4 yaşındaki kızımın yüzü yandı :((

Çok geçmiş olsun. direk acile götürmeniz çok iyi olmuş daha 4 yaşında iz kalıcagını hıc sanmam yara daha tazeyken antibiyotıklı yara kremlerını kullanabılırsınız tabı once bı cıldıyeye gosterın verıcektır zaten üzülmeyin dua edin allah beterınden korumus. İlk yardım dersinden biraz biliyorum bol bol su içirin meyve falan sıkın vitaminlerle beslenırse yara kendını daha cabuk toparlıycaktır :26:

Çok geçmiş olsun. Benim de çok kısa bir süre önce ayağıma sıcak su dökülmüştü ve ben saatlerce soğuk sudan çıkaramamıştım ayağımı. Yanık kremi de sürmüştüm. Hiç iz falan kalmadı çok şükür. Ama kızınızın yüzü yandığı için suda tutma ihtimali yok. Kremlerinizi düzenli kullanın ve başka doktorlara da muhakkak götürün. İnşAllah iz kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasim inan okuyinca icim ciz etti cok cok gecmis olsun
Nasil yavrum simdi acisi varmi
cok buyuk bir talihsizlik yasamissiniz
esimi kuzenide 4 yasindayken haslak suya mariz kaldi ama cok sukur hic iz kalmadi

Contractubex diye ciltte iz kalmasını önleyen jel şeklinde bir ilaç var.Bir çocuk doktoruna Danış istersen,oldukça işe yarıyormuş.Ama açık yaraya sürülmüyor.Yara kapanınca sürülmeye başlanıyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. İnşallah izi falan kalmaz.
Contractubex i bana ameliyat izi için önermişti doktorum. Ben sıkıntıdan sürmemiştim. Ama önerirler. Siz en iyisi dr ların dediklerini yapın. Üzmemeye çalışın kendinizi. Yüzünde şarap izi denen şeyle doğanları bile bir lazer çeşidiyle(fraxel gibi bişi) iyileştiriyorlar. Ama umarım gerek kalmaz. Bol bol da anne duası tabii.
Allah şifa versin

Oncelikle büyük geçmiş olsun. Geçen yıl bir yanık vakası da ben geçirdim. Her gün hsstanede pansuman yaptılar çünkü iz kalmaması için bir krem karışımı yapılıyordu. Kızınız çok küçük iyi bir tedavlyle inşallah iz kalmaz.

İçim acıdı çok geçmiş olsun
Tamamen iyileşir kızınızın cildi inşaAllah
Âmin

çok çok geçmiş olsun Ucuz atlatmışsınız Allah esirgeye daha beteri de olabilirdi...
Allahım acil şifalar versin..

çok çok geçmiş olsun,
içim acıdı gözlerim doldu öyle anlatmışsınız ki,
yaşı daha küçük, iz kalacağını sanmıyorum, siz yine bi cildiyeye götürün, iz kalmaması için krem yazdırın

offff içim acıdı yavruna yaaa
allahım başka keder vermesinnn
ama teknolji çok ilerledi geçmese bile estetik falan yaptırırsın ilerleyen zamanlarda
bide yara ne kadar bilmiyorum elma kabugu ii derler iz kalmaması için
allah şifa versin canım yaaaaaa

Cok sagolun Allah razi olsun arkadaslar .yarin baska bir doktora daha goturucem randevu aldim.ibuarda kizimla ilgilendiyim icin yazamadim buraya kusura bakmayin ,birde bisey sorucam kizimin yuzu biyle sanki iltihap kapmis gibi sari sari neden boylee oldu anlamadim iltihapmi kapti acaba .nsallah gecer ve iz kalmaz dua edin.dua eden arkadaslardan Allah razi olsun..

Cok gecmis olsun, uzuntunuzu anliyorum, ben dahi okurken icim yandi, uzuldum yavrucaga. Yalniz henuz cok kucuk, artik yuzunu kaybedenlere yuz nakli yapilan bir devirdeyiz, yavrunuzun yaniklari gecer gider zamanla, cilt kendini yeniler, tabiki de en iyisini yine doktorlar bilir, ama siz caninizi sIkmayIn bu kadar. Yalniz yola ne diye kul dokerler ki, cocuk da duser, buyuk insan da takilir duser. Cok buyuk dusuncesizlik, insan sagligini olumsuz etkileyecek olaylarin onu alinmiyor hala turkiyede, yerinizde olsam kul dokeni arastirir, sikayet ederdim.

Canim su hani yeni ergen olan cocuklarin isi heralde tam bilmiyorum ..13 14 yas heralde lastikmi ne yakmislar hi birde sagdan soldan copleri toplamislar sanirsam onlri yakmislar .kendilerince etrafi temizlemisler..oyle soyledi komsular hepsi ziyarete geldiklerinde soylediler.."nebilimmmm.....

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
İçiniz rahat etmediyse başka bir doktora daha götürün, bu konuda uzman. Daha çok küçük iz kalmayacağını sanıyorum iyi bir tedaviyle.
Geçmiş olsun tekrar.

Çok çok geçmiş olsun canım allahım beterinden saklasın katılıyorum arkadaşa beniimde oglumun ayagı yanmıştı ve baya bir iz kalmıştı kantoran yagı gerçekten iyi geliyor şuanda ne iz kaldı nede başka birşey.Tabi önce iyi bir doktora götür canım doku kaydı falan varmı diye.

çok büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın her gün düzenli olarak pansumana götürün izi kalmaz inşallah

çok büyük geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun benimde evladım 4 yaşında bebekken sandalye köşesine çarpmış çenesini orada izi kladı ona bile üzülüyor insan büyük bişey olmasada,,Rabbim şifa versin,,doktordan başka kimseye lütfen itibar etmeyinn

Cok gecmis olsun en kısa zamanda iyilessin miniginizin yuzu. kesinlikle doktor tedavisini bitirmeden bitkisel yagdır ottur kulaktan duyma seylere itibar etmeyin. mikrop kapmasın pansumanı ihmal etmeyin. Yara iyilesince dermatolog iz kalmaması icin bir krem onerir buyuk ihtimalle. gecmezse de lazerle cilt lekeleri geciriliyor tıp ilerledi kendinizi uzmeyin. Allah beterinden korusun kızınızı da sizi de.

çok çok çok üzüldüm geçmiş olsun. aynısı başıma geldi. aşağıda yazacağım ilaçla geçirdik hiç iz kalmadı mutlaka tavsiye ediyorum.

yarım bardak zeytinyağı ile yarım bardak tulumba suyunu karıştır. macun gibi bir şey oluyor zaten. her gün sür yaralara. ama mutlaka tulumbadan çekilmiş su olacak.

geçmiş olsun

Canım ben neden geçmeyeceğini düşünüyorum biliyormusun zift gibi bişey yaPışmışti ondan çıkmıyordu benim hatam sa zorla çıkarttım altı bembeyazdi haşlanmış gibi..ona rağmen geçer insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…