• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah gec kalkınca aksam hemen oluyor. O yüzden iki öğün yetiyor bana

Canim nasil bir dekots yapiyorsun

Regl geçince 65 görürsün canim

Sürekli tartılmak moralini bozabilir. Sen belli gunler tartil.

Kabak dekots nasil yapiliyor
ayy 65 görsem ne isterim allahtan

:KK49:Haftanin puan tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Yawrukush Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

KullaniciCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
E English_teacherrr 4351001.1709552.660
esmeriiim esmeriiim 120240-.360
@stitch600-500(-100)-1000
@Poni Bon---180(-100)80
@_Vera_-1.1501.850 (-100)-2900
@GCA950---950
@pisi pisi kopatim600187305 (-100)-992
@Beklenen2-200480-680
@bnnu----
North River North River -1.4401601751.775
@fyzanur---150150
@Tanssss250---250
Alp_BuRc Alp_BuRc 150500200-850
B barga 660---660
@MorVampirella-4004353001.135
@Birgaripyolcu06360120180-660
Arrietty_ Arrietty_ 1.6551.190-9004.174
E-brulim E-brulim 1.7011.5732.462-5.736
P Periannem 375125200
(-100)
-600
Hyt-123 Hyt-123 -240-360600
@Tekrar dene-6153153151.245
@sserendipity625495(-100)-1.020
E-brulim E-brulim sevinme bu skor geçici

Regl oldugun icin ve sancili gecirdigin icin seni anliya biliyorum. Keske suyu 2 L yapabilsen. Yatana kadar biraz arttirmaya calis. Belirtmemissin miktari :)
sporuda dun deli gibi yaptin. Dinlensin kaslarinOnn disinda menu iyi. az ama regl iken normal

Kucuk turk kahve fincani kadar mi leblebi?
Menun gayet dengeli. Su ise sahane. Sporunda oyle. Birde 400 gr verdim diye uzulursun . Sen boyle devam et bence eksi 1 bile gorursun. Sakin pes etme

Seni burda gormek cok guzel feyzos :))
Menu dolu dolu ama sen vucudunu cozmussun zaten ne guzel. Sporda eklemissin bugun. Cok sevindim buna.
Yatmadan 2 bardak daha su icmeyi dene derim

Kizlarinda dedigi gibi.Gong olmasa iyiymis. Puanini kestim haberin olsun .
1 catal makarnaya uzulme
Spor iyi su da 2 bardak ekle :))

Petiböru eliptik yaptigin icin sporundan kesmedim cezani :D
Su miktarinada bayildim. 1 ana ogun daha eklemek iyi fikir. Valla ben haftada 300gr vermeye raziyim. az olsun ama kalici olsun.
Ben sahsen feyzanin yeme seklini begeniyorum. Ama kendim oyle yesem alirim herhal.
Senin menulerinde guzel dolu dolu

Cok gecmis olsun canim. Disden dolayimi ?
Suyu cok icmen iyi olmus.

Menun cok iyi. Spor da cocuk oldugu halde iyi.

Hosgeldin :)
Suyu 2 bardak arttir onun disinda begendim
Sağol canım inşallah cumaya güzel bişe görürüm de daha motive olurum 😊

selamlar, Yawrukush Yawrukush bundan sonra her gün bitmeden yazacağım, kusura bakma geç yazdım menüleri

dün:

sabah: omlet-salam-peynir vb li klasik sıradan kahvaltı
öğlen:
akşam: kabak-kıyma-yoğurt karıştırdım bir şeyler. biraz fasulye yedim

spor: 45 dk bisiklet
su: 1.5 civarı

------------
bugün:

sabah: kapyalı omlet, zeytin, salatalık domates, 1 wasa
öğlen: 2 top dondurma
akşam: 250 gr uskumru, kapya-soğan

spor: 1 saat yürüyüş
su: yatmadan 2 yapmaya çalışacağım bu ara çok az içiyorum

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE 4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK200::KK200:CUMA HEDEF TABLOMUZ:KK200::KK200:

bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor. :KK55:

