• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel birgun olmus canim 🤗

Cuma gunleri ceza yok canim,odule sayiyoruz😊
Hic egzersiz,adim,hareket var mi? Suyun ne kadar?
Su 3 lt olmuştur. Egzersizim yok ama iyi adım atmisimdir.
pazara git gel,evdede oturmuyorum hep hareket halindeyim..En kısa zamanda adımsayar alıyım en iyisi

Ozgecim ben bunu şimdi gördüm ,sabah evden.cikarken tartilip foto cektim , hala isteyim ben isim.yazamiycam tarti uzerine , daha isten cikmama cok.var , bugün 16 saat calsiiyorum . Beni bu seferlik affet. Kilo bildirimimi de unuttum hizkica yaptim simdi
Canim esas listede degilsin sorun degil :)

Evet gülüm bugün yeni karar çıktı o yüzden herkes panik içinde. Neden panik yaptıklarına anlam veremiyorum. Biz aynı durumu aylar öncesinde yaşadık, sokağa çıkma yasağı geldi yinede herkes alışverişini gönlünce yaptı, kimse aç kalmadı 🙄

Afiyet olsun canım 💓

Nefsine hakim çıkıp gözleme yememişsin bu harika bir şey 😍

Azimli bir başlangıç olacak 👏🏻
Burada da ilk basta herkes cok panik olmustu canim ,sonra normale donduk ama yine 2. dalga gelicek deniliyor..
O zaman muhtemelen sizin suan yasadiginiz durumlari yasariz bizde..

Aa hiç beklemiyordum supriz oldu :KK70:
Tebrikler tekrar canim. :KK200:

Yawrukush Yawrukush Özgem bir sorunu atlamışım kusura bakma. Evet kızım ana okuluna gidiyor. Çocukları bütün gün evde oyalamak korona belasının verdiği en büyük zorluklardan biriydi bence. Şimdilik okullar açık kalacak, umarım bir daha o günlere dönmeyiz 🤲🏻
senin ufaklık kaç yaşına girdi?
Kesinlikle haklisin biz 7 bucuk aydir o durumdayiz, halada okullar acilmadi..
Cocuklarla tum gun arbede halindeyiz.
Masallah kuzuna canim :KK36:
Benim kucugum aralikta 4 yasini bitiriyor, buyugumde 7 bucuk yasinda canim...

Birinci olmusuk Arrietty_ Arrietty_ cok mutlu oldum :21: nasil bir kutlama yapsak🤔
secimi siz yapsaniz benim yerimi olur mu🤗

Tesekkur ederim canım. Kilolar rahatsiz edince misafirde gelse vazgecmiyecegim. Bu hafta sonu odulu de abartmayinca guzel eksiler gorecegim.
Bu arada telden girince alintilarda ve gonderileri okumak zor oluyor. Esimde bilgisayari okula goturdu. Bu donem boyle olacak☹😔
Tebrikler canim..:KK200:

Arrietty_ Arrietty_ 10*4 dans + 40*4 yürüyüş = 200 puan
Yawrukush Yawrukush
Menü
Sabah(8:30)
Tereyağda alabalik ( sabah sabah demeyin burda kahvaltıda yenir bende yemeden önce şaşırmıştim ama yok böyle bir lezzet )
2 kk peynir

Öğle(14:00)
2 dilim ekmek
6yk menemen

Bunun saati yok
Yarım mandalina

Aksam(18:30)
1 kase yayla çorbası
1 kase şekersiz üzüm kompostosu

Su; 2 lt
Guzel birgun olmus canim :)

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne kızlar eşlerimiz değişecek mi devam mı :KK71:
Evet canim simdi onu halledecegim :)

iyi akşamlar sevgili takım arkadaşlarım... herkesi tebrik ederim 2. olmuşuz :rapci::rapci:
gelelim bugünün menüsüne
10.30 1 haşlanmış yumurta
13,30 1 porsiyon iskenderin eti ve yogurdu
18.30 1 kaese kısır ve 1 biber dolması
20.30 cekirdek (bir başladıktan sonra bırakılamayan şey :KK43:
su 2 llitre
11750 adım
Odulun afiyet olsun canim:)

iyi akşamlar herkese :)

sabah: 3-5 çeri domates, 1 salatalık, 2 yumurta, birkaç badem, 1 dilim ekmek
öğlen: 1 tabak etli türlü, 1 kase sebzeli çorba

birkaç saat sonra: 1 elma

akşam: 1.5 uskumru, yeşil salata

arada bir yerde minik dondurma yedim.

spor: gün içi koşturdum, ekstra bir spor yapmadım

su: 2+
Dondurma odul olmus canim afiyet olsun :)

Gönül ister yeyip içip yatmak ama ne yiyecek lüksüm nede yatıran bebeğim var :-)
Bebisin biraz buyur ve daha rahatlarsin umarim canim..

