• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 günde 11 kilo verdim

gulnihal2013

bekliycem inanıyorum
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
445
2
46
İzmir
selam kızlar, bende 3 yıl önce 40 günde 11 kilo verdim, benim diyetim ölüm gibi bişeydi, yediklerimi yavaş yavaş azalttım en sonunda günde 3 salatalık iki şeftaliyle zaman geçirdim, sesim filan kısılmıştı, moralim berbatti, size hiç tavsiye etmem. ama sağlık sorunum olmadı, diyeti oruçla bitiridim son 6 gün oruç tutmuştum, fazla kilo almadım sonra, bu yıl ramazanda iki kilo aldım onu veriyorum şimdi, sadece yedikelrimi biraz azalttım. , ayrıca tatlı yemiyorum tatlı bisküvi kek asla yemeyin. o bisküviler bildiğiniz gibi değil, bel çevresi yağlanmasına sebeb oluyolar. spor yapıyorum platesle belim inceldi hatta kalçam küçüldü. bu sene evlenicez bunu bekliyoruz bizde bari daha güzel evlneyim iki kilo verecm inşallah.
allah sizlerede kolaylık versin ne zor bu diyet olayı.aslında en önemli şey az yemek az yemek az yemekkkk

ayy canım maşallah kısa sürede çok iyi vermişsin hemde geri almamışsın maşallah maşallah bende 66 kiloyum biraz versem iyi olucak bakalım kısmet allah mutlu mesut etsin sizi darısı bize inşallah :)

tebrikler ya kısa bir sürede iyi kilo vermişsin :34:

sağol ama genede tavsiye etmem, zor bi diyetti, ah keşke kendimize hakim olsak hep, ama şimdi tatlı yemiyorum pek, akşamları dikkat ediyorum çok yemiyorum. hazır satılan baklavalar tatlılar hiççç yemem. bu gibi gıdalarda glukoz şurubu var. gofret, topkek, glukoz şuruplu içecekler, kola türü şeyler ağzıma almıyorum. sadece kurban bayramında etle kola içiyorum, kenidme izin veriyorum yani. dikkat etmezsem bende top gibi olurum hiç zor değil yani.

selam kızlar, bende 3 yıl önce 40 günde 11 kilo verdim, benim diyetim ölüm gibi bişeydi, yediklerimi yavaş yavaş azalttım en sonunda günde 3 salatalık iki şeftaliyle zaman geçirdim, sesim filan kısılmıştı, moralim berbatti, size hiç tavsiye etmem. ama sağlık sorunum olmadı, diyeti oruçla bitiridim son 6 gün oruç tutmuştum, fazla kilo almadım sonra, bu yıl ramazanda iki kilo aldım onu veriyorum şimdi, sadece yedikelrimi biraz azalttım. , ayrıca tatlı yemiyorum tatlı bisküvi kek asla yemeyin. o bisküviler bildiğiniz gibi değil, bel çevresi yağlanmasına sebeb oluyolar. spor yapıyorum platesle belim inceldi hatta kalçam küçüldü. bu sene evlenicez bunu bekliyoruz bizde bari daha güzel evlneyim iki kilo verecm inşallah.
allah sizlerede kolaylık versin ne zor bu diyet olayı.aslında en önemli şey az yemek az yemek az yemekkkk

ne güzel :) ben de 4 yıl önce iki-üç haftada en az bi 15 kilo vermiştim tabi sonra geri aldm, bünyem çok hızlı çalışıyor sanırım, sonra bir yıl geçti yine verdim o kiloları ve geri aldım, en sonunda iki yıl önce 55 kiloya düştüm ve 55 ile 58 arasında değişken kilom, ama en azından çok fazla alıp vermiyorum, yemeye dikkat edince gerçekten insan kilosunu koruyor, mesela ramazanda 53 kilo idim bayram sonunda 55 olmuşum :( tek olay yediğine dikkat etmekte sanırım

11 kilo vücudunda çok değişiiklik yaptı mı?yapmıştır mutlaka gerçi ama:) ben hızlı kilo verirken çatlaklarımın oluşmasından çok korkuyorum da:(( spor yapmadın galiba.hiç çatlak oluştu mu vücudunda .ben 12-13 yaşındayken hızlı kilo aldığım için kalçamın her yeri çatlaklarla dolu:((

11 kilo vücudunda çok değişiiklik yaptı mı?yapmıştır mutlaka gerçi ama:) ben hızlı kilo verirken çatlaklarımın oluşmasından çok korkuyorum da:(( spor yapmadın galiba.hiç çatlak oluştu mu vücudunda .ben 12-13 yaşındayken hızlı kilo aldığım için kalçamın her yeri çatlaklarla dolu:((

vücudumda çatlak anlamında yani hiç bişey olmadı, şimdi plates yapıyorum sıkılaştım. zaten kilo verirken niye çatlak oluşsun. karnım sıkı olsun diye spor yapıyorum, ha biraz saçlarım döküldü, onuda vitamin kullanarak hallettim. çok şükür bişey olmadı.

çok sevindim senin adına:D İnş ben de başarırım kilo vermeyi.hızlı kilo verdiren diyetler çatlak yapabiliyo.okuduğum yerlerde falan öyle yazıyo.hatta bi çatlak kremim var kutusunda "hamilelik,ergenlik ve diyet kaynaklı çatlaklar için" yazıyo.ama vücuttan vücuda değişiyo tabiki:) İnş ben de başarırım kilo vermeyi.

çok sevindim senin adına:D İnş ben de başarırım kilo vermeyi.hızlı kilo verdiren diyetler çatlak yapabiliyo.okuduğum yerlerde falan öyle yazıyo.hatta bi çatlak kremim var kutusunda "hamilelik,ergenlik ve diyet kaynaklı çatlaklar için" yazıyo.ama vücuttan vücuda değişiyo tabiki:) İnş ben de başarırım kilo vermeyi.

sevindim bilmiyordum, şaslıymışım demekki. allah sanada kolaylık versin, yediklerini azalt bide spor yürüyüş filan yap, kilo veririsn sende.

tebrikler canım allah herkeze nasip eder:)

allah herkese sağlıklı olmayı ve zayıf olmayı nasip etsin.
ama varya sadece duayla değil gerçekten, ben çikolata, tatlı gibi şeylerden uzak duruyorum, evde tatlılar hatta yurt dışından gelen leziz çikolatalar duruyor yemiyorum uzak duruyorum. şekerli hazır içecekler ve kolada içmiyorum. ne yapalım bişey istiyorsak bişeyler yapacaz, buda bir dua şeklidir, allah önce insanın yaptıklarına bakar. onu sebeb kılar.

Son düzenleme:
Back
X