40 gün sağlıklı beslenmece :)

Sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş olalım tabi çağlasınlar patlasinlar

3. Gün

Sabah: yarim katmer peynir bal helva

Öğle: makarna.. kiymalı bezelye...salata ... birde yoğurtlu biber salatası

Aksam.. bir dilim muhallebi... iki lokma mantı ... bir armut... 3 dilim ekmek

Not ( profiterol yememk için kendimi zor tuttum yarin yerim büyük ihtimal ama spor yapamiyorum sebebi var yoğunum yarında yapamam )

Ayy inanmiyorum menumuz ayniii.
Aksam bende kiymali bezelye ve makarna yapmistim ilgincc , bu arada bezelyelerim duzgun pismedi niye bilmem sonra gece biraz daha pisireyim dedim bu sefer evi yakiyodum az kalsin.uyuya kaldim kayinpederm kapatmis ocagi, odalara yanik kokusu sindi, çok fena oldu ((

Ay geçmiş olsun canım ya çok şükür bir şey olmamis ben gorumceme gitmiştim orda yedik eşimle :) iyiki bu konuyu açmışım yeniden kendime hakim olma ya basladim şükür :)

tebrik ederim canım güzel gidiyorsun bende seninle başlamak istiyorum bu sefer kararlıyım yarın tartılır kilomu da yazarım senin kilon çok ideal aslında :)

Çok mutlu olurum bekliyorum :) amacım sağlıklı beslenerek korumak ve azda olsa kilo vererek incelmek biraz daha sporla tabikide :) yoksa yeniden kilo alınca kotu oluyor yasam sekli haline getirmek gerek buyuzden normal beslenmeye çalışıyorum :)

4. Gün

Sabah kahvaltısı
yarimdan biraz daha az bazlama
Peynir..helva...
Profiteroldan 1.5 tatli kaşığı aldım tadını begenmedim
1 dilim sucuk ve yumurta

Bugünde dikkat edicem özellikle akşam ama yarın tam anlamıyla başlıyıcam inş hedefimize ulaşırız

Ay geçmiş olsun canım ya çok şükür bir şey olmamis ben gorumceme gitmiştim orda yedik eşimle :) iyiki bu konuyu açmışım yeniden kendime hakim olma ya basladim şükür :)
Bişey olmadı ama yatak odalarına kadar yanık kokusu sindi evi yakıyodum az daha valla canısı.ocağa yemeği koydum gittim uyumaya nasıl bir ruh halim vardı anlamadım.kayınpeder yanıkkokusu alınca mutfaga kosup kağatmış Allahtan.
Sabah 53.2 geldim
çok güzel tebrik ederim.

Kızlar bugün üçüncü günüm güzel gidiyor ama sanki sütüm azaldı bazı zamanlar böyle azalıyodu zaten o yüzden diyetten mi yoksa her zaman olduğu gibi mi henüz çözemedim şu anda bunun takibindeyim ona göre öğünlerimi düzenliyicem oğlum ek gıdayı zorla azıcık yiyor sütümde olmazsa kötü olur
Henüz tartılmadım aç karnına sadece dün akşam tok karnına merak edip tartıldım vermiş görünüyorum ama aç karnına tartılıp doğru sonucu görmek lazım kilo verdiğimi görünce daha da bi hırs geldi vericem bu kiloları rahatlıyıcam.
Bu ara B beyazlotus nerdesinnn neler napıyosun bırakma burayı:)

Canım izmirdeyim geziyoruz 15 gün pek fırsatım olmaz elimden geldiğince giricem inşallah 52.7 kiloyum ayrıntıları yazicam

Pazar günü cok yemiştim mangal yaptılar iste bir suru şey yapmışlar bende koyverdim gitti...pazartesi sabah 5 dilim çavdar ekmeği peynir domates zeytin reçel yedim öğle 6 hurma akşam 2 dilim patlıcan ve biber kızartması domates peynir yedim gecede dondurma ve çilek
Yediklerime biraz olsun dikkat etmeye çalışacağım inşallah :)

7. Gün sabah 5 dilim ekmek zeytin peynir domates birazctereyagi biraz zeytinyağı pekmez

Bu arada bir sürü iltifat yagmuruna tutuluyorum bu çocuk senden nasıl çıktı nasıl verdin ben veremedim gibi bir sürü iste bende anlatıyorum spor ve emzirmek tabiki isin başlıca sırrı :) insallah hedefimede sporla sagliklicana yavaş yavaş ulaşırım :)

Canım sütün azaldıysa besl3bme şeklini değiştir süt daha önemli spora ağırlık ver yemeğini ye ama sağlıklı şeyler ye mesela ızgara veya haşlama yap bir sürü ye çok su ic kilon 80 uzeriyse bence 5 litre bile su içsen olur ben 80 kilo iken öyle yapıyordum su sütü artiriri kesinlikle ac kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…