4.umut denemesi

PAZAR AKŞAMI ACıL OLARAK HASTANEYE YATIRILDIM.
over torsiyonu yaşadım.acil müdahale ile ameliyattan kurtuldum.24 saat müşaade altında kaldım.

ÇOK KORKTUMMMMMMMMMM(((:dün evime gönderildim ama kesin istirahat dönemindeyim

belirtiler tamamen gerçekleşti aman dikkatili olun.bu durumda erken teşhis çok çok önemliymiş.ERTELEMEYıN

dün gece uykumda gıcık tuttu,ameliyatlı gibi kasığım ağrıdı.ama şimdi sabah kalktım,daha iyi gibi.

ne kötü birşeymiş bu over torsiyon.öksrük hapşırık olmasın diye dua eder oldum

dün gece uykumda gıcık tuttu,ameliyatlı gibi kasığım ağrıdı.ama şimdi sabah kalktım,daha iyi gibi.

ne kötü birşeymiş bu over torsiyon.öksrük hapşırık olmasın diye dua eder oldum

geçmiş olsun acil şifalar diiliyorum

canim ya resmen korktummmmmmmmmm
cok ama cok gecmis olsun
allah korusun hepimizden zaten cocuk sahibi olmak icin cok cekiyoruz
birde boyle birsey olmasi insanin cok zoruna gider
insallah bu cekmelrinin odulunu alirsin

hala ayılamadım ki;
güzel haberi arefe günü aldık,çifte bayram denir ya.işte aynen öyle oldu.

sabah saatinde kanımı verdim.ve 1.30 saat sonra doktorumla irtibata geçmek üzere ayrıldık.değil saat dakika geçmedi resmen.

sonra hasteneye geldim.ve çığlık çığlığa beni bekleyen doktorum,hemşirem,tüm kadro.
şoka girdim o an.tek sorduğum değer nedir diye? çünkü daha önceden de kimyasal gebeliklerim olmuştu
değerim 388 çıkmış.inanamadım.tutuldum kaldım.

hala da şoktayım diyebilirm.kısmet olursa 05 aralıkta ultrasonda kese için randevumuzu aldık.

allahımmmm teşekkür ederim:)

Çokkk tebrik ederim hayatım.Tanrım sağ salim kucağına kadar getirsin inşallah....opuyorumnanaktan:1hug:

kusura bakmayın ama uzun süredir bu siteyi sizi takip ediyorum dr günay hanım bilginiz varmı bilmiyorum fakat yazmadanda duramayacağım kusura bakmayın....ALLAH C.C nın 1001 ismi var ve bunların içinde tanrı yok.

pınary canım maşallah çoook sewindim.bukadar çokk geç kalınca açıkçası korkmuştum.maşallah canım.sabrettin 4. denemede oldu.bu burdaki birçok arkadaş için umut olacak.canım hemde çoğul bence....maşallah.allah tamamına erdşrsin...kaydirigubbakcemile2

çok teşekkürlerrrrrrrrrr.arefe günü öğrenince ardından bayram gelince ve tabi bir de şoku atlatamayınca sizlerle paylaşamadım.
çok mutluyummmmmmmmmmm.

slmlar pınary.anladığım kadarıyla tü bebekle hamile kaldın.tebrik ederim canım.hayırlısıyla kucağına al inşallah.nerede yaptırdın öğrenebili miyim?

kusura bakmayın ama uzun süredir bu siteyi sizi takip ediyorum dr günay hanım bilginiz varmı bilmiyorum fakat yazmadanda duramayacağım kusura bakmayın....ALLAH C.C nın 1001 ismi var ve bunların içinde tanrı yok.

Bilmiyordum canım ne yalan söğleyeyim...
Bir de sorum var tanrı kim peki?

tanrı putperestlerin yaptıkları putlara verdikleri isimlerin genelidir.KURAN da kesinlikle ALLAH C.C. nun böyle bir ismi yok.kırmadım inşaallah.benimde transferimin 10. günü.birbirimize duacı olalım.EN YÜCEYE EMANETSıNıZ...............

Back
X