- 24 Mart 2019
- 3.024
- 4.168
- 133
- 38
- Konu Sahibi Seytanolabilirim
-
Bu kez görünce net dedim ki biticek bu kez40 ay mi?
İlk aylar neyse de
Sonraki aylar insan bıkar içinde bulunduğu durumdan.
Millet 40 yıllık kocasını tanıyamıyor, 40 ay çok birşey değilHerkese merhaba, benim 40 aydır ayrılık acısı çektiğim adamın üç tane videosunu gördüm yanında iki yılı aşkın nişanlısı yada karısı vardı. Çok mutlu idi, elleri hiç ayrılmamis, hani bir laf vardi ya ben seni başkası ile gülerken gördüm ve bu benim canımı daha çok yaktı diye. Hep içimden gelecek, birşey olacak diye geçerdi. 6. Hissim oldukça kuvvetlidir, fal bakarak para kazandım yıllarca. Galiba terzi kendi söküğünü dikemiyormus çıkmadi hislerim. Bugün artık karar verdim, stalk yapmamak için engelledim bitiricem onu, bu arada kimse kendine yaptığı kötülüğü yapamamış, 40 aydır boş yere acı çekmisim. Ama benim de yok satacağım günler gelecek değil mi? Sadece bunları yazın da rahat edeyim. Teşekkür ederim.
Edit; onu sevdiğim, tanıdığım tarihten itibaren yazdım. 40 ay - 3,5 yıl işte.. tanıyalım,seveli, ayrılalı vs
Yani işte zaten farkındayım. Bu bir sevgi spotu değil, sadece onu görünce baya içim acıdı. Ama bu kez söz geçecekAbartmışsınız siz de kusura bakmayın. 40 ayda evlenip çoluk çocuğa karışırdınız siz de?
Teşekkür ederim canım. Geçsin gitsin deMillet 40 yıllık kocasını tanıyamıyor, 40 ay çok birşey değil
Bence de .6.hissiniz o kadar da kuvvetli degilmis3
Esimden ayrilsam en fazla 40 gun uzulurum. Yok o kadar da üzülmem 1 hafta yeterli :)))Herkese merhaba, benim 40 aydır ayrılık acısı çektiğim adamın üç tane videosunu gördüm yanında iki yılı aşkın nişanlısı yada karısı vardı. Çok mutlu idi, elleri hiç ayrılmamis, hani bir laf vardi ya ben seni başkası ile gülerken gördüm ve bu benim canımı daha çok yaktı diye. Hep içimden gelecek, birşey olacak diye geçerdi. 6. Hissim oldukça kuvvetlidir, fal bakarak para kazandım yıllarca. Galiba terzi kendi söküğünü dikemiyormus çıkmadi hislerim. Bugün artık karar verdim, stalk yapmamak için engelledim bitiricem onu, bu arada kimse kendine yaptığı kötülüğü yapamamış, 40 aydır boş yere acı çekmisim. Ama benim de yok satacağım günler gelecek değil mi? Sadece bunları yazın da rahat edeyim. Teşekkür ederim.
Edit; onu sevdiğim, tanıdığım tarihten itibaren yazdım. 40 ay - 3,5 yıl işte.. tanıyalım,seveli, ayrılalı vs
Hani bir söz daha var ya? "Gecer elbet efendim.Bazısı teget gecer,bazısı deler geçer,bazısı deşer gecer ama mutlaka gecer."Ama benim de yok satacağım günler gelecek değil mi? Sadece bunları yazın da rahat edeyim.
Bundan sonra düşünmeyin değmiyor kimse içinHerkese merhaba, benim 40 aydır ayrılık acısı çektiğim adamın üç tane videosunu gördüm yanında iki yılı aşkın nişanlısı yada karısı vardı. Çok mutlu idi, elleri hiç ayrılmamis, hani bir laf vardi ya ben seni başkası ile gülerken gördüm ve bu benim canımı daha çok yaktı diye. Hep içimden gelecek, birşey olacak diye geçerdi. 6. Hissim oldukça kuvvetlidir, fal bakarak para kazandım yıllarca. Galiba terzi kendi söküğünü dikemiyormus çıkmadi hislerim. Bugün artık karar verdim, stalk yapmamak için engelledim bitiricem onu, bu arada kimse kendine yaptığı kötülüğü yapamamış, 40 aydır boş yere acı çekmisim. Ama benim de yok satacağım günler gelecek değil mi? Sadece bunları yazın da rahat edeyim. Teşekkür ederim.
Kesinlikle kendime yapmışım. Onun mutlu huzurlu bir ilişkisi varmış zaten. Biticek bu kez söz verdim, umarım bende birini sevebilirim. Teşekkür ederim canımBundan sonra düşünmeyin değmiyor kimse için
Sevgi değil de takıntı bence, yedirememek neden ben değil de o demek, tamamen saçmalamak. HaklisinizBir ay iki ay değil 40 ay mı?
Bence mazoşistsiniz. Başka bi açıklama bulamadım ben.
Sende gelişme yok mu? Terliksi hayvan aradı mı merak ettimAbartmışsınız siz de kusura bakmayın. 40 ayda evlenip çoluk çocuğa karışırdınız siz de?
El verin bana ya süper:)Esimden ayrilsam en fazla 40 gun uzulurum. Yok o kadar da üzülmem 1 hafta yeterli :)))
Amin ya. Çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun . Geçsin geçecek evetHani bir söz daha var ya? "Gecer elbet efendim.Bazısı teget gecer,bazısı deler geçer,bazısı deşer gecer ama mutlaka gecer."
İnsan sevince konduramıyor düzelecek diye umut ediyor his mis yalan oluyor.
Bir gün uyanacaksınız ve herşey cok güzel
Üzüldüm gerçekten. Hepimiz ne hayal kırıklıklarından geçtik de geldik bugünlere… Bu da geçecek. Ben ilk eşim için “ondan başkasıyla olamam” derdim, dile kolay 10 yılımı verdim ben de. Şimdi diyorum ki “Hayatımın aşkını buldum, çok şükür bana nasip oldu…”Herkese merhaba, benim 40 aydır ayrılık acısı çektiğim adamın üç tane videosunu gördüm yanında iki yılı aşkın nişanlısı yada karısı vardı. Çok mutlu idi, elleri hiç ayrılmamis, hani bir laf vardi ya ben seni başkası ile gülerken gördüm ve bu benim canımı daha çok yaktı diye. Hep içimden gelecek, birşey olacak diye geçerdi. 6. Hissim oldukça kuvvetlidir, fal bakarak para kazandım yıllarca. Galiba terzi kendi söküğünü dikemiyormus çıkmadi hislerim. Bugün artık karar verdim, stalk yapmamak için engelledim bitiricem onu, bu arada kimse kendine yaptığı kötülüğü yapamamış, 40 aydır boş yere acı çekmisim. Ama benim de yok satacağım günler gelecek değil mi? Sadece bunları yazın da rahat edeyim. Teşekkür ederim.
Ye iç gez. Yeni insanlara şans ver. Unut gitsin. Salla gitsin...El verin bana ya süper:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?