Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hea! Aynen oyle suslu pakizemYerimiz belli olsun dedim
Simdi ben mi süslü süslü yazmis oluyorum![]()
Ablaaa gecmis olsunEvet canım, teşekkür ederim.![]()
Herkes uyuyor kuzumDışardaydım işlerim vardı hallettim geldim. Ben de konunun bir şekilde yeni bir başlıkla da olsa devam etmesini istiyorum buradaki herkes çok tatlı bu sohbeti özlerim.
Hayır fidan olarak aldıkHadi ya
Cekirdegi mi ektiniz?merak ettim :))
Ben devam etsin istiyorum@Arrietty_ hayirli olsun bakalim.
Kizlar motivasyonlar ne alemde?
Devam miyiz diyet günlüklerinde?
Sahsen cuma tartisinin durtuklemesi beni baya etkiliyordu, günlüklerde nasil olurum bilemiyorum. Ama gidelim derseniz sans veririm kendime. Birbirimizi taniyoruz, tatli muhabbetiniz bile yeter zaten bana.
Yarın dörtte aşımın ilk dozu yapılacak o yüzden bütün sporlarımı dörtten önce bitirmek istiyorum. Adımlarımı da 10.000’e tamamlarsam iyi, yarın 15.000 yapamam heralde. Bugün bile yapamadım zaten daha 8 binleredeyim. Dışarda işlerim olmasaydı yapacaktım ama maalesef dışarıdaki işler uzun sürdü.Yarin nasıl olacaksin bakalım![]()
vallahi ben 75 değil 55 olmasını bekliyorum.Bir odul yapmisim bugun
Motivasyon sorunum yok. Buraya gelip yazdigim ilk gun gibi heyecanim. Kalan 3-5 kilo da gider nasilsa. Senin de dedigin gibi sohbeti/hos besi ozlerim. Bir de @Lori nin 75 oldugunu gormek isterim![]()
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız. Bol su için ve yürüyüş yapın, yürüyüş çok önemli covidde çünkü yürüyüş yapmayanlar da kan pıhtılaşması oluşuyor ve ölüme yol açıyor.Nasılsınız kızlar?
Bende ve eşimde koronanin hafif de olsa semptomları görünüyor. Baş ağrısı, burun tıkanıklığı, arada bir sitmalanma. Aile hekimliği hastaneye gitmelik bir durum yok, evde istirahat edin dedi. Zaten biz de düşünmüyoruz. Annemde hiç bir belirti yok, kadından bucak bucak kaçıyoruz, kaçmak zorundayız.Buna şükür. Bugün de ufak ufak adimlama ve spor yaptım, yarına Allah Kerim...
![]()
Harikasın vallahi maşallah
Ben olayları çok anlayamadım.Hafiften çözülüyor heraldeAcalim ozaman.
Ismi ne olsun
Ben kuralsiz yapamameklerim birseyler
Ya kimseler yok. Cuma yarisi bitti diye umarim salmadiniz.Artık menü bildirimi yapılmıyor mu?
Kaptanım @Lady Tenar ın önerisi gayet güzel ve afilli bence. Ay köydeyim pek giremiyorum burda bi kadın var adı maşallahYa kimseler yok. Cuma yarisi bitti diye umarim salmadiniz.
Konu acacagim Ama isim hala bir sorun ?
Ise gidiyorum simdi. Umarim geldigimde halletmis oluruz.
Konuyu acan ille ben olacagim diye birseyde yok aslinda
Çok güzel bir anı olmuşEşim ve ben Maraş dondurması dışında dondurma yemeyiz. Yazdan yaza Türkiye’de yenilen bişey dondurma bizim için. Genç kızken Kahramanmaraş’a gezmeye gitmiştim orada sıcak ekmeğe dondurma sürerek yemiştik hala unutamıyorum.
Tamamladım 15000 i
63.4 olunca yeşili görürsün
Kakasını yapınca en az 10 dakika temizleme soğuyunca rahatsız olsun tiksinsin, benim çocuklardan bir tanesi öyle tiksindi bir daha asla altına yapmadı.![]()
Günaydınlar. Güzel olur konu açan olursa toplanalım yine.Iyi aksamlar kizlar
@Lori @Lusi @sedulu @H3ra @Fatma Girik @Lady Tenar @Melegimkorusun @LadyMiami @BLU3 @Tavsannesi @Dahlia_ @tomrs @deanvillage @gogo2405 @cromozom @_Vera_ @esmeriiim @mutlumayis @Birmeleksinsen
Cuma Yarismasi artik devam etmiyor. Dün son bildirimlerinizi yapmis bulunuyorsunuz.
Takimlarda yok artik.
Takimca devam etmek isterseniz, diyet günlüklerinde konu acabiliriz.
isim ve konuyu kim acmak isterse ilk sayfayi duzenleme hakki var.
Ilk sayfaya genelde katilimcilar ve tablo guncellenmesi icin duzenleme oluyor.
Dusunceniz nedir ,bildirirseniz sevinirim.
Yeni topicte yazariz diye dusundugumden yazmadim dunArtık menü bildirimi yapılmıyor mu?
Kaptan halihazirda yogundu, vakit ayiramadigi icin uzuluyordu. Yine ayni seyin tekerrur etmesini istemiyor bence. Vakit ayirabilecek olan varsa gonullu olup acabilir. Yoksa bu topic te acik kalacak gibi. Free devam edilebilir@Arrietty_ bugun acacanmi yeni grubu yavrukus
Ac yaw
Spamlimmi seni yine![]()
Banlanma da pazar pazarBDV’dayim
Sabah sporumu burda yapiyorum. Bence bunada puan verilmeli![]()