• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@LadyMiami
1400 op Tamamdir
Adimlar istedigim gibi olmadi

Screenshot_2021-09-11-21-57-28-152_com.tayu.tau.pedometer.webp

İyi akşamlar kızlar..
Biraz yoğun, sıkıcı geçiyor günler o yüzden uğrayamıyorum.. Pazartesine kadar izin istemeye gelmiştim ama mevzu kapanmış bile..
Dağılmıyorsak beni pek etkilemez :)
Burdakı sohbeti, muhabbeti, arkadaşlığı seviyorum ben, yine beraberiz diyorsanız nerde olduğumuzun pek önemi yok.. Konu açarsan beni de etiketle Kaptanım :) @Arrietty_
Yarın yine gelemeye bilirim, ama meraktan uğrarım arada mutlaka 🤭

Hadi ya
Cekirdegi mi ektiniz?merak ettim :))
Hayır fidan olarak aldık😉
Türkiye’den karadut ağacı fidanı getirdim. Koydum bavula getirdim kimse görmedi😂😂😂
Onunda maşallahı var bu mevsime ve bu ortama uyum sağladı maşallah büyüdü.🧿 Onun dışında bir tane zeytin ağacım var bir tane barboros kiraz ağacım var birkaç değişik limon ve üzüm ağaçlarım var ve yeni dünya ağacım var hepsi de meyve veriyor maşallah onun dışında da küçük bir yeşillik bahçem var. Yemek yaparken öyle bahçeden yeşillikleri alıp doğramayı çok seviyorum. Aslında daha önceki evimin bahçesi çok büyüktü buranın ki küçük ama yinede ben bir şekilde her şeyden azar azar koydum😉

@Arrietty_ hayirli olsun bakalim.

Kizlar motivasyonlar ne alemde?
Devam miyiz diyet günlüklerinde?

Sahsen cuma tartisinin durtuklemesi beni baya etkiliyordu, günlüklerde nasil olurum bilemiyorum. Ama gidelim derseniz sans veririm kendime. Birbirimizi taniyoruz, tatli muhabbetiniz bile yeter zaten bana.
Ben devam etsin istiyorum🙏
Yarin nasıl olacaksin bakalım 😀
Yarın dörtte aşımın ilk dozu yapılacak o yüzden bütün sporlarımı dörtten önce bitirmek istiyorum. Adımlarımı da 10.000’e tamamlarsam iyi, yarın 15.000 yapamam heralde. Bugün bile yapamadım zaten daha 8 binleredeyim. Dışarda işlerim olmasaydı yapacaktım ama maalesef dışarıdaki işler uzun sürdü.🙄☹️
Bir odul yapmisim bugun😻😻
Motivasyon sorunum yok. Buraya gelip yazdigim ilk gun gibi heyecanim. Kalan 3-5 kilo da gider nasilsa. Senin de dedigin gibi sohbeti/hos besi ozlerim. Bir de @Lori nin 75 oldugunu gormek isterim 😻😻
vallahi ben 75 değil 55 olmasını bekliyorum.💪💪
Nasılsınız kızlar?
Bende ve eşimde koronanin hafif de olsa semptomları görünüyor. Baş ağrısı, burun tıkanıklığı, arada bir sitmalanma. Aile hekimliği hastaneye gitmelik bir durum yok, evde istirahat edin dedi. Zaten biz de düşünmüyoruz. Annemde hiç bir belirti yok, kadından bucak bucak kaçıyoruz, kaçmak zorundayız. 🙄Buna şükür. Bugün de ufak ufak adimlama ve spor yaptım, yarına Allah Kerim...🤲
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız. Bol su için ve yürüyüş yapın, yürüyüş çok önemli covidde çünkü yürüyüş yapmayanlar da kan pıhtılaşması oluşuyor ve ölüme yol açıyor.
@LadyMiami
1400 op Tamamdir
Adimlar istedigim gibi olmadi

Eki Görüntüle 2914846
Harikasın vallahi maşallah🧿

Acalim ozaman.
Ismi ne olsun 🤔

Ben kuralsiz yapamam 😂 eklerim birseyler
Ben olayları çok anlayamadım.Hafiften çözülüyor heralde😅
Ben sosyallikte çok başarılı olamasam da sizin gibi iradeli ve azimli hanımlarla bu yola girdiğim için çok memnunum.Ne halde devzm edsrseniz , sizinle birlikte olmsk isterim🌻
Çıtır Kızlar koyalım?😂

Artık menü bildirimi yapılmıyor mu?
Ya kimseler yok. Cuma yarisi bitti diye umarim salmadiniz.
Konu acacagim Ama isim hala bir sorun ?
Ise gidiyorum simdi. Umarim geldigimde halletmis oluruz.
Konuyu acan ille ben olacagim diye birseyde yok aslinda

Ya kimseler yok. Cuma yarisi bitti diye umarim salmadiniz.
Konu acacagim Ama isim hala bir sorun ?
Ise gidiyorum simdi. Umarim geldigimde halletmis oluruz.
Konuyu acan ille ben olacagim diye birseyde yok aslinda
Kaptanım @Lady Tenar ın önerisi gayet güzel ve afilli bence. Ay köydeyim pek giremiyorum burda bi kadın var adı maşallah 🤣🤣 maşallah abla diyip geziyorum 🤣🤣

4.takımın ruhuna afilli bir isim gider bence sen topiği aç buraya da linki at biz geliriz

Daha ben 60 kg olcam takım dağılamaz

Eşim ve ben Maraş dondurması dışında dondurma yemeyiz. Yazdan yaza Türkiye’de yenilen bişey dondurma bizim için. Genç kızken Kahramanmaraş’a gezmeye gitmiştim orada sıcak ekmeğe dondurma sürerek yemiştik hala unutamıyorum. 😇😇

Tamamladım 15000 i 😌

63.4 olunca yeşili görürsün😉

Kakasını yapınca en az 10 dakika temizleme soğuyunca rahatsız olsun tiksinsin, benim çocuklardan bir tanesi öyle tiksindi bir daha asla altına yapmadı.😉
Çok güzel bir anı olmuş😍

Iyi aksamlar kizlar

@Lori @Lusi @sedulu @H3ra @Fatma Girik @Lady Tenar @Melegimkorusun @LadyMiami @BLU3 @Tavsannesi @Dahlia_ @tomrs @deanvillage @gogo2405 @cromozom @_Vera_ @esmeriiim @mutlumayis @Birmeleksinsen

Cuma Yarismasi artik devam etmiyor. Dün son bildirimlerinizi yapmis bulunuyorsunuz.
Takimlarda yok artik.
Takimca devam etmek isterseniz, diyet günlüklerinde konu acabiliriz.
isim ve konuyu kim acmak isterse ilk sayfayi duzenleme hakki var.
Ilk sayfaya genelde katilimcilar ve tablo guncellenmesi icin duzenleme oluyor.
Dusunceniz nedir ,bildirirseniz sevinirim.
Günaydınlar. Güzel olur konu açan olursa toplanalım yine.

@Arrietty_ bugun acacanmi yeni grubu yavrukus😍
Ac yaw :rolleyes:
Spamlimmi seni yine😬😬
Kaptan halihazirda yogundu, vakit ayiramadigi icin uzuluyordu. Yine ayni seyin tekerrur etmesini istemiyor bence. Vakit ayirabilecek olan varsa gonullu olup acabilir. Yoksa bu topic te acik kalacak gibi. Free devam edilebilir😻

Back
X