4 yaş büyük olmak

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Selam arkadaşlar.
Henüz yeni tanıştığım bir çocuk var ve benden 4 yaş küçük.
bu konuyu açmaya biraz utandım hatta çünkü o 20 ben 24 yaşındayım
Sizce bu bir sorun mu, daha yeni tanıştık ve o henüz bilmiyor, yaş konuşmadık hiç.
Zaten bir kere konuştuk. Ben araştırıp öğrendim yaşını ama öğrendiğimde şok oldum çünkü benim yaşlarımda sanıyordum. O da tahmin etmiyordur, bende küçük duruyorum. Yani yan yana dursak aynı dururuz. Daha tanımıyorum bile ama henüz çocukça bir tavrını görmedim. Aslında ben çok da sorun etmiyorum ama onun etmesinden korkuyorum. Siz ne dersiniz ?

Yani erkeğin kişiliğine olgunluğuna bağlı erkekler çok geç olgunlaşiyor ya kafa yapınız uygunsa sorun olmaz bence siz minyon musunuz mesela
Evet minyonum küçük duruyorum o da büyük duruyor, o konuda sıkıntı yok. Ama ister istemez kendi yaşlarındaki kızlarla olmak yerine benle neden olsun diye komplekse girdim

Önemli olan onun sorun edip etmemesi zaten yakın bi arkadaşım kendinden 6 yaş küçük biriyle birlikte çok da mutlular ama kilit nokta çocuk sorun yapmıyo siz de karşınızdaki kişiye yaşınızı söyleyin zaten sorun yapıp yapmadığı tavırlarından anlaşılır

Evet minyonum küçük duruyorum o da büyük duruyor, o konuda sıkıntı yok. Ama ister istemez kendi yaşlarındaki kızlarla olmak yerine benle neden olsun diye komplekse girdim
Kendisi sorun etmiyor bunu kötü bişey gibi yüzünüze vurmuyorsa bence hiç sorun yok boşuna evham yapmayın

30-34 olsanız sorun değilde 20 li yailar biraz çocuksu olur ,ölçün biçin huyunu suyunu
Birara doğum günü lafı açın belki yaş takıntısı vardır boşuna zaman kaybetmezsiniz
O zaman ben bi an önce konuyu açayım bir şekilde, teşekkür ederim kızlar. Umarım sorun etmez

Olabilir bence sizden 4 yaş küçük olması sorun değil görüntü olarakta aynı duruyoruz diyorsunuz önemli olan anlaşmanız ve onun ne düşündüğü 4 yaş büyük olmanızı sorun eder mi bilemeyiz.

Olmaz diyenlerdenim ben. Hem dış görünüş (şimdi aynı olsanız da ilerde makas açılacak) olarak hem de olgunluk açısından. 20 yaşındaki erkeğin kendisine uygun yaş skalası 18-21dir.

Olur neden olmasın 4 yaş fark nedirki

Hem kızın yaşı büyük olunca evlenince zengin olunur derler bizde

Herkes yaşıyla orantılı şekilde olgunlasamiyor
Bir insan 40 yaşında da olgunlasamayabilir.
Bunu en iyi anlayabilecek kişi de sensin.
Olgun ve kendine uygun buluyorsan, kafa yapına uyuyorsa bence bir sorun yok.

Bir de kadın 4 yaş küçük olsa kimse bir şey demez.
Erkek olunca neden sorun oluyor?

Biz eşimle bir senelik sevgiliyken kimliği benim evde unutmuş orda gördüm aramızda 3 yaş olduğunu. Şok olmuştum, ayrılmayı falan düşündüm aama bir sene geçmişti, aynı yaştayız sanıyodum. 3.5 yıl sevgili olduk 2 buçuk yıldır evliyiz. 6 senedir yaş hiç sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…