40 günlük bebeğim koltuktan dustu lutfen yardim

photofemme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
38
81
Bugun tam 40 günlük oldu bebeğim. Salonda koltugun uzerine yatirmistim mutfaga gittim. Korkunc bir aglama sesi geldi hiç boyle aglamamisti simdiye kadar salona kostugumda halinin ustunde sirt ustu şekilde dusmus halde buldum. Hemen kucagima alip sakinlestirdim. Sonrasinda doktorumuzu aradim. Koltuk yuksekligi 40 cm dr 50 cm e kadar sorun olmayacagini. Bir saat içinde 4-5 defa kusmazsa kolunu bacahini oynatabiliyorsa sorun olmadigini soyledi. Ama benim içim hiç rahat degil. Birsey olacak diye çok korkuyorum. Kafatasi hala cok yumuşak bisey olmus mudur? Biraz daha buyuk olsa bukadar stres yapmicam ama daha çok küçük. Boyle birsey yasayan biri var mi? Sonrasinda birsey oldu mu acaba ?

Daha yüksekten de düşse, hatta kafatası bile çatlasa bir şey olmaz diyor doktorlar. Kafatasının yumuşak olması zaten bu kazalardan korunması için.
Yakınımın başına geldi, korkudan ultrasonlar emarlar tomografiler vs her şeye bakıldı. çatlak çıktı sadece, ona da yapılacak bir şey yok zamanla kapanacak demişler.
Üzülmeyin ama bebeklerin neyi ne zaman yapabileceği hiç belli olmaz. Siz hiç bir zaman yüksekte bırakmayın.

bencede hic bir zaman yuksekte birakmayin illaki biryere birakmaniz gerekiyorsa battaniye serip yere birakin. Ben evde yalnizken kizimi hep yataginin icine birakirdim. Allah korusun telafisi olmayan durumla hic bir anne karsilasmak istemez.

rabbim evlatlarimizi korusun

X