Yarın işe başlıyorum...Eğer oğlum yaşasaydı yarın tam 3 aylık olacaktı.Düşünüyorum 3 aylık bebek nasıl olur?Neleri yapabilir artık agucuk gugucuklara tepki verir mi?Kaç kilo almış olur?Anneciğini babacığını tanımaya başlar mı artık?Bilmiyorum ki benim oğlum hep 6 günlük bebek kalacak.Yıllar sonra bile yaşıtları askere giderken benim oğlum 6 günlük bebek kalacak...Ben şimdi oğlumu nasıl evde bırakıpta işe gidicem diye düşünecektim ama yavrumu kara toprağa bıraktım...Doktora gitmeye başladım psikolojimi toplamaya çalışıyorum.Ne kadar mümkün olursa o kadar işte...O kadar çok söylenecek şey var ki...Ama söylenecek herşey boş herşey anlamsız geliyor..
MERHABA,
Öncelikle başın sağolsun.çok üzüldüm.Profilinde gördüm sanırım izmirdesin. BEnde izmirde yaşıyorum. 13/01/2012 de 38+3 günlükken bebeğimi kaybettim.karnımda ölmüş.ve aceleyle sezeryana alındım. Amniyo sentezini nerede yaptırmıştın.sakıncası yoksa. yaş gereğimi istediler.?BEnde yaptırmıştım.
merhaba arkadaşlar
burdan yazdıklarımı okuyanlar,cevap verenler,vermeyenler...Öyle tuhafımki geçmiyor içim kor gibi...oğlum yaşasaydı 4 aylık olcaktı nerdeyse...İş yerinde vatandaşlardan doğum izninden döndüğümü görenler allah analı babalı büyütsün diyiverince ne yapacağımı şaşırıyorum ne diyceğimi başlıyorum ağlamaya öyle zor kii....geçmiyo geçmiycek de...Bu yaşadıklarım bi kabus mu acaba diyorum hala bazen.Ancak burdaki melek anneleri anlar beni...Bu nasıl bir yürek sancısıdır ilk göz ağrım yavrum bi kere bağrıma basamadığım oğlum...Annen yaşıyor ama nasıl yaşıyor...Bahar gelsin biraz daha ısınsın mezarını ziyarete geleceğiz babanla çiçeklerle süsleyeceğiz.Yatağını süslediğimiz gibi odanı süslediğimiz gibi............
merhaba arkadaşlar
burdan yazdıklarımı okuyanlar,cevap verenler,vermeyenler...Öyle tuhafımki geçmiyor içim kor gibi...oğlum yaşasaydı 4 aylık olcaktı nerdeyse...İş yerinde vatandaşlardan doğum izninden döndüğümü görenler allah analı babalı büyütsün diyiverince ne yapacağımı şaşırıyorum ne diyceğimi başlıyorum ağlamaya öyle zor kii....geçmiyo geçmiycek de...Bu yaşadıklarım bi kabus mu acaba diyorum hala bazen.Ancak burdaki melek anneleri anlar beni...Bu nasıl bir yürek sancısıdır ilk göz ağrım yavrum bi kere bağrıma basamadığım oğlum...Annen yaşıyor ama nasıl yaşıyor...Bahar gelsin biraz daha ısınsın mezarını ziyarete geleceğiz babanla çiçeklerle süsleyeceğiz.Yatağını süslediğimiz gibi odanı süslediğimiz gibi............
bende yolunu dört gözle beklediğim oğlumu 25 haftalıkken bu anneler gününde kaybettim hareketlerını o gün hıssetmedım supelendım ve kalbının durdugunu ögrendım dunya basıma yıkıldı sanki testlerim herseyım cok normaldi offf normal doguma aldılar suni sancıyla allahım nasıl bi acı bu oglumu kucagıma canlı verselerdı ne dogum sancısı kalırdı nede baska bişe herseyı unuturdum o mutlulukla ama onu cansız görmek sarılıp öpememek.... kelimelerle anlatılmıyor cok zor gercekten sacları bile uzamıs okadar tatlıydıki melek oldu gitti... olmuyor zaman gecmıyor nasıl gececek bu günler allahım hepimize sabır versin çok üzgünüm
başın sağolsun canım. allahım sabırlar versin ve bir an önce kucaklarımızı doldursun inşallah(
bende yolunu dört gözle beklediğim oğlumu 25 haftalıkken bu anneler gününde kaybettim hareketlerını o gün hıssetmedım supelendım ve kalbının durdugunu ögrendım dunya basıma yıkıldı sanki testlerim herseyım cok normaldi offf normal doguma aldılar suni sancıyla allahım nasıl bi acı bu oglumu kucagıma canlı verselerdı ne dogum sancısı kalırdı nede baska bişe herseyı unuturdum o mutlulukla ama onu cansız görmek sarılıp öpememek.... kelimelerle anlatılmıyor cok zor gercekten sacları bile uzamıs okadar tatlıydıki melek oldu gitti... olmuyor zaman gecmıyor nasıl gececek bu günler allahım hepimize sabır versin çok üzgünüm
canim benim basin, Rabbim sabirlar versin...nedesem sana bos gelicek, ama inan acini seninle birlikte hisetdim...untmaki öbür dünyada melegin sana sefaatci olucak kendini avutmaya calis... zor olsada tekrar bebek sahibi olucagin günleri düsün...bende nerdeyse 1.5 senedir istiyorum 2 düsük yapdim hayirlisi demekden baska bisey gelmiyor elimizden... Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah
arkadaşlar merhaba
