Evet minyonum küçük duruyorum o da büyük duruyor, o konuda sıkıntı yok. Ama ister istemez kendi yaşlarındaki kızlarla olmak yerine benle neden olsun diye komplekse girdimYani erkeğin kişiliğine olgunluğuna bağlı erkekler çok geç olgunlaşiyor ya kafa yapınız uygunsa sorun olmaz bencesiz minyon musunuz mesela
Önemli olan onun sorun edip etmemesi zaten yakın bi arkadaşım kendinden 6 yaş küçük biriyle birlikte çok da mutlular ama kilit nokta çocuk sorun yapmıyo siz de karşınızdaki kişiye yaşınızı söyleyin zaten sorun yapıp yapmadığı tavırlarından anlaşılırSelam arkadaşlar. Şimdi yeni tanıştığım bir çocuk var ve benden 4 yaş küçük, bu konuyu açmaya biraz utandım hatta çünkü o 20 ben 24 yaşındayım
Sizce bu bir sorun mu, daha yeni tanıştık ve o henüz bilmiyor yaş konuşmadık hiç zaten bir kere konuştuk. Ben araştırıp öğrendim yaşını ama öğrendiğimde şok oldum çünkü benim yaşlarımda sanıyordum. O da tahmin etmiyordur bende küçük duruyorum. Yani yan yana dursak aynı dururuz. Daha tanımıyorum bile ama henüz çocukça bir tavrını görmedim. Aslında ben çok da sorun etmiyorum ama onun etmesinden korkuyorum. Siz ne dersiniz ?
Kendisi sorun etmiyor bunu kötü bişey gibi yüzünüze vurmuyorsa bence hiç sorun yok boşuna evham yapmayınEvet minyonum küçük duruyorum o da büyük duruyor, o konuda sıkıntı yok. Ama ister istemez kendi yaşlarındaki kızlarla olmak yerine benle neden olsun diye komplekse girdim
Önemli olan onun sorun edip etmemesi zaten yakın bi arkadaşım kendinden 6 yaş küçük biriyle birlikte çok da mutlular ama kilit nokta çocuk sorun yapmıyo siz de karşınızdaki kişiye yaşınızı söyleyin zaten sorun yapıp yapmadığı tavırlarından anlaşılır
O zaman ben bi an önce konuyu açayım bir şekilde, teşekkür ederim kızlar. Umarım sorun etmez30-34 olsanız sorun değilde 20 li yailar biraz çocuksu olur ,ölçün biçin huyunu suyunu
Birara doğum günü lafı açın belki yaş takıntısı vardır boşuna zaman kaybetmezsiniz
Evlendikten sonra Zengin oldunuz mu3 yaş var aramızda sorun yok evliyiz
Yok daha da fakirleştimEvlendikten sonra Zengin oldunuz mu
Oyle derler hep
Hadi yaaa şakadır insâllahYok daha da fakirleştim
Evlenip de sorumluluk düğün eşya ıvır zıvır işin içine girince borçlanıyor insan daha borç ödüyoruz. Bekarken daha iyiydi ikimizin de maddi durumuHadi yaaa şakadır insâllah
Allah rızkınızi artirsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?