4 yıllık sevgilimi aldattım. Vicdanen aşırı rahatsızım. Ben niye bu kadar karaktersizim. Bu kişi işyerinde adımı çıkarır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Beni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz. İşyerinden biri ile arkadaş ortamında bir araya geldik bu kişi sonra bana yürüyüşe gidelim diye teklif etti bende yürüyordum zaten . Sonra birlikte yürüyorduk çıkışta kafeye gidip oturuyorduk. Ben dört senedir fiziki olarak asla ondan başkası ile olmadım perşembe günü beni evime kadar bıraktı ve o gece bende kaldı. Adam 35 yaşında ben ise 25 yaşındayım. Kurum da adımı çıkartır mı nasıl kurtulabilirim bu yaptığım hatadan beladan . Gerçekten çok kötü hissediyorum . Konu fake değil hatta hesabımı sırf buraya yazmak için aktif ettim . Bir hata yaptım Allah beni affetsin

Çok ilginç bir durumu sıkıntı etmişsiniz aldattığınız sevgiliniz yerinde kurumda çıkacak adınız mı sizi daha fazla rahatsız etti

direkt sevgilinizden ayrılın bence
Olgun bir insan özel hayatını afişe etmez
Ama adamın karakterini bilemeyiz...

ayrıca herkes herkesle olabilir kurumda adım mı çıkar demenizin sebebi herkesin sevgiliniz olduğunu bilmesi mi?
Bence bu yoksa bekar bir kadın olsaydınız bunu umursamazdınız herkes herkesle bir şeyler yaşayabilir

Sevgilinizden ayrılın gerisini de umursamayın burada önemli olan bu kimseyi kandırmaya gerek yok.

aa üstte bir yorum gördüm bu zaten sizin için olağan durummuş anlıyorum
Tabi o zaman ad çıkması daha önemli olur
Ben olsam ayrılıp 6 7 tane flört yapardım böylece sorunum kalmazdı

Ben önceki konularınızı hatırlıyorum. O yüzden şaşırmadım böyle bir şey yaptığınız için. Ben zaten yürüyordum derken adama yürüyordunuz sanırım. Ayrıca sevgiliniz varken avukata da aşık olmuştunuz. Ayrılın rahat edin. Sevgilinize yaptığınız hata daha büyükken işyerinde adınızın çıkmasından endişe etmeniz de ayrı bir olay.

Yetiskin insanlarin sevismesi normal bir durum. Ad cikaracak bir sey yok.
Oyle bi terbiyesizlik yaparsa sen de performansi cok kötüydü ben onun adini cikarmayayim diye önce o davrandi dersin

Sevgilin regl oldun diye bilet iptal eden mi?
Ayrilin artik, gonul bi avukatta, bi bunda, bi onda.
Bitirin iliskiyi kimle istiyorsaniz takilin.

Ay bu o üyeymiş.Sevgilisi için beni sevmiyor demişti kaç sayfa sırf bir hafta sonra geleyim dedi diye,kendisi sevgilisi olduğu halde başkalarıyla sevişiyor,ne komik hahaha.

Ay bu o üyeymiş.Sevgilisi için beni sevmiyor demişti kaç sayfa sırf bir hafta sonra geleyim dedi diye,kendisi sevgilisi olduğu halde başkalarıyla sevişiyor,ne komik hahaha.

Bu o üye mi? Bu ilişki dinamikleri beni aştı o zaman. Neden inatla ilişki yürütmeye çalışıyor onu da anlamadım, bekâr bir hayat sürdürse daha mutlu olmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…