4 yaşındaki kızımın yüzü yandı :((

Çok üzüldüm yavrumuza inş iz kalmaz iyi bir doktora götür canı benim Allah beterinden sakınsın

Doktor okadar önemli ki!!
Benimde yeni kaynamis su dokulmustu bacagima ve koluma 2.dereceden yanikti. Normalde cevremde benle ayni durumu yasamis insanlarda hep izler kalirken bende cok sukur hic kalmadi. Doktor babamin arkadasiydi cok titiz davrandi. Benim bacaklarim kollarim hep sargida kalmisti krem falan suruyoduk (cok cok kötüydü) sargilari cikarirken derim sargiya yapistigi icin kopuyo kaniyodu neyse cok uzattim tedavinin son asamalarindaydi sanirim benim ölü derimi doktor cimbizla cekip kesmismiydi oyle biseyler hatirliyorm pek emin değilim yanlis olmasin belkide derimi soydugu icin iz kalmadi. Tavsiyem doktorunuzu iyi secin iyice netten arastirin ve bikac doktora gidin yanik bu bide yuzunde olmus Allah korusun,
insallah iz kalmaz çok gecmis olsun

Merak ediyorum nasil oldu kizinizin durumu.. Gün içinde aklima geliyor sürekli..

Yeni gittiğiniz doktor ne dedi?

Kesinlikle katılıyorum...Kantoron yağı %100 etkili.Öğrenciyken yurtta arkadaşımın yüzüne o 1 liralık ketıllardan patlamıştı.Alnı çok kötü yandı ve kantoron yağı sürdü.Şuan iz miz yok...

öncelikle çok çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir durum.. ayıptır söylemesi ben 8. sınıfa giderken popomu yakmıştım soba borusuna değdi ama casss diye bi ses duydum o kadarki kötü yandı kalçamın yarısı yandı yanii. sonra apar topar acile gittik pansuman yapmaya çalıştı doktor ama utana utana yaptıramadım doktorda zorlamadı bize bi ilaç vermişti adını falan hiç hatırlamıyorum ama annem günlük pansuman yaptı hiç aksatmadı ve hiç izi kalmadı sende pansumanlarını aksatma saati saatine yap inşallah geçer

Suan bi arkadasima sordum elma rendeleyip.surecekmissin ilerde iz kalmiyomus

Elma, zeytin yağı ve kantoron yağı çok kullanılıyor iz bırakmadan iyileşmede.Bi arkadaşım inthar etmeye kalkıştı bileklerini kesip.Annesi elma rendeleyip sürüyodu hiç iz yok bileğinde şuan.

Elma rendesi kulağa garip geliyor ama arkadasımın bacağındaki kaynar sudan kalan iz elma rendesiyle geçti.Birde kızınızın cildi daha taze hücreler çok genç.İnşallah iz kalmadan geçecektir.

çok geçmiş olsun.. ya yanık için yumurtalı bi tarif vardı.. iz kalmaması için.. yumurtalar pişiriliyordu iyice.. bende araştırayım bi sizde.. bilen varsa da yazıversin şimdi toparlayamıyorum..

bu konuda faydalı ne bulursam aktarıyorum size.. Alıntı : bir sağlık çalışanı olarak eczanede conratubex adında jel var bu jeli 6-9 ay arasında sabırlı olarak kulanmanız gerekiyor yanık izlerinin kayboluşunu gün gün farkedeceksiniz.. ben birçok hasta üzerinde gözlemledim başarılı bir jel.geçmiş olsun. bu bir alıntı. faydası olur düşüncesyle aktardım. :44:

Alıntı. bu da bahsettiğim yumurta yağı tarifi. çok methini duydum. int. araştırdım aktarıyorum size. 1) 6-10 yumurtadan yeterince cıkıyor..

2) sadece yumurta sarılarını kullanıyorsunuz....

3) eski bir tavaya alın icine yumurta sarılarını kırın altını sonuna kadar atesi acın.....karıstıra karıstıra pisirin....basta olmuyormus gibi geliyor ama biraz sabır gerekiyor....belli bir sure sonra yumurta sarıları yanmaya baslıyor...yanıncada yağın cıktığını goruyorsunuz....yumurta sarıları komur gibi olana kadar devam ediyorsunuz....zaten tüm yumurta sarıları komur olunca durmanız gerektiğini anlıyorsunuz.....sonra ayrısan yağı suzun....

4) mumkunse evde yapmayın balkon gibi bir alanda yapın...inanılmaz duman cıkıyor....uzerinize okadar koku siniyorki direk banya yapmanız gerekecek. Alıntı.

Merak ediyorum nasil oldu kizinizin durumu.. Gün içinde aklima geliyor sürekli..

Yeni gittiğiniz doktor ne dedi?

Çok sağol canım doktora yarın randevu almıştım yarın gidicem.kızımın durumu böyle sari sari yara olmuş yankıları .derin yanıtlarda var bir kaç yerde .off inşallah geçer dua edin benim için

Sağol canım doktorda bir danisirim...

Canım çok sağol .bu kremi baya bir tavsiye ettiler .yarın onuda sorucam.buarada hemşiremisin canım.

Canım çok sağol .bu kremi baya bir tavsiye ettiler .yarın onuda sorucam.buarada hemşiremisin canım.

değilim canım. alıntı yaptım yazıları.. inş. faydası olur.. birde domuz yağı ve elma püresi faydalıymış.. bi sürü şey oldu kafan karıştı biliyorum ama hep faydası görülen şeyler bunlar.. yardım etmek istedim.. yaşıda küçük kızınızın inş. geçer tamamen..

Çok geçmiş olsun. Bence iyi ün salmış bikaç cildiye dr una götürün. Doğru ilaçlarla, merhemlerle geçer inşallah. Allah şifa versin..

Ay canim ya cok gecmis olsun, benimde 3 yasinda kizim var kendimi senin yerine koydum. Gececektir hic uzulme, Allah beterinden saklasin. Cocuklar duse kakla buyuyor, bizim aklimizi basimizdan aliyorlar. Cok iyi doktorlarimiz var artik avrupa tadevi icin bize geliyor.

cok uzuldum canim. kaza iste onune gecilmiyor. benim de kizim var icim ciz etti. Insallah yara izi kalmaz hic. ama kesinlikle yarasinin kabugunu oynamasina izin verme, o zaman iz kalabilir diyorlar.

Rabbim yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…