• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah hem de ne zormuş her şeye hayır demesi beni mahvediyor. Oyun hamuru istiyor sonra bir şeye kızıyor hadi hamur alalım diyorum hayiiirrrr diye inliyor. Yahu isteyen sendin hayır diyen yine sen 😀
Benmerkezcı ve reddedıcı olurlar o yasta. Hep hayır hep yokuş😂 olumlama yoookk
Evet yavrum senin en büyük onceligin koruma ve sıkılaşma olmalı.
Doğru dıyosun evet senın gıbı bende mezun olup ufak ufak hem verıp hem koruyup hemde sekıllenmelıyım galıba

Benmerkezcı ve reddedıcı olurlar o yasta. Hep hayır hep yokuş😂 olumlama yoookk

Doğru dıyosun evet senın gıbı bende mezun olup ufak ufak hem verıp hem koruyup hemde sekıllenmelıyım galıba
O zaman hafif sporlara başlamalısın spor olmadan sıkılaşma olmaz. Bu hafta bende boşladım ama sıkılaşma yaşadım çünkü adım sayımı artırdım. Adım yarışı bitsin yine pamelama döneceğim lower abs videosu çok işime yaradı geçen ay

O zaman hafif sporlara başlamalısın spor olmadan sıkılaşma olmaz. Bu hafta bende boşladım ama sıkılaşma yaşadım çünkü adım sayımı artırdım. Adım yarışı bitsin yine pamelama döneceğim lower abs videosu çok işime yaradı geçen ay
Ben senın dedıgın gıbı haftada 2-3 gun once 30 dk tanju ardından 40 dk pılates yapıyorum.
pılates farkettı bende onu yapmadan once hıc ıncelemıyordum. Ama pılatesle gerçekten ıncelme var

selamlar dünki menüm
sabah
1 simit :KK43:
1 h yumurta

öğle
1 koçan mısır

akşam
1 p etli bamya

su:2250 lt
spor : 50 dk yürüyüş bandı
toplam adım (saatimde sıkıntı var galiba her gün 40 dk yürür 5000 leri bulurdum bu sefer 50 dk yürüdüm aynı tempodayım 5000 adımı bulamadım ) 4911

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @neutral @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2876699

Mi de roblem olabilir mi diye düşünüyordum ki sen de sorun olduğunu düşünmüşsün. Genel bi sorun mu acaba ya ben de bir saat kadar yürüdüm 3800 adım gösterdi 🙄 yani mantıksız

Ben senın dedıgın gıbı haftada 2-3 gun once 30 dk tanju ardından 40 dk pılates yapıyorum.
pılates farkettı bende onu yapmadan once hıc ıncelemıyordum. Ama pılatesle gerçekten ıncelme var
Ben bir de bu bir haftadır spor sonrası jj yapıyorum nabzımı maksimuma çıkarıyor yani yağ yakimini artıyor. Buraya bir video atmıştım 10 dk 45 sn jj 15 sn mola şeklinde gidiyor. Çok iyi geldi bana

1. Sifir agri
2. Sifir sikayet
3. Simdiki menulerime bak. Eski menulerim nasildi diye sorsan soyle diyim.
butun grubun bir gunde yediklerini ben tek basima yerdim🤣
4. Haftaya 4 ay olacak ameliyat olali. 140+ le ameliyat oldum
İştahın kapandı mı peki
Ay bana noluyorsa bende merak ettim😂

Daha yürüyordum ne zaman saat 00.00 olmuş yaw :KK53:
Emeklerin için teşekkür ederim 🤩 kendi adıma
Ben de elimden geleni yapıyorum ama fazla yapamadım maalesef çok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor nefesim tıkanıyor 🙄 bahaneleri hiç sevmem ama sen böylw adımlar atınca açıklama yapma gereği duyuyorum

Mi de roblem olabilir mi diye düşünüyordum ki sen de sorun olduğunu düşünmüşsün. Genel bi sorun mu acaba ya ben de bir saat kadar yürüdüm 3800 adım gösterdi 🙄 yani mantıksız
Güncellemelere baktım şimdi o da yok , bilemedim :KK12:

Emeklerin için teşekkür ederim 🤩 kendi adıma
Ben de elimden geleni yapıyorum ama fazla yapamadım maalesef çok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor nefesim tıkanıyor 🙄 bahaneleri hiç sevmem ama sen böylw adımlar atınca açıklama yapma gereği duyuyorum
Ben hepiniz için yürürüm canim🤩🤩
Aslinda okulların uzaktan olmasi ve de esimin cogu zaman evde olması isime geldi..bugun de kiz okuldaydi..sabahtan o gelene kadar baya yürüdüm..zumreydi igneydi gunum yuruyerek gecti...sizin küçük bebeniz var eve bağlar öyle olsa ben de yuruyemezdim :KK60:

@neutral
Cumartesi adım : 20987
Pazar adım : 30357
Pazartesi : 25884
Salı : 35030
Çarşamba : 25394
Perşembe : 41132
toplam adım : 178784 kolay gelsin.

@Suzan Avci Lusi Lusi

menü : öğlen 30 gr kaşarlı 2 dilim hindi jambonlu füme
su orucu 3500 ml devam

spor :