40 aydır yok yere acı çekmisim

Kesinlikle kendime yapmışım. Onun mutlu huzurlu bir ilişkisi varmış zaten. Biticek bu kez söz verdim, umarım bende birini sevebilirim. Teşekkür ederim canım
İnanin geçiyor bende benzerini yaşadım pişman olmuştur dönecek dedim baktim nisanlanmis bile baya oldu tabi kolay unuttum hatta diyorum buna nasıl bakmışım:)

Bende üzülüyorum ama harcadığım zamana yine de geçiyor bir şekilde. Siz acaba destek alsanız nasıl olur

3.5 yıldır neyin umudu fallarda medet aramak geleceği çıkarsa inanacak olmak çok vahim yani biriyle el ele görmeseniz hala daha beklemeye de devam edecekmişsiniz bu kadar zaman insan nasıl bir ortama girip sosyalleşmez kimseye şans vermez takip edip takılı kalır umarım tekrar takil etmezsiniz tabii ki hayatında biri olacaktı normali bu

Ne güzel yazmışsın canım. Umarım bende bir kaç ay sonra, senin mesajlarını yazabilirim. Adına çok sevindim. Daima mutlu ol:)

Karşına iyi biri ciksin 40 saniyede unutursun :))
Amin amin amin:)
Geçecek artık bu saatten sonra inanmak başarmanın yarısıdır demişler, geçti diye yazacağım günler de gelecek

çocuk yaşı hesaplar gibi anam ne öyle 40 ay. 4 yıl desene.
aşka fazla anlam yukluyorsunuz.
sevdiklerin sağlıklıysa, başını sokacak evin varsa, sen sağlıklıysan, kendi geçimine yetiyorsan, yemişim aşkını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…