İSİMPAZARTESİ TARTISICUMA HEDEFİCEZA
E English_teacherrr 104.3104.0Sevmediği arkadaşına yazacak
esmeriiim esmeriiim ???
@GCA57.2??
@Birgaripyolcu0679.479.0?
@bnnu???
Arrietty_ Arrietty_ 63.963.550 burpees yapacak
@sserendipity75.174.2?
@_Vera_68.066.5Elde bulaşık yıkayacak
Alp_BuRc Alp_BuRc 69.068.5?
North River North River 82.280.5?
@Tekrar dene83.2??
E-brulim E-brulim 71.570.515.000 adım atacak
@stitch???
@Beklenen269.368.890 dk leslie yapacak
Canfeb Canfeb 66.365.51000 ip atlayacak
@MorVampirella68.668.0500 mekik çekecek
@Poni Bon79.078.530 dk dance workout
P Periannem 70.3??
@pisi pisi kopatim?65.0?
Hyt-123 Hyt-123 ???
@fyzanur56.4??

KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.

@_Vera_ hedefimi tutturamazsam 10.000 adim fazla atacagim.

Su 1.5lt spor 500 puan Arrietty_ Arrietty_
IMG_20201026_222808.webp
Screenshot_2020-10-26-22-27-10-093_com.android.chrome.webp

İnşallah en kısa zamanda sorun çözülür. İnternetten baktım orda da hiç bu kod geçmiyor
Çok düşüncelisin canım :KK68: bende baktım bazı yerlerde şarj bitene kadar bekleyip yeniden deneyin diyor ama şarj kullanırken bile bir hafta gidiyor dururken 1 ayda biter galiba eşim uğraştı birazda bıraktı kenara yarın sakın kafayla bakacakmis :D yapamadım diyemedi
Iyi aksamlar kizlar
Gunumu yazip gecmisi okuyacagim. Ardindan gunun spor tablosunu paylasacagim :)

sabah
2yumurta
20gr cecil peyniri

ogle
2 buyuk yaprak cig lahana
2 dilim eski kasar
6 dilim kucuk hindi fume
Yapraklari 4 e bolup rulo yapip yedim.

aksam 17 de
yarim doner
1 cay bardagi zero

su 2,5 L
spor
2 dk plan . 20sn olarak böldüm - 20 puan
90 dk bisiklet - 630 puan
5bin adim :skandal:250 puan
toplam : 900 puan

Yawrukush Yawrukush @_Vera_
Afiyet olsun akşamda kararında olmuş kaptanim
Sabah
Çay
6-8 yk melemen
2 dl çavdar
1 kk beyaz peynir
1 tk pekmez

Ara
1 ufak çerez kasesi karışık kuru meyve

Akşam
5-6 yk kabak yemeği
3 yk bulgur pilavı

Su 1,5L
Spor 30 dk fitness
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ @Tanssss
Suyuda artirirsan super canım
Yok çok şükür virüs değil ama çok kötü grip oldum 🤧dükkanımı kapatım bu gün o kadar halsizdim ki ama dolmuşla gelmeye içim el vermedi insanlara bulaştırmak istemediğim için yürüdüm ve havada soğuktu çok şidetli baş ağrısı 🤕 yaşıyorum 😫
Çok geçmiş olsun canım bir böyle kesim var birde pozitif olup gezenler var nasıl vebal alabiliyorlar:( yat dinlen canım bol c vitamini al

aynen canımda yoldan geldim birde regl olacağım sanki 4.5 aydır olmuyorum iki gündür belim karnım ağrıyor ama gelen giden yok iyice şişti karnım :(

