Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende iyiyim canim cok sukur.
Deprem bizi derinden sarsti, bir arkadasimin arkadasi tum ailesini kaybetti dun..
Uzgunuz,keyifsiziz ama hayat bir yandan devam ediyor..
cocuklar iyiler sukur ayni yaramazliklara devam😅
Diyet,spor nasil 🤗

Bende iyiyim gulum, disini cektirmissin nasil oldun?
Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin 😔 insan ne kadar üzülse de hayat mecburen devam ediyor dediğin gibi. Arkadaşının da Allah yardımcısı olsun
Canim Ebrum iyiyim sen nasilsin,kizin nasil?
Baban toparlandi mi?
Bizler ayniyiz oglanlarla ayni karmasa devam,canlari sagolsun..
Bende bir yandan memurluk sinavlarina calismaya basladim,hayirlisi olsun...

Canim Veram hosbuldum guzelim, ozledim bir geleyim dedim🤗🧡
İyiyiz şükür Özgem, kız kreşe gidip geliyor bende çalışıyorum. Bildiğin gibi bir değişiklik yok. Babam daha iyi, biraz ağrıları var ama o da geçecek inşallah. Öperim ikisini de tatlı yanaklarından 😍 ay hadi hayırlı olsun gülüm sevindim senin adına. Allah derslerinde kolaylık versin, inşallah sınavını da başarıyla tamamlarsın.

Valla hafta içi annemler burdaydı biraz salmıştım ama dünden itibaren yeniden konsantre oldum canım sporuma diyetime iyi gidiyo şükür. Oğluş da daha iyi valla öyle deli deli ağlaması kalmadı yaa çok şükür
Toparlarsin canim,hep toparladin eskiden,yine yaparsin.
Ne güzel ailenle vakit gecirmissiniz,cok sevindim..

Hoşgeldinn 🥰 deprem için çok üzgünüm kurban olduğum Allah yar ce yardımcıları oldun bütün deprem zedelerin inşallah 😔
Hosbuldum canim nasilsin?
Amin cok zor bir durum yasamayanin anlayamayacagi kadar zor..Allah yardimcisi olsun hepsinin...🙏

Veram su sira cok zor menu yazmak, dikkat etmek, egzersiz..Kendi basima biraz duzenlemeye calisayim.Biraz toparlarsam liste disinda katilirim araniza.

Dipnot:Memurluk sinavlarini biraz dert etmis olanilirim ve her yil tek bir kez sinava girme hakki var burada..Stresten hem calisip hem yeme modundayim,vur kafama canim 🥺😔
:sinirli::sinirli::sinirli: hemmen merdanemi aldım geldim.Stres etmek yok kaptanım önce sınavı halledicez sonra da diyeti.Sıkma canını hiç havadan destek de vereyim hemen
1604433354880.webp

Amin cok zor bir durum yasamayanin anlayamayacagi kadar zor..Allah yardimcisi olsun hepsinin...🙏
Sağol canım 😍😘😘

Çok şükür iyiym ☺️
Amin inşallah🤲🏻♥️

Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin 😔 insan ne kadar üzülse de hayat mecburen devam ediyor dediğin gibi. Arkadaşının da Allah yardımcısı olsun

İyiyiz şükür Özgem, kız kreşe gidip geliyor bende çalışıyorum. Bildiğin gibi bir değişiklik yok. Babam daha iyi, biraz ağrıları var ama o da geçecek inşallah. Öperim ikisini de tatlı yanaklarından 😍 ay hadi hayırlı olsun gülüm sevindim senin adına. Allah derslerinde kolaylık versin, inşallah sınavını da başarıyla tamamlarsın.
Amin Allah yardimcilari olsun..
1999 depreminde esimin kizkardesi,18yasindayken enkaz altinda vefat etmis..
Esimin ailesi hic normale donememis,normallerini ,eski hallerini bilmesem bile ,benim tanidigim 12 senelik halleri bile normal degil..Cok zor cok...
Masallah kizina bende onu operim yanaklarindan 🧡🤗
Cok sagol kuzum insallah gecebilirim sinavi🙏

karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş spor da yok o zaman 10 mekik cezası gelsin mi:duduk:

cuma ödül öğünümde denicemmm:dondurma::dondurma:

harika bir gün canım adım sayın kaç

izmirde mi yaşıyorsunuz?Deprem malesef hepimizi alt üst etti.Rabbim enkaz altındakilere dayanma gücü yakınlarını kaybedenlere sabır versin

süper bir gün :KK200: :KK200:

ooo kimleer gelmiş hoş gelmiş:KK200::KK200:

süper bir gün özellikle de su harika olmuş:KK200::KK200:
Suyu yanimda taşıdığım sure boyunca su icmeyi severim ama yanimda olmasa bnde pek içmem😊

Bende iyiyim canim cok sukur.
Deprem bizi derinden sarsti, bir arkadasimin arkadasi tum ailesini kaybetti dun..
Uzgunuz,keyifsiziz ama hayat bir yandan devam ediyor..
cocuklar iyiler sukur ayni yaramazliklara devam😅
Diyet,spor nasil 🤗

Bende iyiyim gulum, disini cektirmissin nasil oldun?
Agri kesici içtiğim sure boyunca iyiyim canım😊

B Beklenen2 canım sahiden nasıl oldu dişin çok geçmiş olsun

ama lezzeti harika değil mi ben bayıldım
Agri kesici etkisindeyken gayet iyiyim canim ağzımı fazla açmadığım icin az da yiyorum yani😊 ama yirmilik dis zormus 1 daha cekilcek de o bi dursun simdilik cok agrisi yok onun😊

Agri kesici etkisindeyken gayet iyiyim canim ağzımı fazla açmadığım icin az da yiyorum yani😊 ama yirmilik dis zormus 1 daha cekilcek de o bi dursun simdilik cok agrisi yok onun😊
benimde çekilecek 2si de çeneye doğru çıkmış dişim çürük diye gittim leke varmış çürük değilmiş yandaki dişe baskı yaptığı için öyle hissetmişmişim. ama cesaret edemedim çektirmeye.

Kaptanım turşu biraz fazla kaçmış sanki
Bu tursu sirke ile olan degil canim patlican domates yesil biber haslanir suzulur soguk su somak eksisi ile tursu vurulur
Foto atarim tekrar yapilinca
P Periannem canim sanki biraz proteinsiz besleniyorsun beslenme seklini aciklarsan sevinirim

karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş spor da yok o zaman 10 mekik cezası gelsin mi:duduk:

cuma ödül öğünümde denicemmm:dondurma::dondurma:

harika bir gün canım adım sayın kaç

izmirde mi yaşıyorsunuz?Deprem malesef hepimizi alt üst etti.Rabbim enkaz altındakilere dayanma gücü yakınlarını kaybedenlere sabır versin

süper bir gün :KK200: :KK200:

ooo kimleer gelmiş hoş gelmiş:KK200::KK200:

süper bir gün özellikle de su harika olmuş:KK200::KK200:
Gelsin 😁10 mekik

Back
X