• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• F32D43E6-0650-4FBC-8E26-568A037A4A16.webp
    F32D43E6-0650-4FBC-8E26-568A037A4A16.webp
    14 KB · Görüntüleme: 32
Yapıyollaaaa🤪 hee can sıkıcı ama sıkcam ben onların canını
11 ay sonra tayin isteyen de kalsınlar ortada
Benim branşta kimse istemiyor
Yıllardır boş kalmış benden önce 😝
Insallah canimmmm valla yoruldum artık en sonki kimyasal gebelik oldu ne cok sevinmiştik halbuki...bu son olur gelir insallah sagliklica bi bebiş :KK68:

İnşallah canım hatırla sağlıkla gelsin bebeğimiz
Artık takımın bebeği olur
Anası için yollar seni gide gide usandık yani🤣
Zonguldak a gel kiz..Ben varim kimseler biseycik yapamaz sana :KK19:

İyi diyelim iyi olalım canım sıcaklar bunaltıyor sadece
Çocuklardan vakit buldukça yürüyorum
Ben bu ay regl olmadım olmayacağım da myom iğnemden ötürü.Vücudumda nasıl değişikliklere yol açacak bakalım🙄tartıya yansımasın da naparsa yapsın :KK70:
Evet ya çok sıcak bunaltıcı bu havada spor zorluyor ne güzeldi kışın terlemiyorduk benim gorumcemde miyom iğnesi oluyor inşallah şifasını görürsün onunda o şekilde yok etmeye çalışıyorlar yoksa kemoterapi alacakmis

Ben o dediğin zararlı tarifler var ya cok seviyorum yaa..valla napcaksam:KK67:
Zaten hep o cissslar sevilir bazen sağlıklı şeyler yapıyorum yok hurmali top badem unlu kek beynim illaki beni kandıramazsın git çabuk esas tarifi yap diye öyle sıkıştırıyor ki beni sorma :KK70:

Kizlar size de oluyor mu bilmem...
İnst'da hikayelerde bol ve boş kalorili yiyeceklerle dolu kahve veya çay keyfi vs diye paylaşımlar oluyor ya, farketmeden kalori hesabı yapıyorum. İleri gidip yorum falan yapacağım diye korkuyorum.
Reelde gorussek, milletin lokmalarini sayacak kıvama geldim. 😂😂😂
Vaziyet fena. 🤦🤦

Simdi herkes tatilde ,ya da tatile cikiyor herksin yemek menuleri dokulmeye basliycak 😅

Back
X