- 10 Nisan 2014
- 42.835
- 114.384
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
sevgilisi yok ki konu sahibinin biri arada sırada sadece cinsellik için görüşülen adam ki regl günü olayı da bunu doğruluyor diğeri de 1 gecelik fuckbody işte.Canim belli ki iliski kadini degilsin?
Farkina varssn mi artik?
Zavalli insanlari da boynuzlayarak yasamaktan vazgecsen?
Hani diyorum azcik vicdan?
Bu o mu?sevgilisi yok ki konu sahibinin biri arada sırada sadece cinsellik için görüşülen adam ki regl günü olayı da bunu doğruluyor diğeri de 1 gecelik fuckbody işte.
Kesinlikle kınamıyorum sizi yargılamıyorum. İnsanlar hata yapabilir, kusursuzluk mümkün değil. Fakat korkacaksanız eğer işyerinizde adınızın çıkmasından değil, ilahi adaletten korkun. Sevgilinizin hakkına giriyorsunuz sevmiyorsanız, cinsel ya da duygusal bir çekim duymuyorsanız düzgünce bitirmeniz gerekir.Beni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz. İşyerinden biri ile arkadaş ortamında bir araya geldik bu kişi sonra bana yürüyüşe gidelim diye teklif etti bende yürüyordum zaten . Sonra birlikte yürüyorduk çıkışta kafeye gidip oturuyorduk. Ben dört senedir fiziki olarak asla ondan başkası ile olmadım perşembe günü beni evime kadar bıraktı ve o gece bende kaldı. Adam 35 yaşında ben ise 25 yaşındayım. Kurum da adımı çıkartır mı nasıl kurtulabilirim bu yaptığım hatadan beladan . Gerçekten çok kötü hissediyorum . Konu fake değil hatta hesabımı sırf buraya yazmak için aktif ettim . Bir hata yaptım Allah beni affetsin
Şimdi işin allah kısmını bir kenara bırakırsak bu adam bir çok kişiye anlatacak bu mevzuyu '' bana şöyle verdi böyle verdi'' diye. Haliyle adam sizi halka arz edince sizinde talebiniz artacak. Etrafınızda dolaşan kişi sayısı artarsa anlayın işte.Beni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz. İşyerinden biri ile arkadaş ortamında bir araya geldik bu kişi sonra bana yürüyüşe gidelim diye teklif etti bende yürüyordum zaten . Sonra birlikte yürüyorduk çıkışta kafeye gidip oturuyorduk. Ben dört senedir fiziki olarak asla ondan başkası ile olmadım perşembe günü beni evime kadar bıraktı ve o gece bende kaldı. Adam 35 yaşında ben ise 25 yaşındayım. Kurum da adımı çıkartır mı nasıl kurtulabilirim bu yaptığım hatadan beladan . Gerçekten çok kötü hissediyorum . Konu fake değil hatta hesabımı sırf buraya yazmak için aktif ettim . Bir hata yaptım Allah beni affetsin
İşyerlerinde bu tarz şeyler de çoğunlukla adınız çıkar geçmiş olsunBeni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz. İşyerinden biri ile arkadaş ortamında bir araya geldik bu kişi sonra bana yürüyüşe gidelim diye teklif etti bende yürüyordum zaten . Sonra birlikte yürüyorduk çıkışta kafeye gidip oturuyorduk. Ben dört senedir fiziki olarak asla ondan başkası ile olmadım perşembe günü beni evime kadar bıraktı ve o gece bende kaldı. Adam 35 yaşında ben ise 25 yaşındayım. Kurum da adımı çıkartır mı nasıl kurtulabilirim bu yaptığım hatadan beladan . Gerçekten çok kötü hissediyorum . Konu fake değil hatta hesabımı sırf buraya yazmak için aktif ettim . Bir hata yaptım Allah beni affetsin
Hatırladım bu konuyuSen zaten sevgilin varken avukata aşık olmamış mıydın? Adamın karısını ablası sanmıştın falan..
Sevgilinle usulen sevgilisin sanırım neden ayrılmıyorsun?
Aklın hep başkalarında.
Şimdi en azından bir kişiye takıkHerşeyin yeni başladığı o konuyu buldum
Şimdi en azından bir kişiye takıkBu kadar düzeltebilmişiz jxjsjjshdhdh
Beni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz. İşyerinden biri ile arkadaş ortamında bir araya geldik bu kişi sonra bana yürüyüşe gidelim diye teklif etti bende yürüyordum zaten . Sonra birlikte yürüyorduk çıkışta kafeye gidip oturuyorduk. Ben dört senedir fiziki olarak asla ondan başkası ile olmadım perşembe günü beni evime kadar bıraktı ve o gece bende kaldı. Adam 35 yaşında ben ise 25 yaşındayım. Kurum da adımı çıkartır mı nasıl kurtulabilirim bu yaptığım hatadan beladan . Gerçekten çok kötü hissediyorum . Konu fake değil hatta hesabımı sırf buraya yazmak için aktif ettim . Bir hata yaptım Allah beni affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?