4 yıllık sevgilimi aldattım. Vicdanen aşırı rahatsızım. Ben niye bu kadar karaktersizim. Bu kişi işyerinde adımı çıkarır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karaktersiz olduğunuzu kabul ettiğiniz için tebrikler , insanın kendini bilmesi de bir erdemdir

Yetişkin insanların seçimlerini yargılamak bize düşmez, sadakat sözü verilen kişiye karşı etik olarak doğru olmayan bir yaşantı diyebilirim. Sevgiliyi sevmiyor olabilirsiniz, ilişki dinamiğiniz bu şekilde çalışıyor olabilir open relationship içinde olabilirsiniz... bunu karşı tarafla konuşmanız en doğrusu tabi önce karar vermelisiniz.
İşterindeki arkadaşınız problem çıkaradabilir çıkarmayadabilir bu tarz yakınlaşmaları dış çemberden bulmak en doğrusu. Yaşanmış bitmiş sonuçta bir pürüz çıkarsa da inkar edersiniz kim bilecek ki. Yanınızda mıydı insanlar.

Amin canım ne diyim

Minareyi çalan kılıfını da hazırlar. Halledersiniz siz.

ben seni çok merak ediyorum Z zorunlualann . tüm konularına hakimim, fan gibiyim
daha evvel köyde yaşıyordun, sonra işe girdin ve ev kiraladın. iş yerinde herkese herşeyi anlatıyorsun. ayrıca işyerinde sadece göz göze geldiğin ve selamlaştığın bir avukatla aranda bir şeyler var sandın ama adam evli çıktı. kiraladığın evin üst katındaki kız sevişiyordu, ama nasıl bir sevişmek geceleri seni uykundan uyandırıyordu. tekinsiz hissettin. buraya kadar kafamda bir profil şekillenmişti aslında ama sonra ters köşe yaptın.
sevgilim lazere gideceksen git dedi diye üzüldün. böylece 4 yıllık sevgilin çıktı meydaneee. sonra regl oldun diye yanına gelmekten vazgeçti (aboooo sevişme sesinden korkan kızımızın aktif bir cinsel hayatı varmış) şimdid de iş yerinden çıkıp birlikte yürüdüğün bir anda sende kalıverdi. ve şimdi vicadanın çok rahatsız ya iş yerinde adın çıkarsa (o vicdan değil ama neyse).

endişelerini katmerlemek gibi olmasın ama komşu kız konusundan anladığım kadarıyla adının çıkabileceği tek yer iş yerin değil cınım

Süper bir özet olmuş

Bazı konuları gerçek bazıları fake bence

böyle bir platformda üzüleceğinizi bilmenize rağmen böyle bir konu açmışsınız ki üyeler bir konu açıldığında zaten geçmiş konuları da hatırlıyor bunları biliyorsunuz hadi bi b*ku yediniz neden gelip sevgilimi aldattım vicdanen çok rahatsızım zart zurt diyorsunuz ki? vicdanınızı rahatlatması gereken kişiler burdakiler değil kendinizsiniz. eğer gerçekten vicdanınızı rahatlatmak istiyorsanız ki evet aldatmak leş bir olay kendinizi affetmeniz uzun zaman alır ama yine de yapmanız gereken her şeyden uzaklaşıp sevgilinizden ayrıldıktan sonra (burası çok önemli zira çook önceden yapmanız gereken bir olaydı) hayatınız hakkında kararlar vermek. yaşayış şekliniz kiminle beraber olduğunuz kimseyi ilgilendirmez ama birini aldatmak..yapmayın lütfen eğer rahat bir hayat istiyorsan ayrıl dilediğinle görüş yani o zaman adın çıkmaz.

Konu açıp sonra arazi olan üyelere de hastayım yaa, hem alel acele, can havliyleymişcesine konu açarlar sonra da bir daha uğramazlar. İstediğiniz gibi taşlayın demiş bir de. Taşlar bir yerine gelir diye mi uğramıyor acaba? Bir de üst kat komşuyu kınarken, kendisi gecelik ilişki yaşamış, bu da ayrı bir konu.

Perşembenin gelişi Çarşamba’dan bellidir. NilMeSeKer hep sen mi özlü sözler kullanacaksın
Sizinki zaten ilişki değildi. Tuğba Ekinci’nin bir demeci vardı. Sevgili değiliz, beraber rahatlıyoruz diye. Sizinki de o biçim.
o yüzden ne mutlu size ki rahatlayabileceğiniz yeni birini bulmuşsunuz.

Eklentiler

• 88AA3C2B-BA0A-4543-8C50-C0B96E5677FF.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 76
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…