Yok kaçamaksız ve hafif bir gün geçirmeye çalışıyorum. Yarın tartı da eksi görmek istiyorum. Muhtemelen yarın seninle aynı kiloda olacaz

yine kalktım 10 bin olmasa da 5 bin olsun bari demi hiç yoktan iyidir. Egzersizde yaptım ama niyeyse bir halsizlik çöktü üstüme

duygusal açlık en kötüsü. Ben diyet sürecimde canımın istediği şeyleri yedim aslında biliyor musun. Pizza da yedim baklava da hamburger de. Haftada bir gün mesela yedim ama sonraki öğün yada sonraki gün hep dengelemeye çalıştım. Diyetisyende bana kendini çok sıkarsan sonra hiç durduramazsın dedi. Canın çok istiyorsa nefsini körelt sonra devam et. Aksi halde saldırır gibi oluyordum. Yasak olmayınca canımın istemesi de azaldı. İstediğim zaman yiyebileceğimi biliyorum ya o rahatlatıyor beni. Duygusal değil de gerçekten istiyorsan kendine eziyet etme. Stres yapar stres de daha çok yemeğe yönlendirir. Bir dilim ye mesela sonra diyetine devam et. Vicdanen huzursuz olurum diyorsan o 1 dilim için 5 bin adım at yada 1 mile leslie yap vs.