- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormaz canım sormaz. Öncelikle kızlık zarı nedir ne değildir öğrenin. O kanama sandığınız, bekaret sandığınız şeyin o bölgenin zorlanması sonucu yırtılma olduğunu öğrenin.Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Tü tü tü maşalllahYaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
söylediklerinize ekleyeceğim çok şey olur ama yazamıyoruz tabii.Kendimi toparlayıp geri geldim. Kız senin anneliğin batsın e mi. O minnacık çocuğun o muayeneyi olması ihtimalini düşünmek bile mideme yumruk yemiş gibi ediyor beni sen onun annesisin. Noldu, gelecekteki errrrkek damadın, errrrkekliğine zeval geldi diye düşünür diye mi korktun ? Ya insan böyle bir şey yaşasa iki gün kendine gelemez sen koşa koşa buraya konu açtın demek. Ay cevaplarını okudukça bana daha da sinir bastı hangi taşın altında yaşıyorsun sen ya ? Çocuk bu çocuk heeeyy. Bir bak iyi mi ne oldu canı acıyor mu korktu mu ne oldu yani öldün mü koştun kızlık zarı nerede bakılır diye geldin buralara ? Kızlık zarı kadar başına taş düşsün e mi. Bir kadın olarak, bir kız çocuğu annesi olarak ve bir insan olarak sen ve senin gibilerden hücrelerime kadar iğreniyorum. Zihniyetin batsın.
Bir kere de şaşırt be tc kadınıSöz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Gerizekalimisin sen ya4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Bir bozukluk oldugu belli de hastalık degil o bozuklugun adı kötülükÖnceki konularınıza baktım. “Bir erkek evimi gözetliyor” “Acil. Evimde hamam böcekleri var” Şimdi de bu. Nasıl bir İnsan evladının özel bölgesi kanlar içinde kalırken, bekareti düşünebilir? Hmm, buldum. Tıpta bunun adı var. “Paranoid kişilik bozukluğu” İvedilikle profosyonel yardım alın.
Yobaz is Loading.....Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Bebegin durumu nasil su anda? Dikis vs attilar mi? Asil onemli olan bu degil mi. Neden kucucuk bir cocuk icin bunu dusunuyorsunuz. Namus sadece kizlik zarindan mi ibaret? Kizlik zari olunca mi namuslu olunuyor? Namus sadece bir et parcasindan ibaret degil. Yani kucucuk el kadar cocugun yasadigi kocaman bir kaza var ve siz bu duruma mi odaklanmis durumdasiniz. O daha bebek bebek.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Keşke çocuğun yerine sen düşseymişsin. Onun yerine sen de yırtılma olup,oluk oluk kanama olsaymış. Haa pardon!4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Olmamıştır insaAllah öyle birşey korkmayın bu öyle basit birşey değil . Dışardan bir yirtilma veya hasarrdr4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Bu zarın işlevi kız çocuklarının vajinasını enfeksiyonlardan korumaktır zaten çocukluk çağından sonra işlevi kalmaz. Zaten bunun için gerekli tıbbi müdehale yapılır. Umarım endişeleriniz bu yöndedir (!)4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()