40-49 kilo arasında olanlar için neden topik yok :(

benim de annem 173 babam 188 ben 163te kaldım
saf gibi hiç bişey yemeden yaşadım büyüme çağımda.

Aynen ben de 165 e çakıldım, ailenin geri kalanına aşağıdan bakıyorum. İşin acı tarafı ben ilkokul 5. sınıfta da 165tim, basketçi olacaktım güya. Diyet yaptım, oldum olacağımı.

Ben şu an 49 kiloyum ve daha da almam lazım diye düşünüyorum. Herkes zayıfsın diyor çünkü.. Sen 46 olupda napcaksın ki :44: Çok zayıf olmak bence güzel birşey değil..

Ben şu an 49 kiloyum ve daha da almam lazım diye düşünüyorum. Herkes zayıfsın diyor çünkü.. Sen 46 olupda napcaksın ki :44: Çok zayıf olmak bence güzel birşey değil..

bence de değil
49 kgyim boyum 163
bence 52 kg iken daha iyi oluyorum. bu halimde yüzüm gözüm çöküyor. çirkin buluyorum.

ben de 46 kiloyum benim boyum 158-160 gibi birşey tam bilmiyorum 49-50 olmak isterim.gerçi şimdiye bakma da lisede de aynıydım o zaman da öyle isterdim.ama kimisi de boyu 1-60 oluyor 45 iyi duruyor.ben mesela 46ıyla çok zayıf duruyorum.o arkadaşınla kıyaslama kendini.
seni anlıyorum ben de kiloyu hiç sevmem kilo derken de normal kiloda olmak bile değil birazcık daha zayıf olmak güzel duruyor.ama işte bu bir de vücut şekline bağlı ,çelimsiz bir zayıflığın hiçbir anlamı yok.senin dediğin o hoşluk nasıl olur biliyormusun.bir kere diyet yapmayacaksın başta boyun için.mesela süt iç,meyve ye,sebze yemeklerini etini ihmal etme.omuzlarını genişletici,kalçanı dikleştirici hareketler yap.omuzların gelişirse belin çok ince görünür.kalçan da dikleşip bacakların da sporla şekillenince senin fiziğinden güzeli olmaz.senin ihtiyacın spor ve doğru beslenme.hem istediğin gibi boyun da uzar.
bir de şunu söylemek istiyorum.şimdiki liselilere şaşıyorum çoğu kilolu selilütli.sana çocuk da doğurduğu halde hayatında hiç kilo,selilüt göbek falan görmemiş biri olarak tavsiyem yediklerine dikkat et.şimdi çok etmesem de gelişme çağında yediklerimin bana fayda ettiğini düşünüyorum.boyum genetik ne yapayım.gerçi sana tavsiye ettiğim gibi spor yapsaydım biraz o da uzardı. lisedeyken hiç kola içmedim,kızartma fast food yemedim.bilerek değil sevmem hiç.sana son sözüm sağlıklı beslen spor yap,fiziğin ancak ozaman istediğin gibi olur,hem şimdi hem gelecekte.

zayıflayınca boyumun uzunluğu daha çok ortaya çıkar diye düşünüyorum.. Evet zayıfın çevremdekiler kilo almamı söylerler ama ben bi 2-3 kilo verme çbsındyım :)
canım ben 172 boyundayım ve 50.2 kilodayım. Senin boyun 1.62 ve bence iyisin Tabiki o kilalarda biraz daha zayıf görünürsün. Ben boyuma göre 58 olmam gerek ama ozman tombik oluyorum. Fit vucud iyidir diye düünüyorum:ssz:

bence de değil
49 kgyim boyum 163
bence 52 kg iken daha iyi oluyorum. bu halimde yüzüm gözüm çöküyor. çirkin buluyorum.
Canım zaten boyun 1.63 49 kıloyla nasıl zayıf durabılıyorusnuz ben 172 boyla 50 kıloyla kocamn totom orta halli memişlerim var Ve yüzüm şuanki halimle zayıf durmuyor 2 kılo alınca tombikelşiyorum..:30:

bence de değil
49 kgyim boyum 163

Benim boyum 1.65 49-50 arasındayım ama dedğn gibi 52 olsam tam olcak .. ( Tabi orantılı ) :1:

