nasıl yani sen kendine ev aldın diye mi bozuldu olay.
Bu cümlen çok doğru..kime ne be daha evlenmemişken buna karışıp ayırmışlar sizi,erkek arkadaşında bi garip ailesinin aklına uyup beş yıllık olayı bitirmeye kalkmış sonra kendi düşüncesiymiş gibi çare bulmuş bence o aklı alan ev satılsın borç kapansın aklınıda alır..ne yazıkki geçirilen zamanın uzunluğu değil o zaman sonunda iş ciddiye binmişken gördüğün tavır önemli..evet uzun bi süre ama belki ilerde sadece beş ayını vereceğin insan seni anlayacak sana daha cok değer verecek..Babam evi sadece bana alsa sorun yapmazlarmis. Simdi buna karisan insanlar ilerde ailemizin her seyine karisir.
Ailesi ayril dedi diyen ayrilan bir erkekle sakin barisma!! O senin ne dostun ne de sevgilin olmus, iyi gunde yanindaki biriymis sadece, sadece ikisinden birisi olmasi bile arada kaldiginda seni kaybetmemek icin elinden geleni yapmasi demekti... Hala sen hallet su isi de barisalim diyor, surunsun birak ve geri donme...O ailesini ikna eder, gelir arkasindan da seni ikna ederse dusunursun...
Yaa dur ne oluyor?ben de oyle yapicam : )))
Yaa dur ne oluyor?
kismet diyip gececen haci : )))
muhim birsey yok, yazarim sonra ; )
kusura bakma konusahibi, gece gece efkar basti,
ama toparladim hemen,
konunu sabote ettiysem affola ; )
canım bak ne güzel görüyorsun neler olup bittiğini de daha neye üzülüyorsun? bunlar aslına büyük sinyaller. erkek adam, eğer o ev sadece senin üzerine bile olsa bundan nemalanmak istemez. neymiş ev sadece sana alınsa iyiymişmiş!Evi babamla beraber aldik ama kardesim ve benim ortak olacak. Sorun kardeşimin hic para koymadan ev sahibi olmasiymis. Ben böyle bir seyi hic sorun yapmazken onlar neler düşünüyor üstelik kardeşim daha okuyor. Babam evi sadece bana alsa sorun yapmazlarmis. Simdi buna karisan insanlar ilerde ailemizin her seyine karisir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?