- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Apolline_mn
-
canın sıkılıyo galibaCehalet mutluluktur diyolla ne dusunuyorsun bu konu hakkinda
Ayy ne alakası var sırf yorum yapmak adına yazıyorsun suan.herkes cok begendi yorumunu herkes takdir etti suanUpss muhabbet "ok. kib. bye." seviyesine de düştüğüne göre Lady kaçar. Bari "a" harflerinden çalmayaydınız, ergenligimde bile böyle mesaj atanım olmadı benim.
Ha bi de keşke kızların egitim hayatı konusundaki engin bilgi dagarcıgınızı paylaşsaydınız bizimle. "Sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin" falan yazabilirdiniz mesela. Hayır zihniyetiniz, safınız belli olurdu. Biz de nacizane aydınlanırdık.
Evet ben de diktircemYediğimiz hurmalar sonra tırmalıyo böyle.. madem önem verdiğiniz bi şey bekaret neden nikahsız birlikte olursunuz bilmem ki..
Bekarete önem veemeywn bi adamla evlenceksiniz.. veya diktiren.. yahut adet günü ilişkiye giren bile var.. neler okudu bu gözler.. çözümler tükenmiyo.. minareyi çalan kılıfı da hazırlıyo :))
Evet bu yanlış size katılıyorum.Ama ben Türk erkeklerinin bu muameleyi hak ettiklerine inanıyorum açıkçası.Ve benimde çevrem de ilişkiye girip çocuk aldırıp diktirip adetliyken ilişkiye girip karşı tarafa namuslu pozu verip evlenen kişilerde oldu ben onlardan nefret ediyorum nefret çünkü bir başkasıyla her şeyi yaşayıp bir başkasını da resmen kandırıyorlar ayıp
Ti ye aldığımı anlamayacak kadar zorlanıyosanız rica ederim yazmayın nolur ya.. he gelcem tutcam bacaklarından doktor daha rahat dikiş atsın diye te allam yaEvet ben de diktircemgelir misin sen de benimle
türk erkeği böyle iğrençse türk kadını ona yüz vermeyecek, daha dimdik duracak. madem hak ediyolar hepimiz diktirelim bu dünya böyle dönsün gitsinEvet bu yanlış size katılıyorum.Ama ben Türk erkeklerinin bu muameleyi hak ettiklerine inanıyorum açıkçası.
Çünkü kendileri rahatça kız arkadaşlarıyla sevişebilmek istiyorlar hem de evlenecekleri kişi bakire olsun istiyorlar.
E bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Mesela konu sahibinin sevgilisi evlenirken bakire kız isterim diye tutturacak mı çok merak ediyorum ?
Ti ye aldığımı anlamayacak kadar zorlanıyosanız rica ederim yazmayın nolur ya.. he gelcem tutcam bacaklarından doktor daha rahat dikiş atsın diye te allam ya
Rica ederim canim unutma bu dunya yalan ve kimse icin uzulme o senin icin uzuluyo mu donupte demis mi bn bu kizin kizligini hayatini aldm demis mi dememis bundan sonra hayatina bak ve her evlencez diyene guvenme tatlim mutluluk seninle olsunBen burda tanımadigim onca insana karşı bi mecburiyetin bi sorumluluğum yok o yüzden kimseye havadan bahane sunmama da gerek t
Şuan herkes madem yaptın arkasında dur madem yaptın sizlanma herkes bi akil verme çabasında ben sadece insanların yanımda olmasına destek olmasına ihtiyaç duydum belki üzüntüden kendimi yanlış anlattım ama senin güzel düşüncelerin için gerçekten tesekkur ederim
Rica ederim canim unutma bu dunya yalan ve kimse icin uzulme o senin icin uzuluyo mu donupte demis mi bn bu kizin kizligini hayatini aldm demis mi dememis bundan sonra hayatina bak ve her evlencez diyene guvenme tatlim mutluluk seninle olsun
Evet bence de yüz vermemeli buna da katılıyorum.Ancak ilişki sürecinde kadın aşık oluyor erkek o güveni veriyor ve bir şeyler yaşıyorlar karşılıklı.O nedenle ben kadınlara da kızamıyorum çünkü cinsellik bir güdü bir ihtiyaç.türk erkeği böyle iğrençse türk kadını ona yüz vermeyecek, daha dimdik duracak. madem hak ediyolar hepimiz diktirelim bu dünya böyle dönsün gitsin
Arkadasm cok sacma konusuyosun ya ne yani degerli degil diyr her onumuze gelene verse miydik bu devirde kim kimi kolay kolay oyle kabul ediyoHayatını mı ?
Ya bir zar parçasına bu kadar anlam yüklemeyin rica ediyorum,tamam anladık değer veriyorsunuz da hayat falan nedir yani...
Aynen hata yapmis ama her insan gencligin etkisiyle yapabilir ucunda ölum yok sonuctaSakin ol. Eger sen sevdim sevistim ve arkasındayım dersen kimseye laf dusmez. Hayatına girecek olan insan seni sen olarak sevmeli ilk gecendeki iki damla kan için sevecekse sevmesin.
Dort koca yıllık ilişki ve aşk elbette yakınlaşmalar olacaktı saçma sapan kandirmacalarla sevirsir gibi yapsan daha mı durustce olacaktı? Sen durustce sevmis ve sevismissin bu kabullenilmesi gereken br şey yada bir hata değil. Buna böyle bakarsan ve beni kabullenir misin dersen zaten eserler seni. Dik urup soz hakkı tanimamalisin.
Ayrıca içini rahatlatacaksa çevremde ben dahil evlenen bütün arkadaşlarım bakır değildi ve line erkek eli değmedigini her fırsatta göze sokan namus kumkumalari hala bekar. Önemli olan durustce olman kendini ezdirmemen güçlü olman.
Bu emin ol kendini kahredecegin bir hata falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?