Canım zaten boyun 1.63 49 kıloyla nasıl zayıf durabılıyorusnuz ben 172 boyla 50 kıloyla kocamn totom orta halli memişlerim var Ve yüzüm şuanki halimle zayıf durmuyor 2 kılo alınca tombikelşiyorum..:30:

Benmde totişim kocamanlaştı yaa :) Spor yapmam lazımmm .. :8:

:1:

Benim boyum 1.65 49-50 arasındayım ama dedğn gibi 52 olsam tam olcak .. ( Tabi orantılı ) :1:

Benmde totişim kocamanlaştı yaa :) Spor yapmam lazımmm .. :8:

:1:

Düzz Ksa iyi değil ama Benmki basene kaydı basenler,m kıçıştı lar evim sahilde Oyüzden her gece yürüyüşe gidiyoruz nişanlımla. Sabharı kalkarsam gidiyorum. ama evde çok aburcubur varyaa yemicem bundan sonra çok egzersiz yapıyorum ama bı okdar yiyorum.. Tabi kalça yanında Bir iki çatlagım basenlerimin İlahi adaleti:31::31::31: Aman dikkat edin..

belki vücudunun oranından çöp gibi bacakların varsa mesela, kilo kalçada toplanmış olabilir, veya belki kaslı değilsin, aynı hacimdeki yağ, kasa göre daha hafif geliyor çünkü veya sıkı değilsin.
benim kemiklerim de çok iri, bu yüzden fırlıyorlar her yerden
spor yapmıyor musun hiç? boyuna göre kilon gayet az çünkü, incecik olmalısın bence. veya abartıyor olabilir misin?

Ben 16 yaşındayım arkadaşlar :) Boyumun zamanla uzayacağı aşikar ama şimdiden uzun boy hastasıyım :)

canim bu yastan sonra boyun en fazla 2 santim uzar
ben 167 boyundayim senin yasindayken 49 kiloya kadar dusmustum hic bisey yemeyerek
ama cok zayifta olursan vitaminsiz kalirsin bende oyle olmustu yerimden zorla kalkiyodum neyseki vitamin haplari ile hemen kendime gelmistim
su anda 20 yasindayim 3 aylik hamileyim 57 kiloyum hala cok zayif gosteriyorum
cok kuru olursan hic bisey yakismiyor pantlonlarin icinde sallaniyosun halsiz bitkin gibi
uzun lafin kisasi bu kilon iyidir ne al ne ver..bi kac kilo alsanda olur:)))

Düzz Ksa iyi değil ama Benmki basene kaydı basenler,m kıçıştı lar evim sahilde Oyüzden her gece yürüyüşe gidiyoruz nişanlımla. Sabharı kalkarsam gidiyorum. ama evde çok aburcubur varyaa yemicem bundan sonra çok egzersiz yapıyorum ama bı okdar yiyorum.. Tabi kalça yanında Bir iki çatlagım basenlerimin İlahi adaleti:31::31::31: Aman dikkat edin..

Valla aynen .. Basene kaydı.. Çok ihmal ettim spor konusunda kendimi. Eskiden Plate yapıyordum iyi geliyodu ama .. Şimdi bi an önce başlmak istiyorum.. Şimdiden başlarsam ilerde hiç sorun olmaz inşallah. :) Zaten abartılcak kadar değil ama sinyal veriyo vücudum .. Spor yap diye :)

belki vücudunun oranından çöp gibi bacakların varsa mesela, kilo kalçada toplanmış olabilir, veya belki kaslı değilsin, aynı hacimdeki yağ, kasa göre daha hafif geliyor çünkü veya sıkı değilsin.
benim kemiklerim de çok iri, bu yüzden fırlıyorlar her yerden
spor yapmıyor musun hiç? boyuna göre kilon gayet az çünkü, incecik olmalısın bence. veya abartıyor olabilir misin?
Hahahah :9::9: bukadar sinirlenenide ilk defa gördüm.. yorumalrı kaldırmasını bıl.. 8 snedir spor yapıyoru.. Yüzüyorum. Senin vucudunun 100%90 falz kas oranım vardır. yag oranım az. lakın her insan gibi bazen yeemgi abartıyorum. Kemiklerim iri değil fit vucuda sahibim. Sıkıyım 8seneden bahsediyorum:34:,