buraya yazacağımı söyleseler inanmazdım.gebeliğim boyunca kadınlar kulübünün gebelikle ilgili bölümlerini okurdum ama bu bölüme yazmakmış kaderim21 aralıkta hafif ağrılarım vardı ilk gebeliğimdi ve doğum sancısının nasıl birşey olduğunu da bilmiyordum eşim hadi hastaneye dedi ben gaz sancısı heralde bu falan dedim ama o zorla götürdü beni.zekai tahirdeki bi hocaya gebeliğmin başından beri düzenli kontrollerime özel muayenehaneye gitmiştim.neyse o gün nst de sancım çıktı ve beni doktorum hemen yatış yaptırdı.sancı odasında nst ye bağlandım bi süre geçti ve bebeğin kalp atımları düştü beni apar topar sezeryana götürdüler.bebeğim doğdu ama kakasını yutmuş dediler yoğun bakıma aldılar ve 6 gün yaşatabildiler oğlumu ilk göz ağrımı.geçmiyor bu acı nasıl bişeydir allahım bu diyorum ben daha önce böyle bir yürek acısı yaşamadım.bilmiyorum bir daha nasıl yaşanır nasıl...yani bir bebek bu acıyı azaltır diyorlar ama ona da cesaretim de yok.zaten 31 yaşındayım bu güne kadar yok okul yok evlilik yok işe giriyim yok herşey tamam olsun maddi manevi diye bu zamanlara kadar bekledik ama planladığın gibi gitmiyormuş hayat
merhaba vet 123 seni oyle iyianliyorumki cunku ayni seyi ben yasadim.40 hafta 3 gun karnimda tasidim oglumu.hersey okadar normaldiki,hamileligimde hic sorun yasamadim oyuzden boyle bisey olacagi aklimin ucunagelmezdi.bebegim 1 gun yanimda kaldi.sonra koparip goturduler melegimi 1 gun sonrada oldu.dogmadan benden kapmis enfeksiyonu.1000de bir gorulen sey benim yavruma rastladi.senin dedigin gibi herseyleri hazirdi sekerleri oylece kaldi.besigi bombos kaldi.basta cok fena oldum.ama sonra cemalnur sargutun kaza ve kaderle ilgili sohbetini dinledim.sanki allah rastlatti.bizim icin hersey bir imtehan.sabretmeliyiz.cunku bunun karsiligini cennette alacagiz.onlar bize cennette evlat sevgisini tattiracaklar.artik keskeleri,nicinleride biraktim cunku ne olrsa olsun bu bizim kaderimizdi ve bunu yasayacaktik.sezeryanda olsak normalmi yapsaydik diyecektik..kimse kimseyi koruyamaz tek koruyan allahtir.bizim meleklerimiz icin yapabilecegimiz hicbirsey yoktu.onlar secilmis bebekler.
bu kadar olmaz inanamadı tekrar tekrar okudum aynı tarih yaşananlar aynı sanki bunları ben yazdım canım yaa şoktayım şimdi
evet canım 1 sene sonra 1 sene önce ne farkeder degilmi acılar aynı okurken çok ama çok şaşırdım kendim bile inanamadım işte acılar derin agır yürek yangınları Allah hepimize sabır versin şimdi nasılsın tekrar bir hamilelik var mı
umvar aslında ben sezeryanla bebeğini kaybedip yeniden hamilelik düşünenler konusuna yazıyorum arada ama görmemiş olabilirsin.Çok sık da girmiyorum aslında.7 ay sonra tekrar hamile kaldım.Çok zor zamanlardı hala da zor ilk hamilelik gibi değil çok başka hala ağladığım günler oluyor tabii ki geçmiyor yani ama şekil değiştiriyor acı...Bilmiyorum işte karmakarışık duygular sevinç hüzün bir arada.İnşallah sen de atlatacaksın.Sana ağlama sağlam dur falan diyenlere bakma 1 sene var a içinden geldiği gibi bağıra bağıra ağla yasını tut bu süreçlerden geçilmesi gerekiyor.
um
Bende sezeryanla bebeğini kaybedip yeniden hamilelik düşünenler konusuna yazıyorum.bende sadece senin yazdıklarında benim bebegim 38 haftalık dogdu benim oglumda 6 gün küvezde kaldı işte her şey senin de dedigin gibi herşey aynı sadece arada 1 sene var çok zor günler geçiriyorum. 45 günden beri gizli gizli aglıyorum ve sadece yutkunuyorum anlamsızca anlamadım sadece günlerin geçmesini bekliyorum. ama günler geçtikçe zaman uzaklaştıkça acım bana yaklaşıyo yani ben 21 kasımda ve oglum benim kucagımdaki anda kalmış gibiyim. ve sanki hep böyle geçeçek gibi geliyo bana dışarı çıkmak istemiyorum insanlarla konuşmak istemiyorum ve eşimin beni anlamadıgınıda düşünüyorum ilk 15 gün çok iyi destek oldu ama şimdi nerdeyse oda benden kaçar durumda çümkü sürekli oglumdan bahsetmek istiyorum beynim 1saniye bile susmuyo neden niçin niye öyle olsa şöyle olsa oglum kucagımda olurmuydu diye işin içinden bir türlü çıkamıyorum sadece Allahtan sabır diliyorum bedenen ruhen kendimi yorgun bitkin hissediorum her şey bene zor geliyo canım acıyo yüregim yanıyo çok uzun oldu kusura bakma şimdi kaç aylık hamilesin sezeryandan 7 ay geçmesi zorluk oldu mu doktor bana 1 sene dedi ama ben nasıl dayanırım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?