• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim pencerem olayı yaşanmakta ya nasıl olabilir bu saçmalıklar bize ait sanıyordum ahahha bizde de zil çalınca kapıyı ben açıcam kavgası var öyle büyük bir kavga ki gelenin yüzünü kapı açılıp defalarca geri kapatılıyor herkes hakkını alana kadar :KK70: :KK53:
Ben bu görseli gorunce hem sasirdim hem cok guldum. Suratlar, soyledikleri sey bire bir ayni 😂
En sinir oldugum apartman isigi olayi. Artik inerken biri cikarken biri basiyor. Biri yanlislik ile basarsa oburunun sirasinda kiyamet kopuyordu. Kafayi yemelik durumdu
Kapidan olan da sasip kaliyordur 😂

Ben bu görseli gorunce hem sasirdim hem cok guldum. Suratlar, soyledikleri sey bire bir ayni 😂
En sinir oldugum apartman isigi olayi. Artik inerken biri cikarken biri basiyor. Biri yanlislik ile basarsa oburunun sirasinda kiyamet kopuyordu. Kafayi yemelik durumdu
Kapidan olan da sasip kaliyordur 😂
Apartman ışığını ilk yandıran olmak gündem konumuz ayy bu ne ya herkes aynıymış :KK53:

Apartman ışığını ilk yandıran olmak gündem konumuz ayy bu ne ya herkes aynıymış :KK53:
Allah Sabir versin bacim 😂
Bizde suan
"Anne Mira /abim bana mobning uyguluyor" 😂
Ota 💩 mobbing diyorlar. Yan bakti, mobbing. Kanal degistirdi, mobbing

Çocuklar uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum elimi kolumu nereye koysam ne yapsam nasıl yatsam öyle vazgeçilmez zaman dilimi ki doyamıyorum :KK53::KK70:
Kiiz kiyamam 😂
Boyle bir manyaklik icindeyiz. Yazik bize, zalimlar ne hale getirdiler bizi

Back
X