- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi Apolline_mn
-
Çok çelişkili değil mi neden emin olmadığınız biriyle birlikte oluyorsunuzArkadaşlar uzun soluklu bi ilişkim vardı üniversiteyi 4 yıl boyunca beraber okuduk. Her şey çok güzeldi okul bitti ayrı şehirlere gittik iliskimizi çok ciddiydi evlilik düşünüyorduk.
Fakat sevgilimle hicbir zaman ne karakteriniz ne de başka bi şeyimiz uyuştu
Bu memlekette cahil adam lazım demişti akil adamın biriÇözümünüz kızları okutmamak mı? Mantıklı mı buldunuz bunu? Allah akıl fikir versin size.
Vov. Cok havali. Ne iyi ettiniz de yazdiniz. Gozlerimiz yollarda kalmisti zaten ne zaman biri fetva verecek diye bekledik durduk.Nikah dışı ilişki helal ve normal değildir. Siz öyle deyince de öyle olmayacak. Bu mesajda bu konuda dursun.
Eskiler cahildi mahildi ama bu tür seyleri duyunca kızları okutmamakla iyi yaptıklarını düşünmeye başladım. Böyle olunca ee haklı çıkarıyorlar
Ben burda tanımadigim onca insana karşı bi mecburiyetin bi sorumluluğum yok o yüzden kimseye havadan bahane sunmama da gerek tSen sahip çıkılması gereken aciz bir yaratık mısın? Sana niye sahip çıkacak? Senin de istediğin bir şeyi yaptığınız için mi?
Bekaretini kaybetmek dünyanın sonu değil.
Buna önem vermeyen, namusun bacak arasında olduğunu düşünmeyen bi ADAM bulursunuz çok mutlu olursunuz.
Rehavet mehavet hikaye. Kendine güvenmiyorsan girmeyeceksin o yatağa o zaman. Yapıp yapıp bahane bulmayın. Kimse seni zorlamamış alan memnun satan memnun. Keşke yapmasaydım diye pişman olabilirsin buna sözüm yok. İnsanlar yediği yemek için bile pişman olabiliyor. Ama havadan bahaneler sunma bari.
Şuan herkes madem yaptın arkasında dur madem yaptın sizlanma herkes bi akil verme çabasında ben sadece insanların yanımda olmasına destek olmasına ihtiyaç duydum belki üzüntüden kendimi yanlış anlattım ama senin güzel düşüncelerin için gerçekten tesekkur ederimYaptgina basina gelene uzuldum ama anlamadgm neden hemen isteyerek birlikte oldun ki bekaret bi daha yerine gelmiyo cocuk zaten karakterli olup seni gercekten sevse sana dokunmazdi bile gunahina girmis senin ama sende bu gunaha goz yummussun secimlerini bundan sonra dikkatli yapmani oneririm arkadassim devir kotu devir herkes cikarinda Allah yardimcin olsun tobe et bolca
Kızların eğitim hakkının cinsiyetlerine bağlı olarak aileleri tarafından zorla ellerinden alınması suçtur hanımefendi. Benim düsüncem deyip işin içinden çıkabileceğiniz bi durum değil yani.Hııhhhh herkes başladı yine şaşırmadım benim düşüncem buuuuuuuuuuu okeyyyy bayılıyosunuz bi tartışma çıkaralım karışsın ortalık diye
Hııhhhh herkes başladı yine şaşırmadım benim düşüncem buuuuuuuuuuu okeyyyy bayılıyosunuz bi tartışma çıkaralım karışsın ortalık diye
Okumayan tesellisi hep bunlar.
Bizi de okumaya diye gonderdi ailemiz ama birbirimizin köprücük kemiğinden tekila içiyoz sabahlara kadar şokola partileri falan.
Tmm canımKızların eğitim hakkının cinsiyetlerine bağlı olarak aileleri tarafından zorla ellerinden alınması suçtur hanımefendi. Benim düsüncem deyip işin içinden çıkabileceğiniz bi durum değil yani.
Tmm cnm güzel yorumduAhahaha hanimefendi su olayi kizlarin okutulmasina baglamissiniz, size gelen cevaplara da ilkokul 3.sinif ogrencisi edasiyla "hhiiiiiihhh" diye cevap vermissiniz, biz sizinle neyi nasil tartisalim afedersiniz?
Siz cok yanlis anlamissiniz bizim sizinle tartismak gibi bir niyetimiz yok, zira hhiiihhh li tartismalarin kimseye bir yarari yok.
Bakin yalniz kizinizi okutursaniz darilirim. Oyle hele kiziniz iyi bir fakulte kazandiginda,tabi size ragmen kazanirsa, konuya komsuya hava atmak da yok.
Şşş aramizda sır, universite okumayan bilmezŞokola partisi nedir ya
Yerlerdeyim şu an
Cehalet mutluluktur diyolla ne dusunuyorsun bu konu hakkindaYok mu başkaaaa
Upss muhabbet "ok. kib. bye." seviyesine de düştüğüne göre Lady kaçar. Bari "a" harflerinden çalmayaydınız, ergenligimde bile böyle mesaj atanım olmadı benim.Tmm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?