Kabak detoxu Nilay keçeci ye ait sabah yumurtali peynirli kahvaltı öğle ve akşam sölotelenmis kabak üstüne yoğurt baharat
Regl oldugun icin ve sancili gecirdigin icin seni anliya biliyorum. Keske suyu 2 L yapabilsen. Yatana kadar biraz arttirmaya calis. Belirtmemissin miktari :)
sporuda dun deli gibi yaptin. Dinlensin kaslarinOnn disinda menu iyi. az ama regl iken normal

Menun gayet dengeli. Su ise sahane. Sporunda oyle. Birde 400 gr verdim diye uzulursun . Sen boyle devam et bence eksi 1 bile gorursun. Sakin pes etme

Menu dolu dolu ama sen vucudunu cozmussun zaten ne guzel. Sporda eklemissin bugun. Cok sevindim buna.

1 catal makarnaya uzulme

Petiböru eliptik yaptigin icin sporundan kesmedim cezani :KK70:
Su miktarinada bayildim. 1 ana ogun daha eklemek iyi fikir. Valla ben haftada 300gr vermeye raziyim. az olsun ama kalici olsun.
Ben sahsen feyzanin yeme seklini begeniyorum. Ama kendim oyle yesem alirim herhal.

Hemde bebek kucağımda daha fazla enerji harciyorumdur 6 kg ağırlıkla yapıyorum sporu :D

1 catal makarnaya uzulme

Petiböru eliptik yaptigin icin sporundan kesmedim cezani :KK70:

Ya hem dişim ağrıyor hemde grip oldum 🤧🤕

MENÜM

SABAH
7 zeytin 1 incir (3)
Büyük fincan detoks çayı

ARA
5-6 yaban mersini

ÖĞLEN
1 kepçe sütlü çorba

AKŞAM
2 kepçe sütlü çorba
Salata (mantar, mısır, avokado)

ARA
5-6 yaban mersini

SU
1,5 litre

SPOR
15 dakika bollywood workout - 150 puan
15 dakika titreme aleti - 150 puan
40 köprü - 120 puan
200 zıplama - 400 puan
6000 adım - 300 puan
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush

Çok düşüncelisin canım :KK68: bende baktım bazı yerlerde şarj bitene kadar bekleyip yeniden deneyin diyor ama şarj kullanırken bile bir hafta gidiyor dururken 1 ayda biter galiba eşim uğraştı birazda bıraktı kenara yarın sakın kafayla bakacakmis :KK70: yapamadım diyemedi

Çok geçmiş olsun canım bir böyle kesim var birde pozitif olup gezenler var nasıl vebal alabiliyorlar:KK43: yat dinlen canım bol c vitamini al

aynen canımda yoldan geldim birde regl olacağım sanki 4.5 aydır olmuyorum iki gündür belim karnım ağrıyor ama gelen giden yok iyice şişti karnım :KK43:

Kabak detoxu Nilay keçeci ye ait sabah yumurtali peynirli kahvaltı öğle ve akşam sölotelenmis kabak üstüne yoğurt baharat

Hemde bebek kucağımda daha fazla enerji harciyorumdur 6 kg ağırlıkla yapıyorum sporu :KK70:
Ben vebal alamam yaaa içim el vermiyor iğleşene kadar dükkanımıda kapatım bilmiyorum artık Allah büyük eşim sağolsun birsürü mandalina getirmiş sabaha kadar yicem 🥰

Günaydın kızlar 😍😍
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım😁

Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
O muhteşem detoks ne acaba:super:

Ama bu sefer değişmeye kararlıyız dimi bu son olacak 💖💜

Değişmek zorundayız kaptanım, değişmeliyiz :)
Azim, istikrar ve inanmak başarının yarısıdır süpersiniz kızlar 😍
:KK49:Haftanin puan tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Yawrukush Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

KullaniciCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
E English_teacherrr 4351001.1709552.660
esmeriiim esmeriiim 120240-.360
@stitch600-500(-100)-1000
@Poni Bon---180(-100)80
@_Vera_-1.1501.850 (-100)-2900
@GCA950---950
@pisi pisi kopatim600187305 (-100)-992
@Beklenen2-200480-680
@bnnu----
North River North River -1.4401601751.775
@fyzanur---150150
@Tanssss250---250
Alp_BuRc Alp_BuRc 150500200-850
B barga 660---660
@MorVampirella-4004353001.135
@Birgaripyolcu06360120180-660
Arrietty_ Arrietty_ 1.6551.190-9004.174
E-brulim E-brulim 1.7011.5732.462-5.736
P Periannem 375125200
(-100)
-600
Hyt-123 Hyt-123 -240-360600
@Tekrar dene-6153153151.245
@sserendipity625495(-100)-1.020
Kaptanım bana oraya helalinden bir 1120 puancık daha ekle sana zahmet 😁
Yok çok şükür virüs değil ama çok kötü grip oldum 🤧dükkanımı kapatım bu gün o kadar halsizdim ki ama dolmuşla gelmeye içim el vermedi insanlara bulaştırmak istemediğim için yürüdüm ve havada soğuktu çok şidetli baş ağrısı 🤕 yaşıyorum 😫
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın.

Son düzenleme:
Selam kızlar
Kacırdıgım seyler var emınım ama bu ara moralman ıyı degılız eşimle iş degısılıgı falan ısyerıde tasınıyor cok telaslı
Hızlıca menulerı yazayım cok dıkkat edemedım sanırım cok yememekle bırlıkte kılo almıs hıssedıyorum ılgınç

pazar
Saat 12 yarım sımıt zeytın peynır domates salatalık 1 kasık bal
Ara mandalına
Saat 19;30. Izgara et sıs salata
Suyu sayamadım spor yok

Pazartesı
Sabah 1 ucgen peynır cay 10 badem
Ara turk kahvesı yarım cıkolata
Aksam karnıbahar mücveri salata
Su 2 lt

bu hafta es yok sanırım degıl mi
Yawrukush Yawrukush @_Vera_

Canım kabağı rendeleyip tavada yağsız iki çevirttir, tuz hariç istediğin baharatları ekle. İçine dereotu ekle, üzerine yoğurt ve ceviz.
bu kadar aslında başka bir şeyi yok. Normalinde 3 gün devam ettiriyor bunu instagramda bazı diyetisyenler. Ben bir günde -800 gram sonuç almıştım, bana sorarsan 1 gün bile yeterli.
E-brulim E-brulim sevinme bu skor geçici
haftaya bakarız bu dediğine canım rakibem 😁

Adımlar harika, menü de güzel ama artı çıktığın için çikolataya bir ufacık ceza kessek fena olmaz gibi 😄
Çok düşüncelisin canım :KK68: bende baktım bazı yerlerde şarj bitene kadar bekleyip yeniden deneyin diyor ama şarj kullanırken bile bir hafta gidiyor dururken 1 ayda biter galiba eşim uğraştı birazda bıraktı kenara yarın sakın kafayla bakacakmis :KK70: yapamadım diyemedi

Çok geçmiş olsun canım bir böyle kesim var birde pozitif olup gezenler var nasıl vebal alabiliyorlar:KK43: yat dinlen canım bol c vitamini al

aynen canımda yoldan geldim birde regl olacağım sanki 4.5 aydır olmuyorum iki gündür belim karnım ağrıyor ama gelen giden yok iyice şişti karnım :KK43:

Hemde bebek kucağımda daha fazla enerji harciyorumdur 6 kg ağırlıkla yapıyorum sporu :KK70:
Ohoo şarjın bitmesi beklenmez 😂 senin ki yine iyiymiş benim ki kullanırken 1 ayda bitiyor
Ben vebal alamam yaaa içim el vermiyor iğleşene kadar dükkanımıda kapatım bilmiyorum artık Allah büyük eşim sağolsun birsürü mandalina getirmiş sabaha kadar yicem 🥰
Çok tatlısın 🥰 mandalinalar şifa olsun inşallah

Back
X