• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ederim abla çok güzel bir eksi

Tebrikler canım çok güzel sonuç almışsın

Tebrik ederim canım

Bu rakamlarda 400 gr görmek bile büyük bir sonuç tebrikler

Ooo diyetisyen uçurmuş seni 😀 tebrik ederim. Geçen hafta uyku düzenin problemliydi onlar biler tartıda etkiliyor bu hafta yolunda gidince bak nasıl sonuç olmuş.

Haha ben artıdayım hala regl yolu bekliyorum 😀

Tebrikler canım şaka maka senin de hedefe az kaldı
Sağol cnm hedefe 1,5 kaldı da bakalım ben bunu ne kadar sürede verecem _200 şeklinde

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

65.6/65.1/0.5/0.76

IMG_20210226_090502.jpg

Tebrik ederim abla çok güzel bir eksi

Tebrikler canım çok güzel sonuç almışsın

Tebrik ederim canım

Bu rakamlarda 400 gr görmek bile büyük bir sonuç tebrikler

Ooo diyetisyen uçurmuş seni 😀 tebrik ederim. Geçen hafta uyku düzenin problemliydi onlar biler tartıda etkiliyor bu hafta yolunda gidince bak nasıl sonuç olmuş.

Haha ben artıdayım hala regl yolu bekliyorum 😀

Tebrikler canım şaka maka senin de hedefe az kaldı
Icimi actin kaptanim ♡♡

D9FE0B5E-1848-43DE-BA4E-A9296E3AD701.webp

Geçen hafta 64.35
Bu hafta 64.20
Fark 0.15
% 0.23
Hedef 64
Detoksta yaptım bu hafta 63 görürüm demiştim ama olmadı. Neyse artı çıkmadım sonuçta oda güzel.
Tebrikler için teşekkürler kızlar, biraz okudum ama yoğunluktan geçmiş yapamıyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Öptüm hepinizi 😘
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu

Eki Görüntüle 2790671
Geçen hafta 64.35
Bu hafta 64.20
Fark 0.15
% 0.23
Hedef 64
Detoksta yaptım bu hafta 63 görürüm demiştim ama olmadı. Neyse artı çıkmadım sonuçta oda güzel.
Tebrikler için teşekkürler kızlar, biraz okudum ama yoğunluktan geçmiş yapamıyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Öptüm hepinizi 😘
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
Canım kaptanlığın hayırlı olsun
Detokslar bence işe yaradı daha olumsuz sonuçların ortaya çıkmasına engel oldu

***DUYURU***
Kizlar H3RA_ H3RA_ arkadasimiz saolsun kaptan yardimcilikda bize yardimci olacak. Sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...:KK200:
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..:KK36:

Sporda : H3RA_ H3RA_ i etiketlemeniz
Menüde : sedulu sedulu yu eklemeniz yeterlidir
H3RA_ H3RA_ Hayırlı olsun canım 😍

Back
X