- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.815
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bu o üye mi? Bu ilişki dinamikleri beni aştı o zaman. Neden inatla ilişki yürütmeye çalışıyor onu da anlamadım, bekâr bir hayat sürdürse daha mutlu olmaz mı?
Sevgilisi uzakta ya, ruhu duymadan “başkalarıyla görüşeyim sevgilim de cepte dursun kimseyi bulamazsam onunla olurum” diyor gibi geliyor artık bana.Bu o üye mi? Bu ilişki dinamikleri beni aştı o zaman. Neden inatla ilişki yürütmeye çalışıyor onu da anlamadım, bekâr bir hayat sürdürse daha mutlu olmaz mı?
Sevgilisi uzakta ya, ruhu duymadan “başkalarıyla görüşeyim sevgilim de cepte dursun kimseyi bulamazsam onunla olurum” diyor gibi geliyor artık bana.
Yok hoşlandığı avukat 24 yaşındaydı. Bu 35 yaşındaymışİnşallah hoşlandığınız avukat değildir birlikte olduğunuz kişi.
Aa öylemiydi, detaylari çok hatırlayamıyorum ama sanki aklımda avukat evliydi gibi kaldı o yüzden öyle söyledimYok hoşlandığı avukat 24 yaşındaydı. Bu 35 yaşındaymış
Ben o konuda erkek arkadaşına hak vermiştim. Kısıtlı görüşülüyorsa hem sevişelim hem görüşelim isterim ben de. O hafta yerine bir sonraki hafta görüşmeleri mantıklı olandı bence. Biz de 6-7 ayda bir görüşüyoruz, reglim biter bitmez yanına gidiyorum ben, 3 hafta rahatça görüşüyoruzYa da ikisi de hayata karşı aynı bakış açısına sahipler. Eski konusunda da erkek arkadaşı regl olduğu için gelmiyor mesela.
O muymusAy bu o üyeymiş.Sevgilisi için beni sevmiyor demişti kaç sayfa sırf bir hafta sonra geleyim dedi diye,kendisi sevgilisi olduğu halde başkalarıyla sevişiyor,ne komik hahaha.
Kendi sevmiyor asıl. İnsan ayda bir gördüğü sevgilisini regl gününe denk getirmez, kendi der sonra gel diye.Ay bu o üyeymiş.Sevgilisi için beni sevmiyor demişti kaç sayfa sırf bir hafta sonra geleyim dedi diye,kendisi sevgilisi olduğu halde başkalarıyla sevişiyor,ne komik hahaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?