- 29 Mayıs 2021
- 14.249
- 92.782
- 548
- 36
- Konu Sahibi Seytanolabilirim
-
Var olmaz mı:) Akşam dayanamadım çok leş bir mesaj attım ona ve engeli bastım. O da beni engellemiş hıyartoz.Sende gelişme yok mu? Terliksi hayvan aradı mı merak ettim
İnanin geçiyor bende benzerini yaşadım pişman olmuştur dönecek dedim baktim nisanlanmis bile baya oldu tabi kolay unuttum hatta diyorum buna nasıl bakmışım:)Kesinlikle kendime yapmışım. Onun mutlu huzurlu bir ilişkisi varmış zaten. Biticek bu kez söz verdim, umarım bende birini sevebilirim. Teşekkür ederim canım
Bende üzülüyorum ama harcadığım zamana yine de geçiyor bir şekilde. Siz acaba destek alsanız nasıl olurHerkese merhaba, benim 40 aydır ayrılık acısı çektiğim adamın üç tane videosunu gördüm yanında iki yılı aşkın nişanlısı yada karısı vardı. Çok mutlu idi, elleri hiç ayrılmamis, hani bir laf vardi ya ben seni başkası ile gülerken gördüm ve bu benim canımı daha çok yaktı diye. Hep içimden gelecek, birşey olacak diye geçerdi. 6. Hissim oldukça kuvvetlidir, fal bakarak para kazandım yıllarca. Galiba terzi kendi söküğünü dikemiyormus çıkmadi hislerim. Bugün artık karar verdim, stalk yapmamak için engelledim bitiricem onu, bu arada kimse kendine yaptığı kötülüğü yapamamış, 40 aydır boş yere acı çekmisim. Ama benim de yok satacağım günler gelecek değil mi? Sadece bunları yazın da rahat edeyim. Teşekkür ederim.
Edit; onu sevdiğim, tanıdığım tarihten itibaren yazdım. 40 ay - 3,5 yıl işte.. tanıyalım,seveli, ayrılalı vs
Defolsun amipVar olmaz mı:) Akşam dayanamadım çok leş bir mesaj attım ona ve engeli bastım. O da beni engellemiş hıyartoz.
Yok bu sonduDefolsun amipTamam artık yazma bakim
Karşına iyi biri ciksin 40 saniyede unutursun :))Sevgi değil de takıntı bence, yedirememek neden ben değil de o demek, tamamen saçmalamak. Haklisiniz
Ne güzel yazmışsın canım. Umarım bende bir kaç ay sonra, senin mesajlarını yazabilirim. Adına çok sevindim. Daima mutlu ol:)Üzüldüm gerçekten. Hepimiz ne hayal kırıklıklarından geçtik de geldik bugünlere… Bu da geçecek. Ben ilk eşim için “ondan başkasıyla olamam” derdim, dile kolay 10 yılımı verdim ben de. Şimdi diyorum ki “Hayatımın aşkını buldum, çok şükür bana nasip oldu…”
Allah seni de iyilerle karşılaştırsın
3.5 yıl can40 mı ay
Amin amin amin:)Karşına iyi biri ciksin 40 saniyede unutursun :))
Geçecek artık bu saatten sonra inanmak başarmanın yarısıdır demişler, geçti diye yazacağım günler de gelecek3.5 yıldır neyin umudu fallarda medet aramak geleceği çıkarsa inanacak olmak çok vahim yani biriyle el ele görmeseniz hala daha beklemeye de devam edecekmişsiniz bu kadar zaman insan nasıl bir ortama girip sosyalleşmez kimseye şans vermez takip edip takılı kalır umarım tekrar takil etmezsiniz tabii ki hayatında biri olacaktı normali bu
Onu anladım azmış, şöyle afillisinden bir 13.5 yıl falan olsaymis3.5 yıl can
Herkese merhaba, benim 40 aydır ayrılık acısı çektiğim adamın üç tane videosunu gördüm yanında iki yılı aşkın nişanlısı yada karısı vardı. Çok mutlu idi, elleri hiç ayrılmamis, hani bir laf vardi ya ben seni başkası ile gülerken gördüm ve bu benim canımı daha çok yaktı diye. Hep içimden gelecek, birşey olacak diye geçerdi. 6. Hissim oldukça kuvvetlidir, fal bakarak para kazandım yıllarca. Galiba terzi kendi söküğünü dikemiyormus çıkmadi hislerim. Bugün artık karar verdim, stalk yapmamak için engelledim bitiricem onu, bu arada kimse kendine yaptığı kötülüğü yapamamış, 40 aydır boş yere acı çekmisim. Ama benim de yok satacağım günler gelecek değil mi? Sadece bunları yazın da rahat edeyim. Teşekkür ederim.
Edit; onu sevdiğim, tanıdığım tarihten itibaren yazdım. 40 ay - 3,5 yıl işte.. tanıyalım,seveli, ayrılalı vs
Gerçekten öyle. Onlar ayrılmadan yerini yapıyorlar canım.Erkekler 40 ay değil 4 gün beklemiyor. Ah ki ne ah
Haklısınız ne diyeyimOnu anladım azmış, şöyle afillisinden bir 13.5 yıl falan olsaymis
Kız sen kafayı mı yedin ömür kaç gün ki bi kıçı kiriga 40 ay ziyan ediyorsun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?