4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

Bilemiyorum orasını ama dediğim gibi konu sahibi yaptığının arkadasında durmuyor bir anlık rehavet miş bahaneler bahaneler üretiyor ne gerek var buna yaptım pişman değilim demeliydi ama Türk erkeklerine gelecek olursak bir arkadaşım vardı sevgilisini çok seviyordu beraber de olmuşlardı amaa çocuk başka bir şehirdeyken kız başkalarıyla da beraber olmuştu çocuk hala seviyordu en sonunda ayrıldılar şuan evleneceği kızın kesinlikle bakire olmasını istiyor ama bu on kişiden sadece birisi diğerleri eskisi gibi önemsemiyor bekareti erkeklerde anlayışla karşılayabiliyorlar

Önemseyen de çok var hala önemseyen de.Yaşanılan yer aile yetişme tarzı vs. bunlar çok etkili önemseyip önemsememekte.
Cinayetler bile işleniyor ne yazık ki bu konu nedeniyle ülkemizde.
Burada hergün okuyoruz vajinismusla senelerce uğraşanlar cinsel isteksizlik yaşayan erkekler vs.
Bunlar hep cinselliği yaşayamadığımızdan kendimizi vücudumuzu tanıyamadığımızdan ne yazık ki.
Ama size katılıyorum konu sahibi bu kafa yapısından çıkmalı ve arkasında durabilmeli yaşadıklarının.

Erkeklerin elinin kiri, kadının boğaza geçiren ipi. Var mı böyle adalet kesin ikisininde boynunu. Demiş Sagopa ne guzel soylemiss

İçerik silinmiş , bir Allahın kuluda alıntı yapmamış

Başlıktan yola çıkıyorum .

4 yıllık bir ilişkide sekste dahil her şey yaşanabilir , kişinin hayat görüşüne ve inancına göre el elede tutuşulmayabilir .

Bunların hiç biri beni ilgilendirmez .

Neden bitti ise bitti . Cinsel birliktelik oldu diye , bitmiş bir ilişkiyi devam ettirmek hata.

Madem bitti , bittiği yerde bırak .

Bundan sonra hayatına girecek insanada asla yalan söyleme .

Yaşadıklarının sen arkasında durmazsan , insanlar hiiiç durmaz .

Not: içerik silmek yasak ; konuyu tekrar düzenle .

Kesinlikle

Konu silinmis ya hu ne yaziyordu merak etdim
Konu sahibi 4 yıl biriyle sevgili oluyor beraber oluyorlar.Sonra işler yürümüyor ayrılıyorlar.
KOnu sahibi de ben bakireyken onunla birlikte oldum bana neden sahip çıkmadı diye üzülüyor kısaca konu bu.

Aman sanki dünyanın sonu! Olmuş işte bir kere ne yapacaksın?
Zamanı geri alma teknolojisine de henüz erişemediğimize göre 13 sayfa çene çalmak son derece mantıksız.
Şu bacak arasındaki mevzuya gelene kadar bin türlü şey var dünyada. Onların yanında bu mesele ilk 10'a bile giremez. Ama bazılarımız bu konuya saplanıp kaldığı için 2 milim ilerleme yok toplumumuzda.
Dünyada 2 şey mühimdir, biri yaşam öteki ölüm. Sen tutup herhangi bir ihtiyacı bunların önüne koyarsan, bunun için yaşatırlar da öldürebilirler de. Tez zamanda kafaların değişmesi dileğiyle.

Ağlayıp zırlayacaksınız neden birlikte olursunuz anlamıyorum. Siz gözünüzde büyütürseniz bu durumu karşınızdaki kişi adam yerine koymaz sizi.

ladyamore a teşekkürler :)

"Arkadaşlar uzun soluklu bi ilişkim vardı üniversiteyi 4 yıl boyunca beraber okuduk. Her şey çok güzeldi okul bitti ayrı şehirlere gittik iliskimizi çok ciddiydi evlilik düşünüyorduk.

Fakat sevgilimle hicbir zaman ne karakteriniz ne de başka bi şeyimiz uyuştu son zamanlar uzaklığında verdiği rehavetle çok kavga eder olduk. Ben deli gibi seviyorum ilk gün ki gibi ama o benden o kadar çok uzaklasmistiki onun hayatında bi anlamın kaldığını zannetmiyordum artik tek bi mesaja beni saatlerce günlerce muhtaç ediyordu.

Biz gerçekten sevdik ve ilişkiye girdik bekarertimi düşünmeden ona verdim. Evlenecektir nasıl olsa. Ama umdugum gibi olmadı hicbir şey o kadar tükenmiştir ki ona rağmen 1 hafta önce ben seve seve ayrıldım o da bana zaten kal demedi son mesajımda da aşağılık bi kız gibi gözükmemek icin ben her şeyi kendi rizamla yaptım pişman değilim dedim ustu kapalı o konuya dikkat çekmek için oda hakkım helal olsun vs tarzı konuş o konuyu anmadi bile.

Simdi ne yapmam lazim evet kendi rizamlaydi ama sevgisizlige ilgisizliğe dayanamadım kalmak yuzsuzluktu bu durumda asla ama asla bu konu yuzunden barismak istemiyorum sirf mecburiyetten ama erkek dediğin adam dedin sahip çıkmaz mi napcaz bu konuyu diye bile sormadi sonumuz nolur bilmiyorum ama ilerde ya başkasıyla evlenirsem kafam çok karışık nolur yardim edin.

NOT: kimse demesim yapmasaydin etmeseydin diye bi anlık rehavet hata hangi insan hata yapmazki? heleki deli gibi asikken ve hala da çok seviyoken ben bu kadar severken bunu bile göze slip ayrildiysam demekki gerçekten katlanamadi ayrıldı diye aklınizin kosesindr bulunsun ona gore yazarsanız sevinirim."

Kız melegimi bekliyorum yine mi çıldırttın milleti, allah kahretmesin seni e mi
Bıktım senden, her konuda da karşıma çıkıyor yahu

Valla 7 gün ban yedim senin yüzünden milleti de banlatma.
Boşver, kim sevişiyorsa sevişsin.
Bırak isterlerse deve üstünde sevişsinler, sen napacan, sen anlaman.

dur diğeri yok daha ortada bence erken konuşma

Hayır yani madem
yorum yaparken yeminle sen gectin aklımdan eee ben kadın dusmanıyım ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…