- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
12 kilo verince üzerine bir rahatlık çöktü 2 aydır çok yiyorum ve dun gece yediğim cipsler artik yeter dedim ben sağlıklı yasam istiyorum üstelik sabah tartıda 54.2 gördüm çok üzüldüm kendimide şişmiş hissediyorum bu yola bas koydum 40 günden sonra vücut alışacak inşallah sağlığa haydi bakalım resimli paylaşım yapmaya çalışacağım isteyen 40 günlük yolculuğunda bana eşlik edebilir
Saol canım :)yolun acık olsun. inş hedefine ulaşırsın :)
Tatlı krizi yaşıyanlar içinde süper bir tarif bu bende zaman zaman yapıyorum bunu :)1. Gün
Öğle yemeğim
İçinde 3 yk yoğurt 2 kayısı 1 ceviz 5 fındık 1 elma 1 hurma ve tarçın var :)
Çok güzel bilgi benim habire geldiği için kendileri :)Tatlı krizi yaşıyanlar içinde süper bir tarif bu bende zaman zaman yapıyorum bunu :)
Bir de tatlı krizi yaşıyorsanız özellikle regl günlerinde kuru mayadan bir çay kaşıgı yemek içindeki krom nedeniyle krizi geçiriyor :)
Ayy şu mayayı bende deniyim bugün dedim , sakın kuru atma ağzına , heryerine yapışıyor :))Çok güzel bilgi benim habire geldiği için kendileri :)
Bu arada diyet nasil gidiyor lotus harikasin gunlugunu okudum azmini sevdim acikcasi yilmak yok yola devam.
Vayyy ben bile kıskandim seni şimdi eşinin kıskanmasida gayet normal :) adami çatlatcanmi ortadan ikiye yavrum manken olalim senle biz en iyisiMaşallah bebeğim 1.80 manken gibim:) boyum 1.64 iyi duruyorum aslında dışardan ama kendimi salarsam kilo almaktan korkuyorum çünkü gece yemeye başladım ve sağlıklı beslenmeyi öğrenerek 48 kiloya inmek istiyorum çok taktım ben bu 48 e eşim kıskanıyor yedirmeye çalışıyor kendisi kilolu su anda spor yaptık bi kere mahvoldu gururuna yediremedi eskiden yapardı çünkü şimdide yarin ölüp gidicen zayıf olsen ne fayda dedi ben sustum tabi ne denir bu söze .... bu arada 80 kilodan düştüm ben doğum kilolarımdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?