• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kizlar bugün eşim evde o yüzden ugrayamadim.
Menum
Sabah
2 dilim ekmek ile tost
Salatalik domates
1bardak ballı süt

Öğle
6 7 kaşık et sote
1kase yoğurt

Aksam
4 5 kaşık et sote
1 tabak salâta

Su az oldu yatana kadar cogaltirim umarım 1lt
Spor 5000 adım (250 puan)
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
:KK200::KK200:

Iyi aksamlar

Günün özeti

Sabah
Ketojenik kahve

Saat 13.30 da
3 Yk sebzeli Körili pirinc
4parca tavuk budu

Saat 17.30
4 adet cigkofte

Su 2 L
800 ml yesil cay detoxu

Spor
1saat bikeerg 420 p
4mil leslie 420 p
100 bisiklet cevirmece 300 p
30dk yuzme 300 p
Leslie Abs videosu 84 p
Adim 8000 - 400 p

Toplam 1.924

Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 Yawrukush Yawrukush
O spor puani ne oyle kaptanim ahh ahh cok gerilerde kaldim ben :(

iyi geceler kizlar...
misafirim vardi bu aksam o yuzden ikramliklara dur demekte biraz zorlandim. ama hayir diyebildim esmeriiim esmeriiim
gunun menusune gelince
10.30
1 salcali yumurta kucuk bir dilin ekmek 5 zeytin maydonozlu cokelek
13.00 bir haşlanmis yumurta (kahvaltidan kalan)
18.00 2 kase yesil mercimekli hamurlu cokrba
su 2.5 liitre
Canim hic egzersiz yapabildin mi?
Nasilsin gorusmeyeli?

Eki Görüntüle 2706770
Yawrukush Yawrukush kaptanım böyle yesillikler yesek olur mu🤣🤣
Aahhahah:KK70: yani boyle yesillikleri her zaman bulamiyoruz, bulunca odul ogunlerinde ama sadece odul ogunlerinde yiyebiliriz :)
DIPNOT: cok mu guzeldi ahhh ahhhhh:KK61:

yakşamlar :)

stitch stitch

sabah: salamlı omlet, domates, salatalık, az fıstıkezmesi, lor peyniri, 1 dilim ekmek
akşam: 1.5 uskumru, arpacık soğan, 1 kapya, yeşil salata

spor yapmadım, su 2 litreden fazladır
Canim menu ve su cok guzel olmus :)
Eskisehire bakacagim demistin ne oldu o durumlar Baharcim?

Gunaydin
@nanekekik canim bugun kuzenimin nikahi var bugun sporda pek aktif olamam :KK42:
Hayirli olsun canim nikahiniz, Allah mesut etsin :KK36:

bende bugunkü menümü yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 6 zeytin domates salatalık biber
Ara elma ve sade türk kahvesi
Öğle yoğurtlu kabak salatası
Akşam hindi haşlama 3 kaşık bulgur pilavı
Su 3 lt
Spor 4 mile leslie 60*7=420 puan
300 ip atlama *2=600 puan toplam 1020 puan eşim hedefi tutturdum 1000 i geçtim Canfeb Canfeb Yawrukush Yawrukush @Tanssss Arrietty_ Arrietty_
Cok cok cok guzel birgun olmus, basgul yarin yuzunu guldurecek gulum :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
esmeriiim esmeriiim :halay::halay::cool: 100JJ:KK200::KK200:
Yawrukush Yawrukush :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
stitch stitch :halay::halay::cool::cool:50M :KK200:
Sismaniye Sismaniye :halay:100 JJ:cool::cool:5DK A :KK200::KK76:5DK AODUL En Büyük TÜRKİYE
@_Vera_MUAF :halay::cool:MUAF:KK200: MUAF-- :KK76:En Büyük TÜRKİYEMUAFODUL :nazar:
G GCA :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@nanekekik:halay: :halay::cool::cool:10DK A :KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :nazar:
B Beklenen2 :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :nazar:
Canfeb Canfeb :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :nazar:
E English_teacherrr :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@Ozlemlerhayallar:halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
B barga :halay::halay:ODUL En Büyük TÜRKİYE:nazar: 100IA
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
Arrietty_ Arrietty_ :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
E-brulim E-brulim ODUL En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
P Periannem En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :nazar:
Hyt-123 Hyt-123 :halay::halay::cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@Tekrar dene:halay:MUAF:cool::cool::KK200::KK200::KK76:SPOR?En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
sserendipity sserendipity :halay::halay::cool::cool::KK200: :KK200::KK76: :KK76:ODUL En Büyük TÜRKİYE:nazar: SPOR?

