40 gün sağlıklı beslenmece :)

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
12 kilo verince üzerine bir rahatlık çöktü 2 aydır çok yiyorum ve dun gece yediğim cipsler artik yeter dedim ben sağlıklı yasam istiyorum üstelik sabah tartıda 54.2 gördüm çok üzüldüm kendimide şişmiş hissediyorum bu yola bas koydum 40 günden sonra vücut alışacak inşallah sağlığa haydi bakalım resimli paylaşım yapmaya çalışacağım isteyen 40 günlük yolculuğunda bana eşlik edebilir

1. Gün=54.2
2. Gün=53.7
3.Gün=53.4
4. Gün=53.2
7. Gün=52.6
9.Gün=52.3

Son düzenleme:
1. Gün

daha kahvaltı yapmadım canım istemiyor aksam yediklerimden ötürü olsa gerek bende 1 bardak limonlu tarçınlı su içtim çok kötüydü tadı

Eklentiler

• P_20160412_094815_1_p.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 84

yolun acık olsun. inş hedefine ulaşırsın :)

1. Gün

Kahvaltım

3 yk yoğurt 2 adet yumurta 1dilim tam yağlı beyaz peynir bimin kırmızı biber ve kaya tuzu attım icine bunlarla bir omlet ve 250 ml tarçınlı süt afiyet olsun bana :)

Eklentiler

• P_20160412_111418_1_p.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 91
1. Gün

Öğle yemeğim
İçinde 3 yk yoğurt 2 kayısı 1 ceviz 5 fındık 1 elma 1 hurma ve tarçın var :)

Eklentiler

• P_20160412_151622_1_p.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
1. Gün

Öğle yemeğim
İçinde 3 yk yoğurt 2 kayısı 1 ceviz 5 fındık 1 elma 1 hurma ve tarçın var :)

Tatlı krizi yaşıyanlar içinde süper bir tarif bu bende zaman zaman yapıyorum bunu :)
Bir de tatlı krizi yaşıyorsanız özellikle regl günlerinde kuru mayadan bir çay kaşıgı yemek içindeki krom nedeniyle krizi geçiriyor :)

Çok güzel bilgi benim habire geldiği için kendileri :)

1. Gün

Ara öğün
1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek

1. Gün

Aksam yemeği

1 adet uskumru izgara 250 gram 1 dilim ekmek 1 parca patlıcan 1 parça kabak 1 parca mantar

Eşimi bekledim bu yÜZden geç oldu ama gelmedi daha bu yüzden yicem

Eklentiler

• P_20160412_201054_1_p.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 78
Bu arada ben naptım gece yine 500 kaloriye varan abur cubur eşimle götürdüm ama olsun dune gore az çok şükür bugün daha iyi geçecek inşallah kilom 53.7 çıktı sabah

2. Gün

Sabah kahvaltisi

Normal sağlam bi kahvalti yaptım eşimle birlikte bal helva yumurta ekmek güzel sağlıklı oldukça :)

2. Gün

Aksam yemeği

Helva bal peynir ekmek yedim doyana kadar :) bidenede kayısı

Dun gece yine 300 kalorilik bir kuruyemiş yedim ama dune gore azdı çok şükür
Bugün daha iyi olur

Sabah 53.4 geldim

54kg ne kız sen bircok kisinin 3te biri kadarsin boyunu merak ettim canim.aklima kardeslerim geldi benimde boyum 180 4kiz kardesiz digerlerinin boyu 157 cm bu haksizlik gibi sanki dimi

Bu arada diyet nasil gidiyor lotus harikasin gunlugunu okudum azmini sevdim acikcasi yilmak yok yola devam.

Maşallah bebeğim 1.80 manken gibim:) boyum 1.64 iyi duruyorum aslında dışardan ama kendimi salarsam kilo almaktan korkuyorum çünkü gece yemeye başladım ve sağlıklı beslenmeyi öğrenerek 48 kiloya inmek istiyorum çok taktım ben bu 48 e eşim kıskanıyor yedirmeye çalışıyor kendisi kilolu su anda spor yaptık bi kere mahvoldu gururuna yediremedi eskiden yapardı çünkü şimdide yarin ölüp gidicen zayıf olsen ne fayda dedi ben sustum tabi ne denir bu söze .... bu arada 80 kilodan düştüm ben doğum kilolarımdı :)

Vayyy ben bile kıskandim seni şimdi eşinin kıskanmasida gayet normal :) adami çatlatcanmi ortadan ikiye yavrum manken olalim senle biz en iyisi

Benimde iki çocuğum var eski eşim zayiflayamazsin deyip duruyordu bana şişki muamelesi yapardi hep halbuki kemiklerim iriydi benim iri yapiliyim yani en zayif halim 68kg adam benden 65kg olmadim diye ayrildi biliyonmu.işte oda ayri bi gerizekali neyse 65kg olup herkessi çatlaticam bende insallah.suan 72.7kgyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…