Benim var :))
Yarin yuzmeye gidecegiz. Cocuklar tatildi tum hafta ama ben calistim. Sabah erken gidip kalabalik vakite denk gelmeyelim dedik
Pazar da ormanda bol yuruyus. Cocuklar Eve tikandi. Analari olmasa gezdiren yok. Saka :)) hep birlikte gitmeyi istiyorlar o yuzden mecbur izin günümü bekleyip acisini cikariyoruz
Ohhh masallah ne guzel bir hafta sonu sizi bekliyor :)

iyi geceler kizlar .
cok sevindim etiketleri gorunce :KK68:
insallah takimimiz derece listelerinden inmesin.

menumu yazayim

sabah 9.00
2 dlm tb ekmegine tost
5 6 zeytin
domates
sutlu kahve

ara
mandalina

ogle
2 wasa arasi 1 tk sekersiz fistik ezmesi
sutlu kahve
yarim.muz

ara
1 dlm yas pasta
cay

aksam 18.00
yarim tabak
barbunya
yarim pirasa
1 kofte

su 1.5 lt
spor 30 dk leslie fitness walk(bu cok iyiymis 300 kalori gosteriyor saatim
210 puan Arrietty_ Arrietty_
Odulun afiyet olsun canim :)

Iyi aksamlar diyetdaslarim. Menum
Sabah lorlu yumurta kizarmasi ceyregin yarisi simit 2 tatli kasigi cokokrem
Ogle 3 yk kisir (yine misafirlerim var)
Aksam borulce yogurtlamasi
Ara 3 4 uzum yarim muz
Su 2 litre
Spor 5000 adim 20 jj (250+60=310 puan)
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Guzel birgun olmus canim :)

İyi geceler herkese :)
11.30 > 2 yumurta+100 ml süt+ 5-6 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
18.00> 1 tabak kuru fasulye+kırmızı turp
22.30 > 2kare %80 bitter çikolata
2 lt su
3km hafif tempolu yürüyüş
Normalde ara öğün yapıyordum ama bugün yapamadım maalesef, yürüyüşü de akşama alınca, biraz da aç karnına çıktım sanırım, şekerim düşer gibi oldu. Yarın Sabah yürüyüşü yapmaya çalışacağım 👍🏻
Yawrukush Yawrukush
Arrietty_ Arrietty_ , Birgaripanne Birgaripanne , @_Vera_
Gayet guzel birgun olmus canim harika :)

Bugunku menüm sabah
2 haslanmis yumurta peynir
Ogle
1 porsiyon karnibahar ve yogurt
Biraz da salata
Aksam
2 kofte
1 2 catal pstates kizartmasi
1 kase corba
Su 2 lt
Spor 5000 adim
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ adim puanı kacti unuttum😔
1-2 catal patates kizartmasini gormezden geldim canim, guzel birgun olmus..

Ellerine saglik canim :KK200:

İyi geceler hanımlar
İsmim Zehra
Yarın diyete başlıyorum benide gruba kabul edermisiniz daha önce bildirim yapmadığım için diskalifiye olmuşum oylama yapılıyormuş sanırım geri dönmek için nasıl oluyor bilemiyorum
Canim merhaba, eski uyemizsin ve ben takima dondukten sonra diskalifiye olan tek uyemsin..
Takima ugramamis , bildirim yapmamistin..
Cok ekstrem durumlar haric diskalifiye olan uyelerin yarismaya geri donme kararini kaptanlar onaylamiyor.
Simdilik bizimle liste disinda takilabilirsin , ne dersin :)

Sporda sonuncu olsakta kilo vermede 1.olmuşuz sevgili eşim😍as bayrakları 😁💃💃 esmeriiim esmeriiim
Tebrikler kuzum :))

Su 3 lt olmuştur. Egzersizim yok ama iyi adım atmisimdir.
pazara git gel,evdede oturmuyorum hep hareket halindeyim..En kısa zamanda adımsayar alıyım en iyisi
Adimsayar almasanda hareketlerini yazsan yeter canim :)
Guzel olmus bugunun hareket acisindan..

:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1. sserendipity sserendipity & esmeriiim esmeriiim
2. Sismaniye Sismaniye & E-brulim E-brulim
3. North River North River & Alp_BuRc Alp_BuRc
4. E English_teacherrr & Canfeb Canfeb
5. Arrietty_ Arrietty_ & Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06
6. Hyt-123 Hyt-123 & @_Vera_
7. B barga & stitch stitch
8. Fitt_anne Fitt_anne & B Beklenen2
9. P Periannem & G GCA

Guzel arkadaslarim birbirleriyle es olan arkadaslarim , tum hafta birbirlerini menulerine etiketleyecekler, birbirlerinin menulerine yorum yapacaklar, egzersiz yapmaya tesvik edecekler, kacamak yapmalarina engel olacaklar, isterlerse saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler.

Cuma gunu hem sporda, hem kilo verme yuzdesinde 1. olan esler odul olarak ,bir sonraki haftanin eslerini secmeye hak kazanacaklar..

Herkese keyifli haftalar diliyorum.

Mor Vampirella Mor Vampirella , Birgaripanne Birgaripanne es yarismasina katilmak isterseniz haber verin kizlar.

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
esmeriiim esmeriiim :halay::halay::cool: 100JJ:KK200::KK200:
Yawrukush Yawrukush :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE
stitch stitch :halay::halay::cool::cool:50M :KK200:
Sismaniye Sismaniye :halay:100 JJ:cool::cool:5DK A :KK200::KK76:5DK AODUL En Büyük TÜRKİYE
@_Vera_MUAF :halay::cool:MUAF:KK200: MUAF-- :KK76:En Büyük TÜRKİYEMUAF
G GCA :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
North River North River :halay: :halay::cool::cool:10DK A :KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
B Beklenen2 :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Canfeb Canfeb :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
E English_teacherrr :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE
Alp_BuRc Alp_BuRc :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
B barga :halay::halay:ODUL En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Arrietty_ Arrietty_ :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
E-brulim E-brulim ODUL En Büyük TÜRKİYE
P Periannem En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Hyt-123 Hyt-123 :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE
Fitt_anne Fitt_anne :halay:MUAF:cool::cool::KK200::KK200::KK76:SPOR?En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sserendipity sserendipity :halay::halay::cool::cool::KK200: :KK200::KK76: :KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE

Kizlar lutfen menulerinizi yazmaya ozen gosterin!!
Menulerinizle beraber egzersiz ve suyunuzu da yazmayi unutmayin.

CUMA MENUM
SABAH 10DA
20201016_102753.webp

OGLEDEN SONRA 16DA (odulun dibine vurma ogunu😅)
2 tane kiymali tortilla boregi
10 tane cig kofte+marul
1 kasik koz patlican salatasi
1 dilim kek

Su:2ltye tamamlayacagim
Spor: Cig kofteyi yogururken saatimi cikarttim sonra gec farkettim kolumda olmadigini birkac saatim gitti bosa, tam yatarken paylasacagim adimlarimi fotolu olarak.

Arrietty_ Arrietty_ canımm yumurt detoksundan cıktık demı nasıl besleneceksin sımdı almamak ıcın nasıl bır yol ızlemek lazım
Selam canim
Dun gözümden kacmis mesaji
Eggfast transition deniliyor yumurta orucu sonra ki beslenme sekline.

Soyle planim. Karbonhidrat yine cok az tutacagim. 10gr diye hesapladim.
Ilk ogun yine yumurta. Mascarpone peyniri ile guzel bir tarif var onu yapacagim

Ikinci ogun somon ve bol yesillik ve avokado

3 gun bu sekil. Sonra da karbonhidrat i 20gr a cikaracagim

Bol su tuketmem lazim. Simdiden yesilcay detox suyunu yaptim iciyorum 800 ml.

Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 selam canim
Bu hafta ediz
Ikimizde guzel kilo vermisiz. Devam etmesi icin tek 1 gun 1 ogun ödül yapalim ki Pazartesine guzel baslayalim.
Spor ise leslie ye vakit bulmaya calisalim en az 30dk ne dersin?
Ev iside spor sayiliyor. Onemli olan ne kadar sure yaptigina bakman. Ardindan puan hesabi.

Back
X