• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarına bırakmadım hemen kalktım atladım zaten ipsiz tek seferde hızlı hızlı 100 yapabiliyorum Arrietty_ Arrietty_ kaptanım bu cezamı da puan listesine ekleyebiliyor muyum cezalar hariç mi oluyor puanlar
Vay harikasın bi dahakine daha zor cezalae vermem lazım sanırım 😆

Yok kız leslie de yapma ay ben bilmem bu işleri ama leslie de hoplama zıplama bişeler bişeler var ilk aylarda benim etrafımdaki herkes yatıyor yerinden kalkmıyor sende yavaş yavaş yürüyüş yap bence. Ay nasıl hissediyorsun peki? Ben olsam heyecandan uyuyamam 3500 test yaparım. Yaptın mı test felan? Ay ben şuan karar verdim bana göre değil bu kadar heyecan ben anne olma olayını önümüzdeki 20 yıl içinde düşünmüyorum 🤣🤣🤣
Kız sürekli yatmakta iyi değil, hem anne kendini iyi hissettiği sürece her şeyi yapabilir. Anne iyiyse bebekte iyidir 😊 sadece yatarsan kilo alır başını gider 🙈

Kız sürekli yatmakta iyi değil, hem anne kendini iyi hissettiği sürece her şeyi yapabilir. Anne iyiyse bebekte iyidir 😊 sadece yatarsan kilo alır başını gider 🙈
Ay ben bilmiyorum ki anlamam hiç. Çocuk sayım 0 🤣🤣 ama etrafımdan duyduğum ilk 3 ay çok önemli ağır egzersiz hoplama zıplama yok sonra ufak ufak başlıyorlar burda 🤷‍♀️ yatmak iyidir hem keşke biri bana yat kız vera ölümlü dünya dese🤣🤣

Ay ben bilmiyorum ki anlamam hiç. Çocuk sayım 0 🤣🤣 ama etrafımdan duyduğum ilk 3 ay çok önemli ağır egzersiz hoplama zıplama yok sonra ufak ufak başlıyorlar burda 🤷‍♀️ yatmak iyidir hem keşke biri bana yat kız vera ölümlü dünya dese🤣🤣
Hoplama zıplamaya katılıyorum, tabi ki dikkatli olmak gerekir ama yan gelip yatmak da kilo aldırır işte 😄 o kilolar sonra bir zor veriliyor 🙈
Ah kuzum yat gitsin 😂

Menüm

Sabah:
Soğuk kahve
Yarım litre nane çayı

öğlen:
Portakal suyuyla altın süt

akşam:
2 dolma bol yoğurtlu
2 yk mantı (denemelık)

Su: 1 litre
Spor: 3 mile Leslie - 315 puan
500 ip atlama - 1000 puan
8600 adım - 430 puan

Sismaniye Sismaniye Arrietty_ Arrietty_
Sabah ve öğlen hiç bişe yememişsin canım valla nası durdun o kadar bide nane çayı ne işe yarıyo acaba

Menüm

Sabah:
Soğuk kahve
Yarım litre nane çayı

öğlen:
Portakal suyuyla altın süt

akşam:
2 dolma bol yoğurtlu
2 yk mantı (denemelık)

Su: 1 litre
Spor: 3 mile Leslie - 315 puan
500 ip atlama - 1000 puan
8600 adım - 430 puan

Sismaniye Sismaniye Arrietty_ Arrietty_
Harika bir gün harika sporlar rakibem dişli çıktı hay Allah 🥰💖💜

Sabah ve öğlen hiç bişe yememişsin canım valla nası durdun o kadar bide nane çayı ne işe yarıyo acaba
Benim bünyem alıştı canım, tek öğün yetiyor. Herhalde tüm gün hareket halinde olunca aklıma gelmiyor. Bazen oluyor yinede yiyorum az bir şey. Sen bana bakma kahvaltı önemli, senin yaptığın doğru 👍🏻
aslında nane çayı ne işe yarıyor bilmiyorum 😄 evde taze nane vardı çürümeden bitirmek için demledim 😄 instagram da bir diyet sayfasında nane çayının diyette içilebileceği yazıyordu ama faydasını hatırlamıyorum.
Harika bir gün harika sporlar rakibem dişli çıktı hay Allah 🥰💖💜
Yarın zıplama yarışında kapışıyoruz mu seninle de canım? 😍 Yoksa biraz dinlenmek mi istersin ağrılarından ötürü?

Benim bünyem alıştı canım, tek öğün yetiyor. Herhalde tüm gün hareket halinde olunca aklıma gelmiyor. Bazen oluyor yinede yiyorum az bir şey. Sen bana bakma kahvaltı önemli, senin yaptığın doğru 👍🏻
aslında nane çayı ne işe yarıyor bilmiyorum 😄 evde taze nane vardı çürümeden bitirmek için demledim 😄 instagram da bir diyet sayfasında nane çayının diyette içilebileceği yazıyordu ama faydasını hatırlamıyorum.

