40 hafta 5 günlük bebeğimi kaybettim

canım geçmiş olsun çok üzüldüm bidaha yaşatmasın işlh rabbbbim.bence yeni bi bebek için erken biraz daha kendine eşine zaman ayır dinlen sora yaparsın yaşın 35 geçmeden bi daha denemelisin derim hep aynı hüsran olamaz korkma

aynen.. herseyini özel yaptirdik bütün muayenelerini herseyini.. hic birsey yokken bi damla kan yüzünden gitti bebegim.. allahin taktiri iste.. hergün agliyorum iste simdi yine yatakdan kalkdim gözümün önünden gitmiyo o güzel yüzü.. cok özledim oglumu.. bi damla kan ya.. istememis allahim yasamasini isteseydi o damla kan ordan gecer ve suan bebegim kollarimda olurdu diyorum ama kalbimede aklimada mukayet olamuyorum iste .. 1 sene nasil gecer ki insallah cabuk gecer insallah allah bize bi bebek nasip eder birgün.. ne desem bos.. bosa yaziyorum sanki ..

merhaba arkadaslar aramıza yeni katıldım hepinizin başı saolsun sizleri çok iyi anlıyorum ateş düştügü yeri yakar bende 1 eylül sabahı yakışıklı ogluma sezeryanla dogum yaptım çok saglıklı duruyodu ama malesef 21gün yaşadı ve ellerimden uçtu bir kere kucagıma alamadım 21 gün yogun bakımda yattı 1 gün dediler ama sonu gelmedi metabolik hastalık dediler şimdi araştırma yaptırcam kendimde ve eşimde çünkü tekrar bebiş istiyorum yoksa bu acı bitmicek galiba allah hepimizw sabır versin inş

basiniz sagolsun allahim birdaha yasatmsin nasip deyilmis demekki bu kadar az omru varmis belki buda senin bir sinavin
sakin bundan sonrada ayni sey olur diye uzulme insallah olmaz yasin daha cok genc yine olur
bunun acisi dinmez ama yeniden hamile olup saglikli bi sekilde kucagina alip sevincten agladigin gunu nasip etsin rabbim uzulme demek
cokta bisey ifade etmiyor ama yinede kendinizi yipratmayin ins daha guzel gunler sizi beklerdir

Canım merhaba,

Ben de güzel oğlumu 26+2'de doğum yaparak 4 Mayıs'ta kaybettim. Duygularım seninle birebir aynı. Herkes bana da başka bebek yaparsın diyor, onlara ama yeni bebek o olmayacak ki diyorum. Bir de yeni bir bebek oğluma haksızlık olur diye düşünüyorum. Ben Ankara'dayım. Görüşmek istersen her zaman görüşebiliriz. Kaybın için üzgünüm. Sevgiler,

Basın sağolsun canım Allah öyle yazmış ben de bugün 40 + 5 günlük hamileyim cuma gunu yani 41 de suni sancı ile doğum olacak inşallah bi sorun olmaz Rabbim sabır versin İnşallah tekrar bebeğin olur

Basın sağolsun canım Allah öyle yazmış ben de bugün 40 + 5 günlük hamileyim cuma gunu yani 41 de suni sancı ile doğum olacak inşallah bi sorun olmaz Rabbim sabır versin İnşallah tekrar bebeğin olur

hayırlısıyla atlat sağ sağlim bebeğinle dön evine
Allah ım duysun bizi

Yeni bir bebek asla haksızlık olmayacak arkadaşlar hatta yeni bebeğinizi iki kişilik seveceksiniz ve onda ilk bebeğinizin izlerini bulacaksınız ilk bebeğinize veremediğiniz sevgiyi de ekleyip ona vereceksiniz bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. İlk oğlumu kaybettim yaşadığım acı tarifsizdi ama meleğimbana kardeşini yolladı şimdi oğlum 11 aylık ve onu çok seviyorum. Cennette abisi onu gözetiyo koruyo inanıyorum öbür dünyada beraber oynayacaklar. Sakın böyle haksızlık gibi düşünmeyin sevginizi yeni bebeğinizden esirgemeyin öyle tatlılarki kızlar gün be gün gözünüzün önünde büyüyen bi yavru sizin yavrunuz canınız kanınız bu duygudan mahrum kalmayın hem biz kaybetmenin ne olduğunu biliyoruz yavruma bakmaya doyamıyorum yaramaz maramaz çok yoruyo beni ama önemli değil :) umarım yazdklarımı dikkate alırsınız sevgiler...

Canım başın sağolsun bizde hep bekledik maddi manevi hazır olalım diye büyük konuştuk heralde diyorum ben kendim için konuşayım bide panik atak hastasıyım tam cesaret ettim oldu bebeğim 8 haftalık kalbi durdu ben hep kendimi beterin beteri var diye avuttum Allah verdi Allah aldı dedim sende dua et yavruna üzmezkendini kendini hazır hissedince tekrar düşün bence herkez biz insanlar için Rabbim kucağını doldurur inş bi an önce hayırlısıyla Allahım bizede nasip eder inş sağlıklı bebişler genetik testi yaptır bu arada bende kan pıhtılaşması çıktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüm yazılanları okudum ve hem ağladım hem hepiniz için dua ettim. Burda hem acılar hem sevinçler hem tecrübeler paylaşılıyor ve insan yalnız olmadığını hissediyor. 25 haziranda 40 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durmuş. herşey yolundayken doğum beklerken kontrole gittiğimizde oğlumun öldüğünü öğrendik. sezaryenle aldılar onu benden. hiçbir sebep bulamadılar. genetik patolojik incelemede de birşey çıkmadı ve ben büyük bi umutsuzluk içindeyim. kimse beni anlamıyor. amaan bi daha olur gençsin deyip geçiyorlar. ne kolay söylemesi. rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın.

Canım çok çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Bebeğin kalbinin durduğu nasıl anlaşıldı canım? Ya da sen birşeyler hissetmiş miydin? Ben de hamileyim de ondan sormak istedim sana. Allah'ım en kısa zamanda acını hafifletecek sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Sağol canım Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna inşaallah. Doğuma yakın bebeklerin hareketinde zaten bi azalma oluyo iyice büyüdükleri için hareket alanları da daralıyo o nedenle farkedemiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…