtre kahve
%72 kakaolu bitter cikolata
1 avuc patlamis misir

Aksam (ocakbasi Turk restoranina gittik,kimsenin canini cektirmemek icin foto paylasmiyorum)
2 kasik saksuka
Bol coban salatasi
2 buyuk parca koz biber tursusu
300-400gr izgara kirmizi et

Arkasindan 2 bardak cay , 1 sade Turk kahvesi (kozde😍)

Su:2ltye tamamlayacagim.
Spor: Adimlarimi yatarken paylasacagim Canfeb Canfeb
Biraz fazla olmus sanki canım yumurtayı yağda mı yapıyorsun? kahvaltı tabağı güzel yumurta fazla geldi kahvaltıda bana.ya tabaktakiler ya da yumurta yanına yeşillik daha iyi olurdu sanki.saksuka yağlı oluyor, Mısır'da yağda yapildiysa biri olmayabilirmis

Motive olmak için bırakın resimleri benim hikayemi dinleyin😁
Ben doğum yaptım 110 la😲 Bebem bir aylık felandi aile hekiminize gitmiştik eşimin yanında "Hamilemisiniz"dedi🙈Çünkü karnım okadar büyüktü ama yeni doğum yapmıştim😔Eşimde güya bende lafı espiriye çevirmiştik çünkü kendi ile barışığim ya ben🙄ama içim çok kırılmıştı en cokda eşime 😔
Kiz dilek dedim sen daha önce ne kilolar verdin gene verirsin üzme kendi😁
101 di galiba diyete başladım.Önce 90 indim ara verdim bı aşka daha gelip 82 gördüm. Sonra koronavirüs pörliyip evlere kapanıp unlù mamülleri dükkanı acicak kadar hamur işleri yapınca 😁tekrar 91 oldum😲
Bi nefes alıp dedim, kızım dilek ölmek var dönmek yok bu yolda.. bu kilolar verilecek. Hak ettiğin bedene kavusucaksin.Bunu bedenine borclusun 😍
91le başlayıp 77 kadar yoluma devam ettim arada tokezlesemde😬
Gecen gün trenyoldan evde giymeye tişört tayt pantolon aldim l beden pantolonlsr 42 olmaz diye çekindim önce ama okadar güzel oldu ki görseniz bayılırsınız bana🤣
Doktorun yanında kilom için espiri yapan kocaayim şuan hayran hayran bakıyor bana 🤭65 düşünce kalp krizi gider diye düşünüyorum 🤣
En kısa zamanda Aile hekimine gidip bir zamanlar şişko ama gururlu bir kadın vardı işte o benim demeyi planlıyorum 🤣🤣
Supersin, 65e de pek birsey kalmamis 👏👏🤩

Çok şükür arkadaşım 😍Şimdi hele daha motive daha hirsliyim yeni yıla hayalimdeki kilo ile girmek istiyorum😏😎
ayy super, bana da ulastir biraz motivasyonundan lutfeeen :)
ben de bi 5-6kg eksik girsem cok mutlu olurdum ama ben bir turlu veremiyorum, neyseki kaptanim canim cok iyi, kovmuyor beni 😁
ama veracim beni zayiflatacak, degil mi? @_Vera_ 🤭🥰

Merhaba cuma ile aynı kilom değişmedi 106.5 aynı bugun de zaten beklemiyodum bu hafta böyle oldu ama cumaya toparlayacağım inşallah eşim sen beni hiç etiketlemiyosun ben görmüyorum seni Sismaniye Sismaniye
etiket isini surekli unutuyorum canim. protein gunu yapiyorum haftasonu kacamaklarindan kurtulmak icin. senin var mi ozel bi planin. zirveye oynayalim bu hafta :KK5:

Back
X