• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu sevgili kaptanlarım tüp bebek sürecine başladığımdan dolayı şimdi doktoruma sordum ağır spor atlama zıplama vs değilde daha hafif yürüyüş bölgesel hareketler gibi spor yapmamı kalori olarak da şok diyet yada detoks gibi yeme olarak yapılmam gerektiğini söyledi. Ama diyetime ve hafif sporuma devam etcm inşallah 😍🤲
Rabbim yardımcın olsun, tez zamanda istediğini hayırlısıyla nasip etsin canım.😍

Ay kızlar çok güzel eksileriniz. Benim de hep gram gram gidiyor. Bu hafta ne yapsam da 57’yi görsem? Bol bol kabak yiyeceğim bu hafta☺️

canim ben bir kere neredeyse bir hafta boyunca (sanirim haftasonu haricti, yani 5 gun) aksamlari sadece sebze ile beslenmistim,
degisik sebze tuketmistim ama, kur seklinde degil,
o hafta 1 kg den fazla vermistim.
bunu da deneyebilirsin,
sabah yumurtani ye ama, proteinsiz kalma.

Cuma:63.9
Cuma:63.8
Fark:100 gr
Yuzde:0.156

Sabah wcye cikamadim ise gitmek icin acele ettim ama asiri ihtiyacim varmis cikmaya.
Farkederdi aslinda ama kismet. Alys Alys
20210521_120027.webp

Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu sevgili kaptanlarım tüp bebek sürecine başladığımdan dolayı şimdi doktoruma sordum ağır spor atlama zıplama vs değilde daha hafif yürüyüş bölgesel hareketler gibi spor yapmamı kalori olarak da şok diyet yada detoks gibi yeme olarak yapılmam gerektiğini söyledi. Ama diyetime ve hafif sporuma devam etcm inşallah 😍🤲

en guzeli boyle kilo vermek zaten,

senin ozellikle dengeli beslenmen sart.
yuruyusten guzel spor da yok.

cok cok keyifli gecsin surecin diliyorum ki,
hem tup bebek surecinde hem de kismetse hamileliginde moral motivasyonunu yuksek tut, her sey huzurluyken guzel.

Son düzenleme:
Cuma:63.9
Cuma:63.8
Fark:100 gr
Yuzde:0.156

Sabah wcye cikamadim ise gitmek icin acele ettim ama asiri ihtiyacim varmis cikmaya.
Farkederdi aslinda ama kismet. Alys Alys
Eki Görüntüle 2853750

senin ev yakin, geri don tartiya :KK70:

fark etmez mi,
ben sabah tartildim, ustune 1 saat sonra tartildim ki wc ye bile gitmedim o arada, 200 gr eksi geldim, hatta inanmadim bir kac kez tartildim.

canim ben bir kere neredeyse bir hafta boyunca (sanirim haftasonu haricti, yani 5 gun) aksamlari sadece sebze ile beslenmistim,
bunu da deneyebilirsin,
Ben de bu hafta akşamları sebze, sabahları protein tüketme yapacağım. Low karb deneyeceğim. Hareketlenelim bakalım azıcık

bunu da deneyebilirsin,
Canim yazın hiç et yemek istemiyor, sadece meyve ve sebze yeter aslında, tabi sabah yumurta ve peynir olacak.

Alys Alys kız ben de yürüyüşe çıktım yarım saat evvel. Sırıl sıklam oldum döndüm eve hahah😄😄

of ya, sirf o sebepten bugun sporumu ektim ben de.

arac kullanma fobim olustu maalesef en son kazamdan sonra, her yere yuruyerek veya bisikletle gitmeye calisiyorum.
yagmurlu gunlerde de eve tikiliyorum oyle olunca.

ben gecen hafta bolca yakalandim, bak kilo verdiriyor dermisim :KK70:

Canim yazın hiç et yemek istemiyor, sadece meyve ve sebze yeter aslında, tabi sabah yumurta ve peynir olacak.

ben sebze cok severim zaten, hic de et aramam normalde,
esime ve cocuklara yetmiyor ama, o yuzden daha cok agir seyler oluyor.

ama yazin karpuz peynir salata uclusune kimse hayir demez :KK200:

Caniim her sey cok guzel ilerlesin insallah 🙏🙏Transferden sonra 2 hafta cok dikkat edersin🤩

of ya, sirf o sebepten bugun sporumu ektim ben de.

arac kullanma fobim olustu maalesef en son kazamdan sonra, her yere yuruyerek veya bisikletle gitmeye calisiyorum.
yagmurlu gunlerde de eve tikiliyorum oyle olunca.

ben gecen hafta bolca yakalandim, bak kilo verdiriyor dermisim :KK70:
Kazalar tramvatik oluyor gerçekten. Geçmiş olsun diyelim. 😔
Ağzın bal yesin de gerçek olsun 😊😂

Bebek tedavisi bebek beklentisi içinde olan biri o tarz etkinlikleri yapmaz ki zaten o kadar emek çöpe gider
Kimileri problemli süreç geçirenler ayağa bile kalkamıyor bırak spor yapmayı

hic uzulme canim,

senin reglin zaten yogun geciyordu dimi, arti cikman normal o sebeple.

ki ailenle gecirdigin gunde bile bence menun kotu degildi, ustune kabak detoksu yaptin, daha ne yapacaksin,
uzme kendini bos yere.
Evet yoğun geçiyor ama bu ay bir tuhaf oldum.
Bitti derken yine başladı, bir kesiliyor bir başlıyor. Göbeğim ve bacaklarımda çok şişti.
Maydonoz kürüne de başlıcam yarın.
İki hafta ard arda 1 kg üstü vermiştim ne güzel. :KK42:

Eki Görüntüle 2853641
Geçen hafta 59.25
Bugün 59.95
Fark +700 gr
% -1.18
Hedef 59
Çok üzgünüm kızlar, yüzdeyi düşürdüğüm için.
Ödem olduğunu düşünüyorum haftaya cumaya kadar atacağım inşallah.
Benim geçen haftaki durumumdasın kaptanım sıkıntı yapma diğer haftaya daha güzel kilolarla atarsın hepsini

Back
X