- 1 Haziran 2012
- 7.333
- 25.601
- 798
- Konu Sahibi Apolline_mn
-
Arkadasm cok sacma konusuyosun ya ne yani degerli degil diyr her onumuze gelene verse miydik bu devirde kim kimi kolay kolay oyle kabul ediyo
Bilemiyorum orasını ama dediğim gibi konu sahibi yaptığının arkadasında durmuyor bir anlık rehavet miş bahaneler bahaneler üretiyor ne gerek var buna yaptım pişman değilim demeliydi ama Türk erkeklerine gelecek olursak bir arkadaşım vardı sevgilisini çok seviyordu beraber de olmuşlardı amaa çocuk başka bir şehirdeyken kız başkalarıyla da beraber olmuştu çocuk hala seviyordu en sonunda ayrıldılar şuan evleneceği kızın kesinlikle bakire olmasını istiyor ama bu on kişiden sadece birisi diğerleri eskisi gibi önemsemiyor bekareti erkeklerde anlayışla karşılayabiliyorlarEvet bu yanlış size katılıyorum.Ama ben Türk erkeklerinin bu muameleyi hak ettiklerine inanıyorum açıkçası.
Çünkü kendileri rahatça kız arkadaşlarıyla sevişebilmek istiyorlar hem de evlenecekleri kişi bakire olsun istiyorlar.
E bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Mesela konu sahibinin sevgilisi evlenirken bakire kız isterim diye tutturacak mı çok merak ediyorum ?
Ya niye yanlis anlasildm benhayat derken koz umitlenmis sevmis ama yuzustu kalmis kizin hayatini duygusunu mahvetmis diyorum
Sen suan sadece ortalik karistiriyosun tamam mi benim kiza kotu bisey dedigim yok yanlis yapmis bundan snra dikkatli olmasini herkese guvenmemesini soyledmBelki o adam da çok üzgün şuan.Nereden biliyorsunuz bunun tek taraflı bir durum olduğunu ?
Önemseyen de çok var hala önemseyen de.Yaşanılan yer aile yetişme tarzı vs. bunlar çok etkili önemseyip önemsememekte.Bilemiyorum orasını ama dediğim gibi konu sahibi yaptığının arkadasında durmuyor bir anlık rehavet miş bahaneler bahaneler üretiyor ne gerek var buna yaptım pişman değilim demeliydi ama Türk erkeklerine gelecek olursak bir arkadaşım vardı sevgilisini çok seviyordu beraber de olmuşlardı amaa çocuk başka bir şehirdeyken kız başkalarıyla da beraber olmuştu çocuk hala seviyordu en sonunda ayrıldılar şuan evleneceği kızın kesinlikle bakire olmasını istiyor ama bu on kişiden sadece birisi diğerleri eskisi gibi önemsemiyor bekareti erkeklerde anlayışla karşılayabiliyorlar
Aynen hata yapmis ama her insan gencligin etkisiyle yapabilir ucunda ölum yok sonucta
KesinlikleÖnemseyen de çok var hala önemseyen de.Yaşanılan yer aile yetişme tarzı vs. bunlar çok etkili önemseyip önemsememekte.
Cinayetler bile işleniyor ne yazık ki bu konu nedeniyle ülkemizde.
Burada hergün okuyoruz vajinismusla senelerce uğraşanlar cinsel isteksizlik yaşayan erkekler vs.
Bunlar hep cinselliği yaşayamadığımızdan kendimizi vücudumuzu tanıyamadığımızdan ne yazık ki.
Ama size katılıyorum konu sahibi bu kafa yapısından çıkmalı ve arkasında durabilmeli yaşadıklarının.
Konu sahibi 4 yıl biriyle sevgili oluyor beraber oluyorlar.Sonra işler yürümüyor ayrılıyorlar.Konu silinmis ya hu ne yaziyordu merak etdim
Kız melegimi bekliyorum yine mi çıldırttın milleti, allah kahretmesin seni e mi
Bıktım senden, her konuda da karşıma çıkıyor yahu
Valla 7 gün ban yedim senin yüzünden milleti de banlatma.
Boşver, kim sevişiyorsa sevişsin.
Bırak isterlerse deve üstünde sevişsinler, sen napacan, sen anlaman.
Kız melegimi bekliyorum yine mi çıldırttın milleti, allah kahretmesin seni e mi
Bıktım senden, her konuda da karşıma çıkıyor yahu
Valla 7 gün ban yedim senin yüzünden milleti de banlatma.
Boşver, kim sevişiyorsa sevişsin.
Bırak isterlerse deve üstünde sevişsinler, sen napacan, sen anlaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?