Boyuma göre kılom 58 olmalı benim 50-51 arası 4 ay önce 54 tüm yüzüm tombik oldu. 3 kılo verdim. Ayrıca kılom boyuma göre az ama Görünüşüme normal.. Ama kemiklerinin iri oldugunu yazsaydın sana ver derdim. ki, zaten kemiklerin iriyse versende değişmez çünkü kemiklerin iriymiş.

k, bence şu halinle hoşsundur anlatıgana göre.. bende kılo alınca herkezin çok hoşuna gidiyor.. sevgilim çzellikel ama zaten evlilik çocuk derken kılo alrıım .. heralde oyuzden suan ıstemıyorum.. Kemiklerim gözükmesinde fitlık iyidir.. kemiği gözüken kadın olmamalı.

Son düzenleme:
Valla aynen .. Basene kaydı.. Çok ihmal ettim spor konusunda kendimi. Eskiden Plate yapıyordum iyi geliyodu ama .. Şimdi bi an önce başlmak istiyorum.. Şimdiden başlarsam ilerde hiç sorun olmaz inşallah. :) Zaten abartılcak kadar değil ama sinyal veriyo vücudum .. Spor yap diye :)
Aynen canım devam et spor iyidir. Özelikle yüzme.. Ben küçük yaştan beri yüzerim atletizmle ugraşıyorum koşuyorum.. ama 6ay ara homini gıdlak 5 kılo aldım :31: Verdim ama basenlerimde gidiyor yavaşca basen zordur :31:

zayıflayarak daha uzun görünmezsin çünkü bu kadar zayıflık seni çelimsiz gösterir. Bende 47 kiloyum ama daha dinç ve sıkı görünmek için spora başladım ve sporla vücudunda göstermeden bir iki kilo alacağımı söylüyorlar bence sende sporu denemelisin. zayıflamak için değil vücudun biraz daha toparlansın diye.

Aynen canım devam et spor iyidir. Özelikle yüzme.. Ben küçük yaştan beri yüzerim atletizmle ugraşıyorum koşuyorum.. ama 6ay ara homini gıdlak 5 kılo aldım :31: Verdim ama basenlerimde gidiyor yavaşca basen zordur :31:

Bende yüzmeyi seviyorum ama deniz dışında havuza falan gitmem. . Gerçekten çok güzel bi spor , eğlenceli :)

Ama benimde bi yerlerden başlamam gerekiyor artık :) Birlikte başlayalım :) ehe :1:

1.62 boyunla ne kadar uzun görünebilirsin ki.verdiğin kilo sadece seni hastalıklı gibi gösterir uzun boylu değil.takıntın varsa topuklu ile bunu kamufle edebilirsin.16 yaşından sonra uzaman zor ama pilates ile bir kaç cm oynayabilir.

Daha 16 yaşında olmanıza rağmen uğraştığınız şeylere anlam veremedim..

Kaldı ki obez filan değilsiniz..

Kilonuz iyi ve bu yaşta diyet vs. yaparsanız bu gelişiminizi kötü yönde etkiler..

Zayıflama sebebinizi boyum daha uzun görünsün şeklinde açıklamışsınız ama daha boyunuz uzayacak ki zaten, tabi fırsat verirseniz..

benim de annem 173 babam 188 ben 163te kaldım
saf gibi hiç bişey yemeden yaşadım büyüme çağımda.

Annem 170, babam 185. Çocukken çok yemek seçer, hiçbirşey yemezdim.
Buna rağmen boyum uzadı... 175 im. Acaba bebeklikte olan beslenme mi daha etkili diye düşünmüyor değilim...
Bu işler değişken değil mi?

Back
X