- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Sevdiği onu sevsin diye dua ediyordurNeyin olmasını istiyorsun merak ettim ona göre yorum yapmak istedim ..
Ayni seyi yazsaymisiz :)Dileğiniz hayırlı değildir belki hiç bu açıdan baktınız mı?
elimden bişey gelmiyor sadece bol bol dua ediyorum ve bekliyorumDini konular yasak. Ama madem inançlısın sana bir ayet söyleyim sanırım Bakara suresindeydi.
"Sizin hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüzde hayır vardır, ALLAH bilir siz bilmezsiniz. "
Yani çok istemek değil hayırlı istemektir aslolan.
Başka bir ayet, İsra suresi 13. Ayet: biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık, der.
Yani istemek, dua iyidir ama uğraş ve çaba gerektirir. Sadece dua ettim olsun bitsin olmaz. Elinden geleni yapacaksın.
nickinden dolayi aklıma ilk o geldi ama bilemedim.Sevdiği onu sevsin diye dua ediyordur
yok canım evliyim 2 çocuğum vAR DİLEĞİM O DEİL BİLEMEDİN :)Sevdiği onu sevsin diye dua ediyordur
Neyin olmasını istiyorsun merak ettim ona göre yorum ya
çevremde sevmediğim hatta nefret ettiğim biri var onun hayatımdan çıkmasını istiyorum ama olmuyo yaaNeyin olmasını istiyorsun merak ettim ona göre yorum yapmak istedim ..
pmak istedim ..[/QUO
Kendim için dua ederken de hep öyle ederim. Araba mı istiyorum mesela hayırlıysa ver Allahım dedim hep. Çok inanıyorum buna :)Ayni seyi yazsaymisiz :)
düşündüm ama ne bileyim sanki olunca rahatlıycam üstümden bir yük kalkacak gibi hissediyorumİstediğiniz şey belki de hayırlı değildir bu yönden düşündünüz mü hiç ?
perşembe gecesi yapılıyor deilmi inş. haftaya yapmayı düşünüyorumBen tesbih duası yapmıştım. Vesile oldu belki bilmiyorum. Ama çok şükür kabul oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?