40-49 kilo arasında olanlar için neden topik yok :(

Sen daha 16 yaşında bir çocuksun.
Vucut hatların tamamiyle olturmamış
Gelişme çağındasın ve vucudunun enerjiye ihtiyacı var.
Kilo vermek yerine kilo almalısın
Vucut endeksin normalin çok çok altında.
Şimdi olmasada ileride ciddi sağlık problemleri yaşayabilirsin.
şişmanlık ne kadar zararlıysa zayıflıkta o kadar zararlıdır.

afrikalılar o zaman çok sağlıklı? herkesın bedenının minimum olması gereken bi değer var ve bu kızın boyu kılosuna bakınca 47 onun için problem

neden böyle yönlendirdiğinizi anlamadım...

çıkık leğen kemikleri, birleşmeyen bacak arası, düzleşmiş göğüsler ve sıfır kalçayla eminim çok fit ve güzel görünür

Aslında bir Mo Farahı düşünürsek, 175 ve 65 kiloyla bizden sağlıklı olduğu kesin.:49:

Tabi bu insanlar sporla fit oluyor, aç kalarak değil. Bünye zayıfsa verilen 2 kilo insana bitkinlik, çabuk yorulma, çökük ve mor göz altları, dalgınlık gibi bir çok negatif etkiyle geri dönüyor.

Ben hergün sporumu yapar, güne zinde başlarım, kilomu da veririm diyorsan konu sahibi, amenna. Ama bu da ha deyince olmaz, zamanla olur.

biraz önce yazmıştım canım benımkı de 19 yanı bende zayıfım ve bu halımden hoşnut değilim. boyumda kısa ustelık yanı pantolon giyiyorum bi garıp duruyor etek giyiyorum bilekler çirkin ...

ben çok zayıf olmanın bi yararını görmedim

sende haklısın ama ben şu ana kadar zayıf olmama rağmen üzerimde bi pantolonun kötü durduğunu grmedim ksine zayıflra daha çok yakışıyor pantolon fikrimce :) benim boyum pek kısa sayılmaz aslında 16 yaşında 1.62 boyundayım daha uzar heralde annemle babam uzun oldukları için ilerde çok uzayacağımı falan sylerler :) Benim kilo vermek istememin sebebi sınıftan bi arkadaş benimle aynı boylarda ve aynı kilodaydı geçen sene.. Bu sene 2-3 kilo vermiş ve mükemmel duruyor kızın fiziği açıkçası :)

Sen 16 yaşında mısın? Lütfen diyet fikrini aklından tamamen çıkar, yapacaksa aşırıya kaçmadan spor yap, sağlıklı beslen, abur cuburdan uzak dur yeter. Şimdiden diyet yaparsan uzun boy sevdan hayallerinde kalır sadece. 2 kilo vericem diye minnacık kalırsın.:20:

Sakın ha sakın bak, ben aynı aptallığı yaptım, tombulum tombulum diye ekmeği kesmiştim, şu an aile ortalamasının bile altındayım. Senin vücudun henüz şekillenme aşamasında, boyunun uzamasına ket vurursun. Kuzenim homini gırtlak yiyor diye kızardık, ergenlikle filinta gibi kız oldu. Kilo boya gitti, şimdi hem zayıf hem boylu.

Son düzenleme:
Sen 16 yaşında mısın? Lütfen diyet fikrini aklından tamamen çıkar, yapacaksa aşırıya kaçmadan spor yap, sağlıklı beslen, abur cuburdan uzak dur yeter. Şimdiden diyet yaparsan uzun boy sevdan hayallerinde kalır sadece. 2 kilo vericem diye minnacık kalırsın.:20:

Korktum şimdi.. Yemekten kesmeyi düşünmüyorum zaten sadece bi kaç hareketle 2 kilo vermeyi planlıyorum..