Kizlar lutfen menulerinizi yazmaya ozen gosterin!! stitch stitch , Sismaniye Sismaniye , esmeriiim esmeriiim
Menulerinizle beraber egzersiz ve suyunuzu da yazmayi unutmayin.

CUMARTESI MENUM
SABAH
20201017_092437.webp

OGLEN
20201017_134053.webp
ARA
Filtre kahve +1hurma

AKSAM(parktaydik evden goturdum)
1 haslanmis yumurta
5 adet uzum
1 avuc cig badem ,findik,ceviz

SU:1.5 lt cok is yaptim,icmeyi unuttum
SPOR:15bin adim =750 puan Arrietty_ Arrietty_

:KK200: :KK200:

Odulun afiyet olsun canim :)

Kek haric harika olmus kuzum, efsane geri donmus :)))

Sporlar sahaneeeeee off offff:KK200:

Canim masallah sana ne guzel menuler, ne guzel sporlar, bomba gibi dondun aramiza..:KK36:

Ezmeye bende bayilirim, ellerine saglik canim, afiyetle yiyin :)

Uzuldum canim umarim her sey istedigin gibi yoluna girer..
Aramiza donmene sevindim.:KK36:

Odul ogunu olmus canim, senin icin hazirlanmis her sey ne guzel, afiyet olsun :)

Ayyy teşekkür ederim kaptan🥰💪

Hyt-123 Hyt-123 canim tartisiz bildirim yaptigin icin, cuma gunu basiretim baglandi sanirim, tartisiz oldugu icin bildirimin listeye eklememem gerekiyordu seni, dikkatsizligime gelmis,malesef bildirimin sayilmadi canim.
Yani 2. kez bildirim yapmamis olarak gorunmek zorunda kaldin yarismada.
Bu cuma tarti fotografli kilo bildirimi yapabilecek misin canim?
Evett tartı aldımmm ☺️Yapıcam inşallah

Hay Allah :KK43:
Acaba enfeksiyon vs mi oldu, yarin disciye git istersen, cok uzuldum canim...
Bilmiyorum yaa ben geçen sene diş ağrı yaşadım ben hamile kalınca dişime vuruyor annem gibi ben geçen sene dişim ağrıyordu dr gittim iğne yapıldı defalarca ama hamileymişim bebeğim öldü 😔 tekrar aynısı oldun istemiyorum ben bebeğim öldüğünden beri hastaneye gitmiyorum 😔korkuyorum

Bilmiyorum yaa ben geçen sene diş ağrı yaşadım ben hamile kalınca dişime vuruyor annem gibi ben geçen sene dişim ağrıyordu dr gittim iğne yapıldı defalarca ama hamileymişim bebeğim öldü 😔 tekrar aynısı oldun istemiyorum ben bebeğim öldüğünden beri hastaneye gitmiyorum 😔korkuyorum
Gecmis olsun canim, simdi hamilelik suphen var mi?

Ay hadi inşallah bebişin olur ama o zaman öyle ağır sporlar yapma

Olur canım yarın da ziplariz🥰
Şuan için 0 😂 işlerim vardı canım onları anca hallettim, birazdan yürüyüşe çıkacağım. Bugün seni geçemem zıplamada ama yarın da yarışa varsan çok fena sayılarla karşına çıkarım 😄

Benim Max 172 min 145 diyor, belki tam ölçmüyordur. Sağlık olsun, sporumuzu yaptık ya gerisi teferruat 😍

Rakibeler görün benim eşim nasılda güzel adımlar atmış 👏🏻

Çok geçmiş olsun canım :KK43:

Geçmiş olsun canım 🙁

Back
X