- Konu Sahibi istanbul53
-
ALLAH ım sen sabır ver sabahtandır ağlıyorum , , ben kızımı sabah hava güneşli diye dışarıya çıkalım dedik ,çıkmaz olaydım herşey biranda oldu olacağın önüne geçilmiyor heralde ,kızım elimi biranda bırakıp koşmaya başladı bende arkasından yetişim derken bende onu yakalayım diye koştum ,allahım kızımın köşeyi dönmesiyle çığlığı biranda geldi..koşup dönüp baktığımda birde ne göreyim kızımın yüzünde böyle siyah siyah zift gibi böyle yapışkan bişiler yavrum nasıl ağlıyor,hemen ötedede henüz yeni sönmüş böyle aslında tam snmemiş bir böyle yapışkanlı bir ateş külü kizım koşarken üstüne düşmüş kızımın yüzünde o panikle bir ikitanesini sökmeye çalıştım allah ım birde ne göreyim söktüyüm derinin altı bembeyaz haşlanmış anlı, kulak arkası çenesi böyle zift gibi yapışmış ..elleri yüzü çenesi yanmış hep koştum direk acile bir krem ve bi ağrı kesici verdi ,allah beterinde korusun bunada şükür .. size şunu sormek istiyorum doktord izi kaladabilir dedi kızlar izi kalırmı gerçekten ..buna benzer olay yaşayan varmı..ne yapmam lazımmmm ..baktıça içim yanıyor
Canım yüzde yüz dogal gerçek kantaron yağını öneriyorum sana. Ancak dediğim gıbı dogal ve gerçek olmalı. Yanık yerlere sürekli cilt yağı emdıkce onu sürmen gerekli. O yağ ne yanık nede ız bırakıyor. Ancak eline degırme yağı. Ve baska merhemn vs kulllanmaman lazım. Annemin duduklu patladı yüzü bu yağla iyileşti. Yıne bir ablamın çaydanlık dokuldu bununla ıyılesstı. Uz kalmadı..
Suan bi arkadasima sordum elma rendeleyip.surecekmissin ilerde iz kalmiyomus
Merak ediyorum nasil oldu kizinizin durumu.. Gün içinde aklima geliyor sürekli..
Yeni gittiğiniz doktor ne dedi?
Alıntı. bu da bahsettiğim yumurta yağı tarifi. çok methini duydum. int. araştırdım aktarıyorum size. 1) 6-10 yumurtadan yeterince cıkıyor..
2) sadece yumurta sarılarını kullanıyorsunuz....
3) eski bir tavaya alın icine yumurta sarılarını kırın altını sonuna kadar atesi acın.....karıstıra karıstıra pisirin....basta olmuyormus gibi geliyor ama biraz sabır gerekiyor....belli bir sure sonra yumurta sarıları yanmaya baslıyor...yanıncada yağın cıktığını goruyorsunuz....yumurta sarıları komur gibi olana kadar devam ediyorsunuz....zaten tüm yumurta sarıları komur olunca durmanız gerektiğini anlıyorsunuz.....sonra ayrısan yağı suzun....
4) mumkunse evde yapmayın balkon gibi bir alanda yapın...inanılmaz duman cıkıyor....uzerinize okadar koku siniyorki direk banya yapmanız gerekecek. Alıntı.
bu konuda faydalı ne bulursam aktarıyorum size.. Alıntı : bir sağlık çalışanı olarak eczanede conratubex adında jel var bu jeli 6-9 ay arasında sabırlı olarak kulanmanız gerekiyor yanık izlerinin kayboluşunu gün gün farkedeceksiniz.. ben birçok hasta üzerinde gözlemledim başarılı bir jel.geçmiş olsun. bu bir alıntı. faydası olur düşüncesyle aktardım. :44:
Canım çok sağol .bu kremi baya bir tavsiye ettiler .yarın onuda sorucam.buarada hemşiremisin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?