4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

Çok çelişkili değil mi neden emin olmadığınız biriyle birlikte oluyorsunuz
Daha ilişkiniz oturmamışken cinsellik neden?

Nikah dışı ilişki helal ve normal değildir. Siz öyle deyince de öyle olmayacak. Bu mesajda bu konuda dursun.
Vov. Cok havali. Ne iyi ettiniz de yazdiniz. Gozlerimiz yollarda kalmisti zaten ne zaman biri fetva verecek diye bekledik durduk.

Ben nikahlıyım Ocak da düğün hala karı koca olmadık ya imam nikahı da var evimizde hazır. Ortam on numara ama bizde tık yok. Cesaretinize hayranım. Keşke bende de olsa o cesaret

Hııhhhh herkes başladı yine şaşırmadım benim düşüncem buuuuuuuuuuu okeyyyy bayılıyosunuz bi tartışma çıkaralım karışsın ortalık diye

Ben burda tanımadigim onca insana karşı bi mecburiyetin bi sorumluluğum yok o yüzden kimseye havadan bahane sunmama da gerek t
Şuan herkes madem yaptın arkasında dur madem yaptın sizlanma herkes bi akil verme çabasında ben sadece insanların yanımda olmasına destek olmasına ihtiyaç duydum belki üzüntüden kendimi yanlış anlattım ama senin güzel düşüncelerin için gerçekten tesekkur ederim

Hııhhhh herkes başladı yine şaşırmadım benim düşüncem buuuuuuuuuuu okeyyyy bayılıyosunuz bi tartışma çıkaralım karışsın ortalık diye
Kızların eğitim hakkının cinsiyetlerine bağlı olarak aileleri tarafından zorla ellerinden alınması suçtur hanımefendi. Benim düsüncem deyip işin içinden çıkabileceğiniz bi durum değil yani.

Çünkü kafa sadece sekste. Çocuğun okuması, insan olması, birey olması. Sevgisi, saygısı, sosyalleşmesi, kendi ayakları üzerinde durması, zekası, özgüveni falan kimin umrunda.
Tek önemli şeyi kukusu. Allah korusun, kukuya bir haller oldu mu bitti!!!!!!

Koskoca dinden de anladıkları tek şey bu zaten. Kim kimle nasıl sevişecek. Başka hiçbir şey yok.

Ne dememizi bekliyorsunuz ? ''bana sahip çıkmadı'' diyerek kendinize hakaret ettiğinizin bilincinde bile değilsiniz ki siz...

Lütfen arkasında durmayacağınız şeyler yapmayın.Sevgilinizin hiçbir suçu yok.Şuan onu suçladığınız ve kendinizce yanlış ilan ettiğiniz şeylerin sorumlusu sizsiniz.

Ahahaha hanimefendi su olayi kizlarin okutulmasina baglamissiniz, size gelen cevaplara da ilkokul 3.sinif ogrencisi edasiyla "hhiiiiiihhh" diye cevap vermissiniz, biz sizinle neyi nasil tartisalim afedersiniz?

Siz cok yanlis anlamissiniz bizim sizinle tartismak gibi bir niyetimiz yok, zira hhiiihhh li tartismalarin kimseye bir yarari yok.

Bakin yalniz kizinizi okutursaniz darilirim. Oyle hele kiziniz iyi bir fakulte kazandiginda,tabi size ragmen kazanirsa, konuya komsuya hava atmak da yok.

Tmm cnm güzel yorumdu

benim en bayıldığım şey de sevişmeyi "bir anlık rehavet" diye adlandırmaları. sanki ilk sevişme bir anlık rehavetle gerçekleşebilecek bir şeymiş gibi de

Upss muhabbet "ok. kib. bye." seviyesine de düştüğüne göre Lady kaçar. Bari "a" harflerinden çalmayaydınız, ergenligimde bile böyle mesaj atanım olmadı benim.

Ha bi de keşke kızların egitim hayatı konusundaki engin bilgi dagarcıgınızı paylaşsaydınız bizimle. "Sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin" falan yazabilirdiniz mesela. Hayır zihniyetiniz, safınız belli olurdu. Biz de nacizane aydınlanırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…