Sakın ha sakın bak, ben aynı aptallığı yaptım, tombulum tombulum diye ekmeği kesmiştim, şu an aile ortalamasının bile altındayım. Senin vücudun henüz şekillenme aşamasında, boyunun uzamasına ket vurursun. Kuzenim homini gırtlak yiyor diye kızardık, ergenlikle filinta gibi kız oldu. Kilo boya gitti, şimdi hem zayıf hem boylu.

Ben yememden kesinlikle kesmeyi düşünmüyorum istesemde öyle bişi yapamam zaten yemek yemeyi çok severim :)

Arkadaşlar ben 1.62 boy 49 kiloyum. 47-46 falan olmak istiyorum. Buraya baktım ama 40-49 kilo arasındakiler için bi topik göremedim.. 47'ye inmek istiyorum herhngi bi neriniz var mı ?

Burdaki topikler havadan inmiyor ki.:9::9:
Böyle bir topik yoksa siz açarsanız olur.:26:

Bende çok yerim annem dalga geçer sürekli bizim hepimizin yediği yemeyi bi sofrada yiyosun falan diye.. İnşallah bende kuzenin gibi boya veririm..

Korktum şimdi.. Yemekten kesmeyi düşünmüyorum zaten sadece bi kaç hareketle 2 kilo vermeyi planlıyorum..

Kusura bakma tatlım ama aklın varsa kilo alırsın. 16 yaşında diyet miyet yapılmaz. Benim arkadaşım hep anlatır, yaylaya çıkmışlar ailecek, kardeşi günde en az bir büyük balık yermiş, tereyağı mereyağı gırla. Kızın boyu aldı başını gitti dedi. Büyüme çağında ye, sonra fazlan varsa diyet yaparsın. Kısa vadede fiziğim güzel görünsün diye planlar yaparsan, uzun vadede geri dönüşü hiç de umduğun gibi olmuyor.

Kusura bakma tatlım ama aklın varsa kilo alırsın. 16 yaşında diyet miyet yapılmaz. Benim arkadaşım hep anlatır, yaylaya çıkmışlar ailecek, kardeşi günde en az bir büyük balık yermiş, tereyağı mereyağı gırla. Kızın boyu aldı başını gitti dedi. Büyüme çağında ye, sonra fazlan varsa diyet yaparsın. Kısa vadede fiziğim güzel görünsün diye planlar yaparsan, uzun vadede geri dönüşü hiç de umduğun gibi olmuyor.

sağol tavsiyelerin ve verdiğin örnekler için :)

Havadan iniyor, çocuklarıda leylekler getiriyor.. :) O kadarda çocuk değilim heralde :D sadece site yneticilerinin falan açtığını düşünüyordum

Ama buraya konu açabildiğinize göre konu açmayı biliyorsunuz,keşke önce diyet bölümüne açmayı deneseydiniz,

İlk mesajını okuyup yazmıştım,henüz 16 yaşındaymışsın.
Lütfen büyüme çağında diyet yapma canım.
Gelişimini etkiler,boyun uzamaz.
Bak benim bir arkadaşımın kızı 18 yaşında ve 15 yaşından beri rejim yapardı.Kızcağızın annesinin boyu 172 cm,babasının boyu190cm.Herkesin beklentisi boyunun enaz 175 cm olması iken,gelişme çağında yeterince beslenmediği için boyu 165 cm de kaldı.
18 yaşına geldiğinde düşünürsün kilo verip vermemen gerektiğini.

Birazdan yoneticiler konunuzu oraya taşırlar böylece siz de hayiflanmaktan kurtulup 40-49 luklara ait bir topik sahibi olursunuz :1:

Ben yemekten kısmak istemiyorum zaten sadece bi kaç hareketle 2 kilo vermek istiyorum.. Bunu nasıl yapacağımı soruyorum :)

benim de annem 173 babam 188 ben 163te kaldım
saf gibi hiç bişey yemeden yaşadım büyüme çağımda.

Back
X