Yarın zıplama yarışında kapışıyoruz mu seninle de canım? 😍 Yoksa biraz dinlenmek mi istersin ağrılarından ötürü?
Kapışırız tabii dinlenmeyi canlı derslerimin olduğu güne saklıyorum. E English_teacherrr burda zayıflamaya yardımcı olduğu yazıyor nane çayının

E-brulim E-brulim keşke kitap okumada da kapışsak bedeni beslerken ruhu unuttum ben kitap kapağı açmıyorum kaç zamandır. Uzaktan eğitim gören kuzenim (13 yaşında) annesine A harfi nasıl yazılıyodu diye sormuştu 🤣🤣 bende okumayı unutucam bu gidişle. Yarın güzel bir gün diliyor ve iyi olan kazansın diyorum

Videonun icerigine bagli. Sirf dans hareketleri ile dans. Fitness videosu icinde jj veya Squat vs tarzi hareket varsa fitness den hesaplayin

Iyi aksamlar cankn
Evet su baya az olmus yoksa begendim gununu
Yarin suyu cogaltmaya bak
Tamam canım 😊
Iyi aksamlar

Günün özeti

Sabah
Ketojenik kahve

Saat 13.30 da
3 Yk sebzeli Körili pirinc
4parca tavuk budu

Saat 17.30
4 adet cigkofte

Su 2 L
800 ml yesil cay detoxu

Spor
1saat bikeerg 420 p
4mil leslie 420 p
100 bisiklet cevirmece 300 p
30dk yuzme 300 p
Leslie Abs videosu 84 p
Adim 8000 - 400 p

Toplam 1.924

Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 Yawrukush Yawrukush
Spor harika olmuş canım menüde güzel 🤗

Ben kendim günü kapattim. Bildirimimi yapayim

Sabah
1 kupa filtre kahve

Ögle saat 15 de
1 yumurta ile vaffel
4kucuk sosis
1 dilim Cheddar

Ara
3kucuk Kuru kaysi
1 Elma

Su 2 L
Spor
30dk Bikeerg 210 puan
7bin adim 350 puan
Toplam 550 puan

Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 Yawrukush Yawrukush
Baya az yemişsin canım doydun mu ? Spor ve su güzel olmuş

:KK200::KK200:

O spor puani ne oyle kaptanim ahh ahh cok gerilerde kaldim ben :KK43:

Canim hic egzersiz yapabildin mi?
Nasilsin gorusmeyeli?

Aahhahah:KK70: yani boyle yesillikleri her zaman bulamiyoruz, bulunca odul ogunlerinde ama sadece odul ogunlerinde yiyebiliriz :)
DIPNOT: cok mu guzeldi ahhh ahhhhh:KK61:

Canim menu ve su cok guzel olmus :)
Eskisehire bakacagim demistin ne oldu o durumlar Baharcim?

Hayirli olsun canim nikahiniz, Allah mesut etsin :KK36:
❤️

Merhaba kizlar malesef hafta sonları eşim evde olduğu için giremiyorum çok.
Menum
Sabah 2 dilim ekmek
4 5 çubuk patates
Bı dilim peynir
Domates salatalık

Öğle
8 kasik yeşil fasülye
Bı kase yoğurt

Akşam
1kase çorba
5 kasik yeşil fasülye
Yarım kase yoğurt

Su 2lt
Spor 8000adim 400 puan

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

E-brulim E-brulim keşke kitap okumada da kapışsak bedeni beslerken ruhu unuttum ben kitap kapağı açmıyorum kaç zamandır. Uzaktan eğitim gören kuzenim (13 yaşında) annesine A harfi nasıl yazılıyodu diye sormuştu 🤣🤣 bende okumayı unutucam bu gidişle. Yarın güzel bir gün diliyor ve iyi olan kazansın diyorum
Burda okuduğumuz mesajlar sayılmaz mı? 😂😂😂
İyi geceler canım Allah rahatlık versin.

Kızlaaar inanılmaz yoğun bir haftasonu yaşadım. Menü paylaşmak dışında okuyamadım bile ayrıntılı. Dün mutfak işi olunca bugün benim cadının gönlünü yapalım diye dışardaydık. Eve geç geldik çamaşırlar bekliyordu. Onları hallet banyolar yapılsın bilmem ne derken tontom yeni yer gördü.
Kahvaltıda 2 yumurtadan kapya biber ve hindi fümeli omlet, 5 zeytin. Yarım elma
İkinci öğünüm 2 tane köfte ve iki köfte büyüklüğünde tavuk, salata ve ayran bir dilim ekmekten az lavaş
1, 5 top da dondurma ywdim
Su 2 lt
Spor ev işi dışında yok ne yazık ki
P Periannem
Ya benim bu hafta spor yapmam lazım ama iş yorgunluğundan sonra nasıl yapacağım bilemiyorum :(

:KK200: :KK200:

Odulun afiyet olsun canim :)

Kek haric harika olmus kuzum, efsane geri donmus :)))

Sporlar sahaneeeeee off offff:KK200:

Canim masallah sana ne guzel menuler, ne guzel sporlar, bomba gibi dondun aramiza..:KK36:

Ezmeye bende bayilirim, ellerine saglik canim, afiyetle yiyin :)

Uzuldum canim umarim her sey istedigin gibi yoluna girer..
Aramiza donmene sevindim.:KK36:

Odul ogunu olmus canim, senin icin hazirlanmis her sey ne guzel, afiyet olsun :)

Teşekkür ederim kaptancıgim 😍😍

Back
X