- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
- Konu Sahibi kirmiziojelikiz11
Bıreysel emeklılık yaptır ayda 100 ,150 ode çok zorlamdıgında dondur en azından orda bırıksın bır arastır ıstersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıp büyütmek bu kadar sıkıntı olduysa doğurmasaydı o zaman. Ne anneler var ya nasıl kıyıyor gencecik kıza allah yardımcınız olsunKızlar 18 yaşımdan beri sürekli çalışıyorum ama en ufak bi birikimim yok.4 kişiyiz evde annanem annem kardeşim ben ve benden başka çalışan veya çalışabilecek kimse de yok. 2000 lira maaşın tamamı gidiyor bi de üstüne ay sonunda işe yürüyerek gidip gelmek zorunda kalıyorum. Bunların hepsi neyse de asıl sorun eve bakmak için okuyamadım edemedim şimdi de eve bakmak için evlenemiyorum. Hadi diyelim ki bıraktım gittim evlendim en ufak bi çeyizim bile yok. Ben cidden ne yapacağımı bilmiyorum. Ne bi birikimim var ne de ben gitsem eve bakacak biri. Bu durum eğitimimi engelledi ve ben bu sefer de evliliğimi engellesin istemiyorum. Lütfen akıl verin. Ailem de bu konuda fazlaca bencil anne en azından evde bi şeyler yapıp destek olsanız dediğimde bana ben bu yaşıma kadar büyüttüm bundan sonra da mı ben bakıyım sana cevabıyla karşılaştım
![]()
Kızlar 18 yaşımdan beri sürekli çalışıyorum ama en ufak bi birikimim yok.4 kişiyiz evde annanem annem kardeşim ben ve benden başka çalışan veya çalışabilecek kimse de yok. 2000 lira maaşın tamamı gidiyor bi de üstüne ay sonunda işe yürüyerek gidip gelmek zorunda kalıyorum. Bunların hepsi neyse de asıl sorun eve bakmak için okuyamadım edemedim şimdi de eve bakmak için evlenemiyorum. Hadi diyelim ki bıraktım gittim evlendim en ufak bi çeyizim bile yok. Ben cidden ne yapacağımı bilmiyorum. Ne bi birikimim var ne de ben gitsem eve bakacak biri. Bu durum eğitimimi engelledi ve ben bu sefer de evliliğimi engellesin istemiyorum. Lütfen akıl verin. Ailem de bu konuda fazlaca bencil anne en azından evde bi şeyler yapıp destek olsanız dediğimde bana ben bu yaşıma kadar büyüttüm bundan sonra da mı ben bakıyım sana cevabıyla karşılaştım
![]()
13 yaşında ki kardeşin için babaniza nafaka davası açabilirsiniz.Kızlar kusura bakmayın lütfen ancak yazabildim. Babamı sormuşunuz babam ölmedi küçükken ayrılmış bırakmış gitmiş yalnızca yaşadığını biliyorum. Geri kalanını elimde olduğu halde öğrenmek istemedim açıkçası. Yani kardeşim ve ben yardım alamıyoruz hatta kömür yardımı bile alamadık bu sene. Annenemi de sormuşunuz Anasının kaderi kızına derler ya dedem de yok o da daha 6 yıllık evliyken annanemle vefat etmiş sigortası bile yok yani annanem sadece dul maaşı alıyor ama hastane masraflarına dahi yetmiyor. Yani ondan bi beklentim yok ağır derecede kanser hastası ve özel hastanede tedavi olmasını istediler dayım büyük bölümünü hatta neredeyse tamamını karşılasa da gidiyor o da. Annem hasta bakım maaşı için başvurdu ama bilmiyorum o da ne oluyor. Evlilik için acele etme demişiniz ama açıkçası ben evlenmeyi fazlasıyla istiyorum hayatım boyunca hep ilk hedefim iyi bir anne, eş olabilmekti bu artık olsun istiyorum bundan daha önemlisiyse hayatım boyunca hep tek mücadele ettim artık bir yol arkadaşı, destekçi istiyorum. Hem evlenince de eğitimime kalan yerden devam edebilirim belki. Benim için tek sorun annemin anlayışsız davranması açıkçası nasıl bi çözüm bulabilirim bilmiyorum...
Kızlar kusura bakmayın lütfen ancak yazabildim. Babamı sormuşunuz babam ölmedi küçükken ayrılmış bırakmış gitmiş yalnızca yaşadığını biliyorum. Geri kalanını elimde olduğu halde öğrenmek istemedim açıkçası. Yani kardeşim ve ben yardım alamıyoruz hatta kömür yardımı bile alamadık bu sene. Annenemi de sormuşunuz Anasının kaderi kızına derler ya dedem de yok o da daha 6 yıllık evliyken annanemle vefat etmiş sigortası bile yok yani annanem sadece dul maaşı alıyor ama hastane masraflarına dahi yetmiyor. Yani ondan bi beklentim yok ağır derecede kanser hastası ve özel hastanede tedavi olmasını istediler dayım büyük bölümünü hatta neredeyse tamamını karşılasa da gidiyor o da. Annem hasta bakım maaşı için başvurdu ama bilmiyorum o da ne oluyor. Evlilik için acele etme demişiniz ama açıkçası ben evlenmeyi fazlasıyla istiyorum hayatım boyunca hep ilk hedefim iyi bir anne, eş olabilmekti bu artık olsun istiyorum bundan daha önemlisiyse hayatım boyunca hep tek mücadele ettim artık bir yol arkadaşı, destekçi istiyorum. Hem evlenince de eğitimime kalan yerden devam edebilirim belki. Benim için tek sorun annemin anlayışsız davranması açıkçası nasıl bi çözüm bulabilirim bilmiyorum...
o zaman annen de dayının yanında satış danışmanlığı yapabilir.Dayın nasıl olsa deneyime takılmaz.22 yaşındayım canım dayımın yanında çalışıyorum satış danışmanı olarak. Sağolsun diğerlerinden fazlaca çok veriyor.