4 yaşındaki kızımın yüzü yandı :((

çok geçmiş olsun, yaşı küçük olduğu için iz kalmayabilir canım ama herkes iyi niyetle bir şeyler önermiş bunları denemek yerine iyi bir dermatologa götür bence.

ablam cok üzülme, biliyorum berbat bir durum ama benim bir tanidigimin 4 yasindaki kizinin da yüzü yanmisti, kaynar su dökülmüstü üstüne, bir tane bile iz kalmadi.. yasinin kücük olmasi cok büyük avantaj, deri kendini yeniliyormus, bol bol krem sürerlerdi, birde bir yöntem uygulamislardi yanlis hatirlamiyorsam yanik deriyi yüzüyolardi galiba onun tarzinda birseyler, arinmak icin.. öyle bisey.. siz bir doktora sorun iyice.. ama icin ferah olsun allahin izinliyle birseycik kalmaz iz miz.. tabiki cocugun piskolojisi acisindan kötü bir durum ama gececek de sen moral ver cocugun önünde aglayip karalar baglama..

biliyorum hic kolay degil ama güclü ol evladin icin..

geçmiş olsun. küçükken bende yandım yaramazlıktan koluma kaynar su döküldü baştan aşağı ama sadece küçük biyerde iz kaldı oda benim kaşıyıp oynamamdan oldu ve düşünkü cahillik doktora bile götürmediler beni ona rağmen küçücük iz kaldı hamdolsun. ama bişey hatırlıyorum ozaman bana soğanlı mumlu bişeyler yaptılar iğrenç kokulu bişeydi ama hiç ilaç krem kullanmadığımdan bunun işe yaradığını düşünüyorum:26:

bende küçükken yani 9-10 yaşlarımda feci yanmıştım.üzerime kaynar büyük çaydanlık dökülmüştü ve baştan sona kadar yanmıştım ama doktora falan götürmediler beni.babannem hemşireydi.sadece yanık melhemi aldılar sürdüler ve birkaç güne geçti gitti.hiç bir iz falan kalmadı ama çok endişeleniyorsanız başka bir doktora görünün.inşallah hiç birşeyi kalmaz güzel kızımızın.

geçmiş olsun,drlar hep en kötü ihtimali söylüyor.Benim de bir yakınımın yanağı yanmıştı,daha geçen sene,ilaç falan sürdüler,aman iz kalır mı diye düşünürken şuanda hiç belli bile olmuyor şükür.

Yüce ALLAH hepimizi korusun bol bol dua et ALLAH'a canım O şüphesiz duaları kabul edendir...

Aglamayin cok uzuldum alllah daha buyuk zorluk vermesn.benim komsum caydanlik elindeyken kiziyla carpismisti koridorda gogus tum yanmisti.yaniklar gecti leke kaldi surekli elma suyu surduler lekesi gecmisti.bir cildiye uzmanina gitmesi en dogrusu hersey gelisti artik gecer gider

Çok geçmiş olsun inşallah hiç bir iz kalmaz burada ki herkes gibi bende bir tavsiyede bulunacağım deneme imkanı varsa tabi aloavera çiçeğini biliyorsanız yaprağını kırdığınızda içinden çıkan sıvı dünyanın her yerinde cildi güzelleştirdiği,gerdiği ve de çeşitli sağlık sorunları için kullanılır hatta yanık çiçeği der eskiler . Bu çiçeği saksıda evinizde yetiştirmeniz de çok kolaydır . Sürerseniz faydası olabilir ama tabi doktorunuza danışın mutlaka tekrardan çok geçmiş olsun.

Bu Durumlarda Kantaron Yada Saf Zeytinyağı Çok İyi Geliyor Bi Yakınımın Başına Gelmişti Zeytinyağı Sürdü Hiç İz Yok Şimdi

Benim elimde vardı ama zamanla kayboldu
Ben de sobada yakmışım
İz kalmaması için kremler oluyor
Biraz pahalı ama kıyarsınız, alırsınız
Bir sorun eczaneye

Aaaaa buna kesinlike katılıyorum. Çok güçlü bir ilaçtır hatta tüm cilt kremlerinin içinde bulunmasının sebebi budur. Özünü kullandığımızda yanıklara çok etkili. Hatta ben aloe vera gördüm mü bir yaprak kırmadan duramam.

Tüm tedavisi bittikten sonra kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kesinlikle cilde etkisini anında hissediyorsun anında cildi geriyor değil mi? Bende evimde yetiştiriyorum hemde çabuk çoğalan bir çiçek

yara kabuk baglamaya basladıgı anda elma kabugu 10 dk bekletın suurun sabah aksam benım ıkı senede anca gecti her gun beklettım yukarda aleovera demısler oda cok ıyı
bide bitkisel bır yag vardı oda cok etkılı ona yarın bakıyım yazarım

Son düzenleme:
Kesinlikle cilde etkisini anında hissediyorsun anında cildi geriyor değil mi? Bende evimde yetiştiriyorum hemde çabuk çoğalan bir çiçek

Benim de evimde var ama evimdekini koparmam :))))) cok seviyorum aloenin tum turlerini ben. Cok asil duran bi bitki. bi de kimseye soylemiyorum o ozelligini koparmasinlar diye.. is yerimin bahcesinde var ordan kopardim bikac kere :)))

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Icim ciz etti valla benimde küçük kuzenimin yüzü yanmisti. Tecrubeyle sabittir kantaron yağı önerebilirim. Hem acısını alıyor hem de çok ama çok kısa sürede yok etti yanığı..

Oğlum geldi gözümün önüne,tüylerim urperdi,çok çok geçmiş olsun:-(
Oğlum yeni yürümeye başladığında ben sobaya odun atarken arkamdan geçmiş sobayla duvarın arasına düştü yavrum,offf deri resmen yapıştı soyuldu yanagi,ogecene kadar ömrümden omur gitti ,cildiyeci beni krize sokunca plastik cerrahiye gitmistim,onunda farkı yoktu tabi,"üzülme o onun kaderiymis alnına yazılmış "diince cildirmistim,elma sürdüm bende,bir elmayı ikiye bölüp çekirdeğini çıkarıp heran sürdüm,adını hatirlayamadigim birde krem,ha birde çok güvenilir yıllardır eczacılık yapan bir şahıs tan karışım almıştım.Allah yardımcınız olsun ,geçecek insallah,daha taze yavrunun cildi büyüdükçe yeniler kendini..

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yeğeniminde kardeşiminde yandı annem yumurtayı iyice yakmıştı kapkara yanıyo yaktığın zaman azıcık yağı çıkıyor hergün onu sürdü şükür bi tek iz bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…