• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aranızda emziren anneler de var mı acaba 3 aylık bebeğim var emziriyorum bi yandan kiloda vermek istiyorum 69 70 kilo arasında gidip geliyorum boyum 1 65 60 kiloya düşsem yine yeter diyorum ama emzirdiğim için de diyet ne kadar doğru bilemiyorum

Merhaba ben emziriyorum, kızım 5 aylık. Başlayalı 2 hafta kadar oldu, genelde menümü herşeyle çeşitlendirmeye çalışıyorum. Muhakkak her gün balık, kırmızı et ya da tavuk ekliyorum, eğer yapamazsam dondurucudaki haslanmis hazır bakliyatlari çıkarıyorum, salatama katıyorum. Ekmeği mümkün olduğunca sadece kahvaltıda tuketiyorum. Kuruyemiş, sut ürünleri ve suyu ihmal etmiyorum. Şu ana kadar rezene kimyon dışında pek bitki çayı tüketmedim, sadece dün yeşil çay içtim ve bugün de devam edeceğim. Tabi ben ek gıda donemi yakın olduğu için daha rahatım. Ama erken dönemde de haftada yarim kilo vermek çok etkilemez diye okumuştum.

Hoşbuldum, umarım motivasyonum hep bugün ki gibi kalır.
H3RA_ H3RA_
39 yaşındayım
Muhasebe
Evliyim
2 çocuğum var 18 ve 13 yaş
İstanbul'da yaşıyorum
1,58 cm
67 kg
55 kg
Hareketsiz ofis ortamında çalışmak, düzensiz yeme alışkanlığı (kahvaltı sevmem, öğleden sonra acıkmaya başlarım, damak zevkim karbonhidratlı yiyecekler)
Sağlıklı olmak ve daha fit görünmek
Hayır

Çok teşekkür ederim aramıza tekrar hoş geldiniz sorunuz vs varsa istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Kullanıcı Adı :axelia
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: yazilimci
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1-14 aylik
Yaşadığınız şehir:antalya
Boyunuz :170
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?

rahat ve mutlu olmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayir

evet bir baslasam dedim ve basladim. 👍🏻 Cok az kilo vermem lazim ama bir turlu baslayamadim. Hayatimda hic diyet yapmadim cunku. Yardimci olmanizla birlikte basaracagim insallah.

👀
Araniza katilabilirmiyim
👀
😱😱😱🤣🤣🤣
52 kilo boy 166 daha ne rejimi yapayimki
Maşallah
Sen git takimin basina ben buralari kolaçan ettim rahat ol :KK70: :KK70: :KK70:
Arrietty_ Arrietty_ bende diğer takımlara kontrole gidiyorum 🤣🤣🤣
Aranızda emziren anneler de var mı acaba 3 aylık bebeğim var emziriyorum bi yandan kiloda vermek istiyorum 69 70 kilo arasında gidip geliyorum boyum 1 65 60 kiloya düşsem yine yeter diyorum ama emzirdiğim için de diyet ne kadar doğru bilemiyorum
Merhaba kızlar aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Öğrenciyim.

Çok teşekkür ederim aramıza tekrar hoş geldiniz sorunuz vs varsa istediğiniz zaman yazabilirsiniz

😱😱😱🤣🤣🤣

Maşallah

Arrietty_ Arrietty_ bende diğer takımlara kontrole gidiyorum 🤣🤣🤣

Merhaba kızlar aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Öğrenciyim.
Gel gel bekliyorum :deli: :deli: :deli:

Selam bende yeniyim burda doğum yapalı 23 gün oldu. 23 günde 15 kilo verdim.
Ay ne guzel kilo vermissiniz. Diyet ve sporlar daha da guzel kilo verirsin.
Ya kızlar ben dayanamayıp bi ölçü bakayım dedim bu chloe bu kadar etkili mi çıktı 😀 kalça 3 cm göbek 2 cm incelmiş 5 günde 😀
Ay ne guzel bende istiyorum incelmek🤗🤗 su birkac gun gecirdim mi yapacagim insaalah.

Chloe ting yapıyorum 28 günlük challenge videoları var YouTubeda link bulayım atarim
Teşekkür ederim, diyetin sporla desteklenmesi gerektiğine %100 inanıyorum. 3 sene önce spor salonuna yazılmıştım. Orada attığım teri, yorgunluğumu düşününce çok sevdiğim şeyi bile reddediyordum. Spor kesinlikle diyetin en büyük motivasyon kaynağı.

Ben emziriyorum. 13 kilo verdim. Yemenin sutle ilgisi yok duzgun sivi alindigi surece.

Back
X