4 yılın karsılığı Bu muydu?

"Ben senden sıkıldım başka denizlere yelken açmak istiyorum'un" bir baska deyişi "senin mutlu edemiyorum sana yetmiyorum"vs vs.... ay ne pis insanlar var yahu su dunyada !!!

Basit bir tartışma olarak bakma.Biriken şeyler vardır.Zamana bırak

Beni daha mutlu edecek insanlar varmış Bu hayatta o yapamıyormus. Üzüyormuş hep. Oysa ben baska biriyle daha mutlu falan olmak istemiyorum...
Bunu cidden yedin mi??

Yol ver, gitmek isteyen tutulmaz..

Sorun bende daha iyilerine layigim hihi bana yetemiyosun evet sen artik vicdan azabi cekiyosun bana yetemedigin icin optum bayyy

burdan oğlu olan annelere sesleniyorum oğullarınıza ayrılmak istediklerinde bunu açık açık sölemesini öğretin.
sıkıldım artık bu aynı lafı aynı bahaneyi üreten ve bu kızları böle acaba bende mi bişi var triplerine sokan erkelerden ....yaratıcı gençler yetiştirin kızlarrr
inşalhh benim oğlum olursa sölücem valla

B bbirem canım kolundan sıkıca tutupppppp birden bırak oldumu daha hızlı gider

Canım aynılarını ben de yaşadım. Sana yardım edebilirim. En son ne zaman mesaj attın ya da aradın ve ne yazdın?

Eleman arayış içerisinde. Sorun sen değil benim klasiği.
4 yılın karşılığında evlenmek istemiş olabilirsiniz ama adamın gönlü yok. Canı eğlenmek istiyor.
Bence harcadığınız 4 yıla bir kaç dakika daha eklemeyin derim.

Sıkılıyorlar işte hala düşünmeyin.
4 yıllığı da böyle 4 aylığı da.Karakter meselesi diyemeyeceğim en düzgün kişiler bile ilişkisini yük olarak görüp ayrılıyor.
Hele ailevi,kişisel ufacık bir sorunları varsa tek sorun ilişkiymişcesine ilişkiyi bitirirler.Çünkü anlamı kalmamıştır onlar için.Bahanedir.
Bir süre sonra kafa rahatlayınca düşülen boşluk hissiyle zaten hiç aklımdan çıkmadın,çok pişmanım argümanlarıyla geri gelinir.
Yapılacak şey belli.Gülümse,yola devam et.
(Evet sebepsizce ayrılan erkeklere sinirliyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…