Kaç gündür siteye girmemiştim girdim ve bu konuyu gördüm amma yazılanlara çok üzüldüm. .
Kurtaji destekleyen veya desteklemeyen arkadaslar siz ne kadar gercekseniz bende o da o kadar gerçek! Gerçekten sizler çok mu vicdanlisiniz, merhametli siniz!
Kardesim hiç mi aklınıza gelmez ki bböyle bir hassas konuda herkes icindeki ni, aklinda kini bu kadar açık açık yazarken yazılanları çıkıp engelli veya hasta çocukları olan annelerin okuyacağı! Okudukça neler hissedeceği. ..Ya da konu sahibi gibi belki de daha ağır şekilde kürtaj olmak zorunda kalanlar! Hiç mi aklınıza gelmez!
Yok ya yok daha neler..Biz ne zaman bu kadar duygusuz hissi olduk..Herkes kendi dogrusunu yazmış tamam tamam da herkes bu kadar açıkbir sşekilde gerçekten yanında bunları yaşayan birine de bu şekilde konuşabilir mi acaba! Konuşurum diyene zaten denecek bir şey yok..
Kurtaji tercih etmiş ya da doğurmayı tercih etmiş insanlara bu şekilde vicdan muhasebesi yaptırıp belki de onlar açısından hayatlarına olumsuz duygular yüklediğiniz için vicdan muhasebesi sırası şimdi sizde..Burada çoğu kişinin o anne ve çocuklar için içten de olsa bir özür dilemesini gerekir..Onlar bunu hakediyor..
Konu sahibi pişman olmussunuz belli ki bu saten sonra öyle olsaydı söyle olsaydı diye düşünmekaanlamsız. .Inanin iz varsa tövbe edin hayırlısıni dileyin. .Rabbimin merhameti ve rahmeti sonsuzdur yeter ki sen bunda samimi ol... kendine stres yapmamaya çalış. .Bebek için stres ve cok kafaya takmak olumsuz oluyor..Sakinlesmeyi çalış bol bol kendini dinle..Yaptıklarından pişman olmaktan korkma..Çünkü ancak bu şekilde hayatımızda artık daha dikkatli hareket edebiliriz..
Ve lütfen ama lütfen yukarıda yazdıklarım dan ötürü konunu kapattir. .Konu çok ama çok sapmis. .LÜTFEN. ..Senle birlikte kimbilir bu konuda kaç gözyaşı döküldü daha fazla müsade etme buna..