4 yas grubu anneleri ...

Canım kısmet olursa, ben bu sene 5 yaş grubu seneye de anasınıfına göndereceğim ...
Benim oğlum yarım gün gidecek, eminim o yarım gün oğluma çok fayda sağlıyacak, tv başında geçireceği zamanı okulda eğitim alarak geçirecek,, İmkanın varsa mutlaka gönder canım benim birde 7 yaşında kızım var oda gitti ve çok faydasını gördüm...
Benim göndereceğim okul devlete bağlı ama 4 yaştan itibaren alıyorlar..

oyy daha minik fasulyeymis : )
saglikli bir hamilelik diliyorum canim

canim benim oglus gecen sene de gitti 4 yas gruplarina yarim donem
artik 36 ayi doldurmus cocuklar gidiyor anaokuluna (meb bagli )

bu sene de gidecek cok istiyor :asigim: 5 yas grubuna ve yarim donem verecegim

cunku evde kardesi var onunlada vakit gecirsin istiyorum :asigim:

Sağolun kızlar ama titiz bi annemiyim çokmu pimpiriğim bilemedim.Benim kızım 1 aralık 2005 doğumlu.Her ağızdan bi ses çıkıyo kimi 2005 lilerle gönderme 2006 lılarla gönder diyo.Kimi küçük gitsin bişiy olmaz diyo.ortaöğretim 8 sene lise 4 sene üniversite bazı bölümler 5 sene.Çocuğun ömrü okullarda geççek valla.36 ay erken değilmi çoçuk sıkılmazmı ay bilmiyorum denesemmi bende yarım gün.

: )
eger cocugun istiyorsa gonder canim
benim ki cok seviyor
cok faydasi oldu inan gelisiminde kaydirigubbakcemile5

selam kızlar..benim oğlumda 08.04.2005 doğumlu..4 yaşında..çok yaramaz ve hiperaktif...kreşe yazdırdım bakalım inşallah biraz değişir ..tek ümidim orası artık...oooff off ...anne olmak çok zor yaaaa...

hosgeldin canim :1hug:
ogluslar hep afacan delikafadulden : )

selamlar benımde oglum 16 04 2005 dogumlu cok yaramaz deıl aslında ama cok ısteklerı var hıç bıtmıyo yok demeden anlamıyo nasıl yapıcam anlamadım gıttı maddı ımkanım olsa bı dk durmıcam verıcem krese ama yok o yuzden ıkıncımı allah korusunnn

merhaba ben yeni üye oldum benimde oğlum 4 yaşında akıllı ama çok inatçı indı tutumu sla vaz geçiremiyorum herşeyi güzel işte indı ile nasıl başa çıkacam bilmiyorum yardımcı olun lütfen
:umursamaz:

aramiza hosgeldiniz arkadaslar
Allah bagislasin cocuklarinizi

neden sadece kres deniliyor ?
MEB bagli anaokullarina gidebilir cocuklarimiz
malum kac zamandir hatirlatiyorum 36 ayini doldurmus cocuklar gidebiliyor anaokuluna kaydirigubbakcemile5

merhaba bacılar benim kuzucukta (mavisu sidre)haziranda 4 e girdi.2006 doğumlu.bu topiği yeni gördüm ben vakit genişken bir okuyup fikirlerinizle aydınlanmak istiyorumkonuyu açan ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürlerimle..opuyorumnanaktan

aramiza hosgeldin canim :1hug:
Allah bagislasin yavrunu

Merhaba arkadaslar benımde oglum 20.12.2005 dogumlu bır cocugum var.cocuk yetıstırmek ne kadar zor asıl sorunlar sımdı baslıyor.0-3 yas arası karnını doyur bakımını yap sorun yok sımdı ıse okulu arkadaslarıyla iletişimi ilerleyen gunlerde sıkıntılarımıza umarım beraber guzel çözumler bulabılırız.tecrubelı arkadasların yorumlarını beklerım.

Merhaba aramiza hosgeldin

inan hic zor olmuyor yada bizim icin zor olmadi ...
oglum gecen sene basladi okula 3,5 yasinda ...
bu senede gonderecegiz ...
insallah senin ki de cabucak uyum saglar canim
cok faydali oluyor okul kaydirigubbakcemile5

Herkese hayırlı ramazanlar güzel annişler,
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler,
Kızlar şaka maka yavrularımız bir yıl daha büyüdüler, yakında 5. yaş annelerine taşıncağızkaydirigubbakcemile3

:1no2:günaydın aradaşlar benim büyük oğlumda 4 yaşını bitirdi bu sene 2.kez kreşe gidecek pek gitmek istemiyor ama yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum bu fikre....:CüvCüv:

merhaba kıslar benim de 4 yaşında bir oğlum var.1,5 yaşından beri kreşlerde.aranızda olmaktan mutluluk duyarım.

:1no2:günaydın aradaşlar benim büyük oğlumda 4 yaşını bitirdi bu sene 2.kez kreşe gidecek pek gitmek istemiyor ama yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum bu fikre....:CüvCüv:

merhaba kıslar benim de 4 yaşında bir oğlum var.1,5 yaşından beri kreşlerde.aranızda olmaktan mutluluk duyarım.

hosgeldiniz arkadaslar
Allah bagislasin yavrularinizi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…