4 YAŞ-HEM SAĞ HEM SOL ELİ KULLANMA VE KALEM,MAKAS TUTAMAMA SORUNU

Rica ederim. Kadir Tuğcuyu biliyor olmanıza çok sevindim. Onu tanimak ayri bir şans sanki. Ben 20 gunlukten beri onu takip ediyorum hep dinledim uyguladim ilacsiz bugünlere geldik cok şükür. Bizi hep rahatlattı. Siz de rahat olun az bir zamanı kalmış. Daha uzun mesafeler yürüdüğünde koştuğunda inanamıyor insan. Gec olsun guc olmasın hepsi olur insallah.

Geri geri yuruyor mu, gerı gerı yurume den sonra mısır patlıyormus bebeklerde dıye biliyorum
Geri geri yuruyor tek ayakta duruyor (onu bu sabah denedim) ama ziplayamiyor. Ben bu durumu gülerek yaptiriyordum ona. Ama baktım zıplayamamak demiş bir üye hemen atladım. Zaten geç yürüdü geç konuşuyor konuştuğu hala anlasilmiyor bir de bu mu vardı dedim

o yaslarda hic elime makas almamistim.muhtemelen ilkokulda baslamisimdir makas almaya elime.o yuzden bu onemli bi sorun mu bilemem.ciddi bi sıkıntı yaratmiyorsa akisina birakmak lazim.emin ol bizim annelerimiz hic farketmemislerdir boyle seyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…