• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok TSK ederim
😘😘 senin kadar olsam yeter ama o kiloyu en son ne zaman gördüğümü bile hatirlamiyorum:KK43:
yok yok yetmez hep daha fazlasını iste. boyuma görselime bakınca benimkide yeterli görünüyor ama olmaz olabileceğimiz en düşük kiloya düşmemiz gerekiyor. bak nasıl başka bir insan oluyorsun. dün dışarı çıkarken geçen yıl giydiklerimi denedim. çoğu oldu ve iyi durdu. ama bir 5 kg daha versem biliyorum ki daha iyi duracaklar 10 kilo verince muhteşem olacaklar. (çoğu penye veya likralı o yüzden bu kadar geniş kilo aralığına giriyor)

sorma aklimiz cikti,

sandalye tepesinde gezerken sandalye devrildi, kafayla girdi cama, allahtan cam buzlu sekilde kirildi da cocuga bir sey olmadi.

ev kazalari cok riskli, bir de ben benim ev cocuklara uygun dosendi diye dusunurdum, ama senin aklina gelmeyen oluveriyor iste.
Yeni mi oldu? Kacirmisim
Gecmis olsun

canim bizim ev inanilmaz kolay bir yer aslinda cocuklar icin, ne bir sus esyasi, ne de sabitlenmemis buyuk bir esya bulabilirsin,
ama olacak olan oluyor iste.

bu dedigim olali bir kac hafta oluyor, cami yeniledik.bir daha olmamasi icin onlemimizi aldik, ama illa dusunemedigimiz bir seyler oluyor, dedigin gibi o noktada allaha emanet yasiyoruz hepimiz.
Olacagi varsa oluyor iste. Istedigimiz kadar dikkat edelim.
Gecen seneye kadar bizim oturma odasinda sadece koltuk ve sehba vardi.
Aras kucuk iken minik kitaplik vardi. Nasil olduysa icine girdi (dustu) gözü oyle morardi ki. Goren biri yumruk atti sanar.

spor menü çok güzel :KK200:

su içmeye devam ettiysen çok güzel menü:KK36:

patlıcan kebabı ımmmhhhh :kk77:

kurutulmuş ekmek nedir canım ?
menüler güzel :KK36:

çok güzel menüler koruma değil diyet gibi harikasın :KK200:

çok beğendim adımların sporun da güzel :KK76:

geçmiş olsun belin için , mercimek iki kepçe de olabilirmiş :kk77:

çok az yiyorsun menülerini beğenmiyorum :63:

suyun harika da sabaha yumurta eklesen iyi olurdu sanki :KK76:

perfekto krakerim :KK200:

akşam beslenmemişsin gibi ya karpuz da çok gibi gibi gibiyim gibi gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim:deli:

arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun :63:

Cok sicak canim bu sicakta yersem midem dayanmaz 2haftadir yarim omletten baska bisey yiyemedim

spor menü çok güzel :KK200:

su içmeye devam ettiysen çok güzel menü:KK36:

patlıcan kebabı ımmmhhhh :kk77:

kurutulmuş ekmek nedir canım ?
menüler güzel :KK36:

çok güzel menüler koruma değil diyet gibi harikasın :KK200:

çok beğendim adımların sporun da güzel :KK76:

geçmiş olsun belin için , mercimek iki kepçe de olabilirmiş :kk77:

çok az yiyorsun menülerini beğenmiyorum :63:

suyun harika da sabaha yumurta eklesen iyi olurdu sanki :KK76:

perfekto krakerim :KK200:

akşam beslenmemişsin gibi ya karpuz da çok gibi gibi gibiyim gibi gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim:deli:

arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun :63:
Bn cavdar ekmegi aliyorum ya onu tost makinasinda iyice kurutuyorum oyle yiyorum kitir kitir dahacok seviyorum oyoe kurutulmus😂

Back
X