4 yaş büyük olmak

Kız bende söz gününün ertesi gunu bizdeydi orda yere düştü bakim dedim aa ben şok 2 bucuk yaş kapı gibi ben 1 biliodum ama. İstemezsin die hiç soylemedim dedi

20 yaşında erkek benim için 15'ten farksız.olgunlaşmaları çok geç çünkü.zaten bir kere konuştuğunuz insanın çocukta tavrı olmadığından nasıl emin olacaksınız ki.hem tek sorun bu da değil.yani çocuğun hayatında ne olup bitiyor, size ilgisi var mı yaş ona göre sorun mu vs çok şey var hesaba katacak.

Ayn
Aynen benim eşim de öyle demişti.
Benim cevaba ne dersin cok bozulmuştum ama. Dün öğrenseydim bugun burda olmazdın dedim. Cidden istemezdim. Zaten olgundur baya yaşanmışlık var bende bi o kadar cocuksu bebeksi bir insandım evlendikten sonra sorumluluklar falan derken bende olgunlaştım artık sanırım. Ama hala pamuk şeker yiyorum

Aynen ben de eşime göre olgun değildim. Hala da öyle belki ama eskisine göre kendimi daha yorgun hissediyorum. Ben de istemezdim. Ama aşırı olgun biri de beni kaldıramazdı...

Aynen ben de eşime göre olgun değildim. Hala da öyle belki ama eskisine göre kendimi daha yorgun hissediyorum. Ben de istemezdim. Ama aşırı olgun biri de beni kaldıramazdı...
Ben evlenmek bile istemiodum bir hafta da sozlendim o derece bu izinde memlekette bayram izni bende izne geldim aman iznim yok başka seneye kalır aileler görüşsün dedi bişey olmasada bilsinler bana cok gelen soyleyen oluyordu. Aaa babam duydu yüzüğü takın dedi o zaman uyandım sabah ay bu yüzük benim mi diyorum anneee die içeri falan koştum şimdi cocuk istiyoruz sende istiyosun biliyorum onun etkisi de cok briaz herşeyden vazgeçtiğimi sadece bebeğe odaklandıgımı hissediyorum eşim bişey deyince bazen 30 yaşıma ne kaldı şurda sana hava hoş diyorum. Sorun bu açıdan yapıyorum bana acele etme deme diyorum falan takışıyoruz boyle bazrn. Ama o hiç hissetirmez lafını ettirmez bile sagolsun.

Demekki kaderinde o varmış, bazen insan bilemiyor olacağı varsa oluyor.
Aynı canm ben de çocuk istiyorum. 31 oldum ben maalesef.. Yaş yüzünden sıkıntı ediyorum. Dış gebelik geçirdim bir de onun da etkisi var çocuğum olmayacak diye korkuyorum. İnşallah nasip olur bize de. Önemli olan karşılıklı anlayış yaş falan hikaye yani.

Dış gebelik varsa bak hamile kalabiliosun demekki. Olur inşallah dert etme.

Dış gebelik varsa bak hamile kalabiliosun demekki. Olur inşallah dert etme.
Canım herkes öyle diyor ama tüpüm de alındı. Adet günüm geçmemişti fark edemedim bir anda iç kanama yaşamışım acillik oldum uyandığımda ameliyat olmuşum dış gebelik geçirdin tüpün alındı dediler. Doktor da sorun yok diyor ama şans daha da azaldı. Uyudum uyandım hayatım değişti. Vardır bunda da bir hayır. Sağolasın

Benim için 25 yaş öncesi erkekler ergen kategorisindedir. Fikirlerini de değişebileceğini düşündüğüm için ciddiye almam. Şuan olur verse bile 5 sene içinde fikri değişebilir.

Allah isterse tek tuplede olur canım hiç umudunu kesme dua et bol bol. Birbirimize dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…