- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.177
- 798
listede olmayınca barbunya da yersin bulgur da kuru ya
canım da kuru çekiyor alllama cuma günü yapayım bari![]()
Benim listedeyken pizza yemisligim bile var kiziiiim
, ama tabi haftasonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listede olmayınca barbunya da yersin bulgur da kuru ya
Ben de simdi yapıyorum ama evdekilere...Ben ot yiyecegimlistede olmayınca barbunya da yersin bulgur da kuru ya
rahmetli de sağlığında otu severdi diyorsun zaarBen de simdi yapıyorum ama evdekilere...Ben ot yiyecegimbiraz da tavuk
biz 4 dilim ekmek yedik dillerine doladılarBenim listedeyken pizza yemisligim bile var kiziiiim
, ama tabi haftasonu![]()
Tir tir titriyorlar beni gorunceYuruyerek calisiyor,
Kiz @Suzan Avci filmlerdeki gardiyanlar gibi misin, sevimli misin yoksakimseyi dovmuyon dimi
![]()
Hadi doğru söyle bugün daha ılımlı karşıladın dimi![]()
![]()
![]()
![]()
az önce annecazımla yine konuştuk çıkmadan mutlaka haber ver de ne yapacağım dedi dersiniz???? ölcem ben.
alışveriş yaptım benden önce varacak sağlıklı besin dolu liste.
hayır karşılamadım tam tersine bağırdım ama yapacak bir şey yok taktı kafasına bir kere mümkün değil döndürülemez yolundan.Hadi doğru söyle bugün daha ılımlı karşıladın dimi![]()
Fit patlıcan kebabı var, bir de z.yagli kabak yemeği, sebzeli bulgur, mercimek çorbası. Ablam sağ olsun.Aksama neler var bakalim ahali.
Hasta arkadisiniz yesil fasulye ve bezelyeli bulgur pilavi yapiyor.
Bulgur pilavi avuc ici ile paylastirilacaktir![]()
Size bi before/after gosteremmi la![]()
Hadi yaa tötü olmuş ama sayenizde geçmiş yaptım canım aşırı sarma çekiyor benim anamda güzel yapar Hee nar ekşisini de basar ki sulu selli Bi değişik ama çok lezzetli olurhayır karşılamadım tam tersine bağırdım ama yapacak bir şey yok taktı kafasına bir kere mümkün değil döndürülemez yolundan.
biz 4 dilim ekmek yedik dillerine doladılar![]()
![]()
Kızlar yaz günü canım hiç balık çekmiyor. Bugün balık yağı siparişi verdim. Omega 3 önemli, hem menopozda, hem nörolojik rahatsızlığımda...
Kilo vermeye de yardımcı oluyor...
bi sen kaldıydın eline diline beline sağlıkIsi bilcen ise gitmicen
Derler, bilirsin
Ben de laf ederim 4 ekmege![]()